Saskia doet Yoga, jaja en gaat het dit keer volhouden
(poging 3589654)

Afgelopen Woensdag was ik eindelijk weer eens een dagje vrij. Na heel wat weken extra te hebben gewerkt wilde ik hier extra van genieten. Nou ben ik al een aantal weken me aan het voornemen: ‘In de ochtend even Yoga-en’ Maar komt het ervan? Neen.

Nou dacht ik die Woensdag dat ik mijn stoffige yoga-mat weer eens tevoorschijn kon halen. Mijn nieuwe kleding aan die ik heb aangeschaft voor het skaten (regen verdwijnnnnnnnn, ik wil skaten) en go,go,go. Mét nieuwe smartphoneband.

Het was heerlijk om weer even bewust bezig te zijn en rust te nemen. Minpunt?
Yara.

Het is een schat hoor maar zodra ik begon met yoga ging ze précies zitten waar ik bezig wilde zijn, stond ontzettend in de weg, was zich aan het aanhalen en als klap op de vuurpijl continu aan het miauwen. ‘Ik wil aaaaaaaandacht.’ Na een tijdje hield ik er dan ook maar mee op omdat de rust ver te zoeken was.

 photo IMG_20140205_093233_zpsb3a8c31e.jpg

Volgende keer weer een nieuwe poging, want volhouden dat wil ik het zeker. Mét of zonder Yara erbij.
But I still love her

33 reacties op “Saskia doet Yoga, jaja en gaat het dit keer volhouden
(poging 3589654)

 1. Ik ben gek op yoga, maar dan voornamelijk kundali yoga omdat je daarbij veel beweegt en ik anders te ongeduldig ben. En van die vreemdkijkende huisdieren die in de weg gaan liggen, daar heb ik ook last van, haha.

 2. LOL! Ik zie het al voor me. Zennnn…. miauw…

  Hier kruipen de katten bij me in bed als ik mijn ontprikkeldutje doe. Vaak is dat heel cozy enzo, van die spinnende beestjes aan je voeten. Maar soms gaan ze elkaar achterna zitten; over mij heen, desnoods! Grrrr…
  Je moet wat voor kattenmormels over hebben. 😉

 3. Haha dat is niet handig nee. Ik doe ook af en toe yoga, alleen dan wel ’s avonds. Het is erg fijn en rustgevend 🙂 . Ik wil ook weer skaten, ik kan niet wachten tot het lente is.

 4. Hahahah Yara wilt aandacht.
  Yoga lijkt mij echt een goede manier om de dag mee te beginnen. Volhouden en wie weet dat je volgende keer het wel kunt afmaken.

 5. Veel succes met het volhouden! Telkens wanneer ik mijn matje bovenhaal om Blogilates te doen, komt één van mijn katten ook steeds rond mij hangen. Echt vervelend want op die manier kan je inderdaad niet goed sporten.

 6. Whahaha volgende keer maar zorgen dat je het in een ruimte doet waar yara niet bij je kan komen op dat moment?!

 7. Dat lijkt me echt een goed begin van de dag zeg! Onze kater komt me vaak ook even opzoeken hij zal wel denken, wat is baasje nou weer gek aan het doen!

 8. Haha ik herken het zooo maar dan met Vriend Konijn, die deed dat ook altijd als ik Pilates wilde gaan doen..
  En denk dat als ik t nu zou willen doen dan komt meneer Hond er ook nog bij haha… Dus toch maar ergens doen waar de beestjes niet komen 😉

 9. Als ik ’s ochtends een paar zonnegroetjes wil doen, doe ik Mango alvast naar buiten. Blijkbaar ligt mijn yogamat zo lekker, dat ze er perse op MOET liggen. Succes, ik hoop dat je het volhoudt! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *