Ondanks dat ik vandaag ziek thuis ben toch 3 leuke dingen van afgelopen weekend:

Bagels & Beans Lunch-Date

Ik had dit weekend een super gezellig lunch-date met lief vriendinnetje Leona. Eens in de zoveel tijd gaan we gezellig met elkaar lunchen om bij te kletsen. Uiteraard gebeurd dit 9 van de 10x bij de Bagels & Beans. Gewoon omdat het kan. Omdat het lekker is, en een gezellige tent. We hebben heerlijk gesmuld van de Bagels en zijn weer up-to-date-bijgekletst. Was gezellig, op naar de volgende lunch-date!

 photo IMG_20140125_134510_zpse8c94eff.jpg

Nieuw moments-boekje & nieuwe thee

Ik schreef er al over in mijn weekendoverzichtje, een nieuw moments-boekje. Bij The Burning House had ik een boekje met alles erin van mij en M. en deze was hoognodig aan vervanging toe. Met een glimlach heb ik alle leuke momenten weer ingeplakt en ga het weer fijn bijhouden. Onder het mom: leuk voor laterrrrr.

Ook kocht ik nieuwe thee bij Simon & Lévelt. De Liefdes-thee was bijna op dus kan deze worden bijgevuld in het kokertje (dit is losse thee). De Yogi Tea was een tip die ik kreeg van Marcella en dus niet kon laten staan. Ook een heerlijke thee, hoewel ik qua geur eerst wel mijn twijfels had.

 photo gvhjgv_zps5407c0a2.jpg

#catselfie

Ik heb de grootste lol gehad samen met Yara. Ze lag op m’n schoot en heb een hele reeks foto’s gemaakt. Voor haar, tot vervelends toe (zo keek ze er ook echt bij van ‘ga alsjebliefffffft weg met die camera’) Dit is toch wel de leukste en gelijk foutste foto. Een #catselfie mét duckface én peaceteken. Fouter kan niet maar heb me echt super vermaakt.

 photo gfcghcgh_zps52d9c1e1.jpg

Ook leuk..

Wel niet in het weekend maar ben er echt superduperblij mee: eindelijk een nieuwe sportband gevonden voor m’n smartphone. Ik zocht er al heel lang eentje voor te gaan skaten en nu eindelijk gevonden. Voor een goed prijsje. Kwam hem toevallig tegen aangezien ze bij de Etos een hoek hadden met allerlei sportspullen. Nu nog stoppen met regenen dan kan ik het skaten weer geen oppakken.

 photo IMG_20140125_185346_zps2ea1ff1b.jpg

Wat maakte jou aan het glimlachen afgelopen weekend?

J

 • Volg mij op Instagram
 • 0
  33 reacties

  33 thoughts on “3 Things That Made Me Smile Last Weekend

  1. Nicky schreef:

   Die catselfie wil bij ons maar niet lukken.

  2. Nicky schreef:

   De catselfie is echt heel leuk!
   Door jou heb ik de behoefte om thee smaken te ontdeken

  3. Laura schreef:

   Leuk!
   Wij hebben ook eens zo’n boekje gekocht om leuke dingen in op te schrijven enzovoort. Maar nog nooit aan begonnen.. Moet ook eens gebeuren.

   1. SAS schreef:

    Super leuk om bij te houden!

  4. Bianca schreef:

   Mijn kat is ook nooit zo’n fan van foto’s van ons samen 🙁 … maar bagel en beans vind ook lekker kom er helaas te weinig

  5. Mandy schreef:

   catselfie, hihi!

  6. Dina schreef:

   Fijn lijstje dit! Een Bagels & Beans date is trouwens altijd goed! <3

  7. Lizzy schreef:

   Wat een positief artikel, erg fijn! 🙂 Haha wat grappig die kat selfies! Je hebt een leuke kat! Mooie sportband!

  8. Wanda schreef:

   Dat soort foto’s lukt mij helaas nooit met Clooney, die springt altijd net weg als ik met mijn camera in de weer ben…
   Beterschap trouwens!
   Gewoon het idee van 3 dagen vrij zijn, maakte me erg blij afgelopen dagen!

   1. SAS schreef:

    Daar zou ik ook blij van worden! Yara blijft altijd braaf liggen bij foto’s 😉

  9. Jorien schreef:

   Hihi I looove the cat selfie! <3 Very cute 😀

  10. Beterschap meid! Leuk dat je toch een overzicht hebt gemaakt van de leuke dingen die je hebt gedaan.

  11. Nicole schreef:

   In ieder geval beterschap..
   En die lunch ziet er wel erg lekker uit, snap dat je daar heen gaat 😉
   Die catselfie is echt leuk.. doe ik ook met mijn hond en hij denkt dan volgens mij hetzelfde 😛

  12. Miranda schreef:

   Leuke foto,s, hopelijk ben je snel opgeknapt.

  13. Wendy schreef:

   Handig hè, die sportbanden voor je telefoon. Ik heb hier nog een roze variant liggen. Ik ben dit weekend ook gezellig wezen lunchen met een vriendin. Altijd fijn om even bij te kletsen.

   1. SAS schreef:

    Ja super fijn dat ik eindelijk een goede heb gevonden voor een leuk prijsje. Ja, bijkletsen is altijd fijn!

  14. Simone schreef:

   Oh wat leuk allemaal! Mij doet de zondag het meeste glimlachen, het was fijn om mijn vriend weer te kunnen zien! 🙂

   1. SAS schreef:

    Altijd leuk 😉

  15. Deborah schreef:

   Die thee is lekker! En wat een mooi sportbandje!

  16. Isabel Cristina schreef:

   Leuke foto´s! Beterschap hé!

  17. Just Love Life schreef:

   Jumm lekker lunchen bij Bagels & Beans 😀

  18. Michelle schreef:

   Bagel& Beans is altijd goed ^^ Zo heel af en toe gaan wij daar ook lunchen.

  19. Bente schreef:

   Zaterdag had ik een fijne dag waarop ik met mijn binkie lekker uit eten ging. Zondag heb ik helaas de hele dag ziek op de bank gelegen dus dat was eerder om te huilen 😉

   1. SAS schreef:

    Hier nog 1, vandaag ook nog steeds ziek thuis. Hebben jullie lekker gegeten? 🙂

  20. Jenny schreef:

   Die selfie van jou en je kat is geweldig haha. En ik moet ook maar eens naar B&B het ziet er altijd zo lekker uit op foto’s.

  21. Linda schreef:

   Leuk weekend dus! Beterschap trouwens, vervelend dat je ziek bent! 🙁

   Afgelopen zaterdag ging ik winkelen en wandelen met mijn vriend en ‘s avonds uiteten met mijn schoonfamilie, dat was een drukke maar erg gezellige dag! En gisteren een lekkere luie dag gehad met films, de laptop (huwelijksreis zoeken, zo leuk om te doen!) en een goed boek. Heerlijk!

   1. SAS schreef:

    Dankjewel! En klinkt als een fijne Zaterdag..

  22. Chantal schreef:

   Ik ben dol op die thee, mmmmm

  23. Jennn schreef:

   Wat een fijn blogje! Vervelend dat je ziek bent, beterschap!

  24. Rowan - Rebels maar Romantisch schreef:

   Wat leuk die sportband voor je telefoon, dat kan ik ook wel gebruiken. Bij bagels & beans lunchen is altijd gezellig. 🙂 xx

  25. Monique schreef:

   Leuk artikel! Leuke sportband, mooie kleur ook! 🙂

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *