In één woord of zin #antwoorden

Ik kreeg echt super veel en leuke (dank jullie wel) reacties op het blogje In één woord of zin.
De vraag was: Wat komt het eerste bij je op als je aan Saskia van iliveformydreams.com denkt?

Ik denk echt 90% van de mensen antwoorden gelijk: THEE. Theeleut. hihi.
dat heb ik aan mezelf te danken en klopt helemaal!

Daarnaast werd vaak gezegd dat ze toch wel denken aan mijn gelukkig getrouwde leventje en newlywed, ook al ben ik al bijna 1.5 jaar getrouwd, deze maand. (pssssssst. Er komt dan een foto blogje online hiephoi!)

Daarnaast nog enkele lieve woorden in een notendop: lijstjes/The Awesome List – een genieter/blij zijn met de kleine dingen in het leven – skater – gezelligheid – fantastisch haar *bloos* – kinderfanaat – poezenbeesten en boeken/boekenwurm/thrillers. Dat vond ik dan ook het leukste van dit blogje: eigenlijk alle antwoorden waren woorden die zeker bij me passen.

Verder kreeg ik complimenten aangezien mensen ook aan me denken bij mooie layouts, creatieve knutselaar, gezelligheid qua blogs en originele blogposten.

Super bedankt allemaal voor het invullen! En ik ben blij dat ik blijkbaar op mijn blog zo overkom als hoe ik ben.

23 reacties op “In één woord of zin #antwoorden

  1. Had dit blogje wel gelezen maar de puf niet gehad te reageren..
    Fijn dat er uit komt dat je blog ook reflecteert wie je ook werkelijk bent! XD

  2. Positieve opmerkingen zijn altijd leuker, de negatieve kan je beter ook maar gewoon geen aandacht aan besteden. Op die manier houden we het gezellig en wordt het steeds gezelliger.

  3. Het was niet alleen leuk om je blog te lezen maar ook super leuk om de antwoorden eens op gemak te lezen. Leuk om te zien hoe iedereen iemand ervaart als blogger. 😀

  4. Apart hè, hoe goed je mensen gaat kennen door hun blog. Ik had het er toevallig vorige week op mijn werk nog over. Soms praat je over blogger alsof je ze ook echt kent. Althans, dat heb ik wel eens.

  5. Damn, dat blogje heb ik even over het hoofd gezien geloof ik.. Maar top dat lezers je goed lijken te kennen, erg belangrijk 🙂 Mijn antwoord op die vraag zou inderdaad ook newlywed zijn geweest, zulke dingen blijven je toch bij 😉

  6. leuk dat je overkomt zoals je bent, ik heb dat graag, mensen die niet anders proberen te zijn dan ze werkelijk zijn… ik probeer dat ook te doen met bloggen

    1. i agree! dat maakt je blog leuk en persoonlijk, omdat het gewoon ‘jou’ blog is en niet een website waar je een kijkje op neemt zonder een idee wie er achter zit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *