Blog

Life is like a coloring book, it’s up to you to color it

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Nukleuren

Nu ik mijn nieuwe baan heb sinds Oktober 2013 (als pedagogisch medewerker) ga ik weer elke dag met plezier naar mijn werk. Zoals jullie weten is dit met mijn vorige baan wel anders geweest. Wat vond ik het fijn om al mijn oude knutselboeken, informatieboeken e.d. tevoorschijn te halen om weer leuke, creatieve inspiratie op te doen. Het werk wat ik nu doen zal ik heel mijn leven kunnen doen aangezien ik er erg veel voldoening uithaal. En met plezier naar je werk is toch echt het allerbelangrijkste.

Kinderen die tekeningen aan je geven, een vreugde dansje doen als je er weer bent na een weekje ziek te zijn geweest, knuffelen en gezellig kletsen onderweg naar school. Je maakt een deel uit van het leven van de kinderen. Iets wat ik zelf heel bijzonder vind, misschien omdat ik zelf geen kinderen heb.

 photo nukleurensite_zps2e88974e.pngNu kwam ik een hele leuke kleurplaten site tegen. Een heel ruim aanbod wat met mijn werk wel nodig is. De kinderen willen uiteraard het liefst elke keer een andere leuke tekening. De leeftijdscategorie varieert tussen de 4 en 9 jaar, wat maakt dat je erg creatief moet zijn om voor elke leeftijd iets passends te verzinnen.

Nou bestaat deze site niet alleen uit kleurplaten maar staan er ook hele leuke knutselwerkjes, mandala’s, borduurkaarten en prikkaarten op. Zo kan je lekker gevarieërd bezig zijn voor kinderen. Ook staat er bovenaan een kopje met ‘Prijsvraag’ waarmee je leuke prijzen kunt ontvangen. Super leuk dus.

Een echte aanrader dus voor pedagogisch medewerkers, zoals ikzelf of voor ouders om thuis lekker bezig te kunnen zijn met hun kind(eren). Neem dus gauw een kijkje op nukleuren.nl. Er zit vast ook iets leuks bij voor jou!

0

19 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *