Dit artikel is geschreven in samenwerking met Nukleuren

Nu ik mijn nieuwe baan heb sinds Oktober 2013 (als pedagogisch medewerker) ga ik weer elke dag met plezier naar mijn werk. Zoals jullie weten is dit met mijn vorige baan wel anders geweest. Wat vond ik het fijn om al mijn oude knutselboeken, informatieboeken e.d. tevoorschijn te halen om weer leuke, creatieve inspiratie op te doen. Het werk wat ik nu doen zal ik heel mijn leven kunnen doen aangezien ik er erg veel voldoening uithaal. En met plezier naar je werk is toch echt het allerbelangrijkste.

Kinderen die tekeningen aan je geven, een vreugde dansje doen als je er weer bent na een weekje ziek te zijn geweest, knuffelen en gezellig kletsen onderweg naar school. Je maakt een deel uit van het leven van de kinderen. Iets wat ik zelf heel bijzonder vind, misschien omdat ik zelf geen kinderen heb.

 photo nukleurensite_zps2e88974e.pngNu kwam ik een hele leuke kleurplaten site tegen. Een heel ruim aanbod wat met mijn werk wel nodig is. De kinderen willen uiteraard het liefst elke keer een andere leuke tekening. De leeftijdscategorie varieert tussen de 4 en 9 jaar, wat maakt dat je erg creatief moet zijn om voor elke leeftijd iets passends te verzinnen.

Nou bestaat deze site niet alleen uit kleurplaten maar staan er ook hele leuke knutselwerkjes, mandala’s, borduurkaarten en prikkaarten op. Zo kan je lekker gevarieërd bezig zijn voor kinderen. Ook staat er bovenaan een kopje met ‘Prijsvraag’ waarmee je leuke prijzen kunt ontvangen. Super leuk dus.

Een echte aanrader dus voor pedagogisch medewerkers, zoals ikzelf of voor ouders om thuis lekker bezig te kunnen zijn met hun kind(eren). Neem dus gauw een kijkje op nukleuren.nl. Er zit vast ook iets leuks bij voor jou!

0

19 reacties

19 thoughts on “Life is like a coloring book, it’s up to you to color it

 1. Ann says:

  Ik doe kleuren eigenlijk alleen met mijn nichtje. Best jammer want kleuren is wel leuk! Ik ben ook zo nieuwsgierig naar de kleurboek voor volwassene!

 2. Het lijkt mij inderdaad ook erg mooi werk! (Helaas fysiek te zwaar voor mij.) Fijn dat je weer met plezier naar je werk gaat.

 3. annouska says:

  Het lijkt alsof dit een nieuwe hype wordt. Grappig ^^

 4. Simone says:

  Dankzij dit stukje heb ik ineens een idee. Maar ik ga er nog niet te veel over uitweiden. Eerst eens kijken of ik het volhoud haha

  1. SAS says:

   Ik ben benieuwd..

 5. Mieke says:

  Wat fijn dat je zoveel voldoening uit je werk haalt. Die site is echt fijn inderdaad. Ik haal er regelmatig een kleurplaat af voor mijn kinderen.

 6. Jennn says:

  Leuk! Ik heb kleuren altijd leuk gevonden, maar nu al lang niet meer gedaan.

 7. Nicole says:

  Ik vond het als juf EN als pedagogisch medewerker ook altijd erg leuk met de kids…
  En nu ik zelf mama word, vind ik het extra spannend want ja… men verwacht van mij dat ik alles wel weet haha!

 8. Chantal says:

  Ik ken de site wel, ik gebruik hem vaak om kleurplaten voor mijn Amerikaanse neefje te printen, ik maak er dan zelf een kleurboek van en stuur dat op naar hem

  1. SAS says:

   Wat een super leuk idee zeg!

 9. Niesca says:

  Ik vind het leuk om kleurplaten in te kleuren al heb ik daar de leeftijd niet meer voor maar het is toch een soort van ontspannende bezigheids therapie. Als ik me echt een keer niet goed in me vel zou voelen zou dit een oplossing kunnen zijn

  1. SAS says:

   Ik wil nog steeds een keertje dat ‘kleurboek voor volwassenen’ aanschaffen.

 10. Billy says:

  een mooie tip voor de grootouders (zoals wij) dus ook… 😉

  Bedankt!

 11. Tally 'Metalmama' Talks says:

  Hey meissie: even OT: zou je me willen mailen? Ik heb een slotje op mijn logje gezet en zou je graag willen uitnodigen zodat je kunt blijven meelezen….

  Hopelijk tot webs 🙂

  1. SAS says:

   Gedaan 😉

 12. Hilde says:

  Wat fijn voor je dat je nu wel weer veel plezier hebt in je werk! 🙂

 13. Nicky says:

  Handig site. Mijn kids zijn dol op kleuren.

 14. Rosa says:

  Echt fijn dat je voldoening uit je werk kan halen! Dat zou ik zelf ook heel graag willen vinden 🙂

 15. Monique says:

  Wat een leuk idee! Ik loop stage op een BSO, dus daar komen dit soort kleurplaten altijd goed van pas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *