In één woord of zin

Bij sommige bloggers komt er gelijk een woord of zin in me op om diegene, die ik niet persoonlijk ken te omschrijven.

Bij Des (desschrijft.nl) denk ik altijd aan draagdoeken, bij Dina (dinastie.nl) aan haar geweldige kat Mango, bij Iris (ikbenirisniet.nl) aan konijntjes en bij Marcella (marcellamolenaar.nl) aan thee en reizen. Om maar even wat voorbeelden te noemen.

Nou vroeg ik me af:

Wat komt het eerste bij je op als je aan Saskia van iliveformydreams.com denkt?

Een woord of zin waar je aan denkt. Een steekwoord, karaktereigenschap of een bepaald blogje?
Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden (die ik als ik er genoeg heb ga verwerken in een blogpost)

Mocht je willen weten waaraan ik bij jou denk? Zeg dit dan bij de reacties dan reageer ik erop!

About the Author

56 Comments

Jacolien

Haha, wat leuk dit!
Als ik aan jouw blog denk, is dat in één woord ’thuisgevoel’.

Ben benieuwd wat anderen in 1 woord van mijn blog vinden!

Reply
SAS

Wat een lieve reactie: dankjewel!
Ik volg je niet en zie je blog voor het eerst maar ziet er erg creatief en vrolijk uit!

Reply
Michelle

Als ik aan jouw denk.. denk ik aan: Thee, lijstjes,boekenwurm,newlywed, genieter.
Ben ook wel benieuwd waar je bij mij aan denkt ^^

Reply
annouska

Ik heb eigenlijk een paar woorden die mij meteen te binnen schieten: Theeleut, Kinderfanaat en creatieve knutselaar (als het om layouts gaat) 😀

En hoe zit dit andersom? 😀

Reply
SAS

Lief!
Waar ik bij jou aan denk: een doorzetter, yoga en iemand die positief in het leven staat en over dingen nadenkt.
& bij je blog aan je Happy Things lijstjes, zo leuk!

Reply
Nicky

Thee natuurlijk! Maar ook aan het feit dat je zo heerlijk blij kunt zijn met kleine dingen. Da’s een mooie eigenschap!

Reply
SAS

Ik denk aan een positief iemand die de kleine dingen weet te waarderen. En aan je tips voor restaurantjes/winkeltjes op je blog.

Reply
Anouk

Hee wat een leuk idee dit blogje!! Ik snap wat je bedoeld met die persoonlijke touch in een woord. Bij jou moet ik aan boekenwurm, thee en huismus (positief) denken 😉 .

Reply
Merel

Hier ook ’thee’, haha! Dat komt door je lay-out, denk ik. En omdat je bij mij een keer had gereageerd dat je heel erg van thee houdt, toen ik had geblogd over dat ik thee maar niks vind 😛 . Verder denk ik dat jij een heel kalm, rustig, relaxed persoon bent, die echt kan genieten van de kleine dingen, zoals idd (daar heb je ‘m weer) een goed boek met een kop thee 😀 .

Reply
Jess

Grappig, ik heb dat ook. Ik noem jouw nog steeds De Bruid in mijn hoofd. Vanwege al die leuke blogjes en foto’s over je huwelijk. Ook al ben je inmiddels alweer een poosje getrouwd. Waar denk je bij mij aan?

Reply
Amarins

Natuurlijk denk ik aan thee, maar ook aan Leiden. Misschien omdat mijn broer er ook al jaren woont en ik het ook een heerlijke stad vind!

Reply
Wendy

Het is alweer bijna anderhalf jaar geleden, maar als ik aan jou denk en daar een woord bij moet plakken, is ’trouwen’ het eerste woord wat bij me op komt. Daarna denk ik aan woorden als katten, thee en pedagogisch medewerkster. Als ik specifiek iets gericht op je blog moet noemen, is dat ‘persoonlijk’. Ik vind jouw blog een voorbeeld van hoe ik een blog in de categorie persoonlijk voor me zie.

Reply
Jennn

Niet zo heel moeilijk, het eerste wat er in me opkomt als ik aan jou denk is thee. Ik ben wel benieuwd wat je bij mij denkt 😛

Reply
Nicole

Tsjah bij jou zou het Obvious zijn om te zeggen theeleut en katten..
Maar ik denk bij jou vooral aan ‘lijstjes’ en ’the awesome list’

(ps in je sidebar “ik schrijf over..” super gaaf!)
(pps mag ik dit idee van je “lenen” over een tijdje?)

Reply
SAS

Thanks.
Ja ‘ik schrijf over’ is een hele fijne plugin eronder 🙂
Tuurlijk mag je hem lenen, ben benieuwd!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *