The Awesome List: If you change the way you look at things, the things you look at change

 photo DSC01478_zps4cbac62f.jpg

  Photobucket  Een heerlijk vrij weekend gevuld met theetjes en CSI  Photobucket  kunnen beginnen in een nieuw boek  Photobucket  mijn (alweer) nieuwe layout, lekker knutselen  Photobucket  een oude telefoon van M. gebruiken die een betere camera heeft & nieuwer is  Photobucket  een nieuwe serie samen kijken: The BlackList  Photobucket  Optimel passievrucht/mango mjammie  Photobucket  uitjes plannen met vrienden en met M.  Photobucket  leuke pakketjes verwachten  Photobucket  mijn nieuwe skate-kleding binnenkort willen uitproberen. Nu nog stoppen met regenen  Photobucket  de snee die ik opliep op mijn hand geneest goed  Photobucket  bezig een nieuw stukje te verzinnen voor de ‘about me’ pagina  Photobucket  oude liedjes her-ontdekken  Photobucket  nieuwe apps voor op mijn smartphone  Photobucket  een heerlijk nieuwe broek scoren  Photobucket  nieuwe theesmaakjes uitproberen en zo mijn theecollectie uitbreiden hij was nog niet groot genoeg  Photobucket  heerlijk shoplijstjes maken  Photobucket  leuke nieuwe blogs ontdekken  Photobucket  zomaar een cadeautje krijgen van M.  Photobucket  knuffelen met Yara & Ayla  Photobucket  eindelijk een nieuwe sportband hebben voor te gaan skaten  Photobucket  langs allemaal lekker dingen lopen en dan tΓ³ch wat gezonds kopen  Photobucket  

0

Misschien ook leuk om te lezen...

22 Comments

  1. Je thee collectie is uiteraard nooit groot genoeg, hier ook niet hoor! Nu is de Zonnatura bij C1000 in de aanbieding, dus ik ga er zeker nog wat pakjes scoren. Het is een favoriete smaak thee. Ik zag dat je YogoTea hebt gekocht, bevalt is goed?

  2. The Blacklist is super spannend he? Ik volg het ook en vind het echt een hele goede serie! Ik wil morgen mijn theevoorraad weer even flink aanvullen, had eerst wat oude thee opgemaakt maar het wordt nu toch wel weer tijd voor wat nieuwe smaakjes!

  3. Je layout wordt steeds mooier en mooier! πŸ™‚ Mooi lijstje is het zeg, ik ben nu heel erg fan van de Optimel granaatappel <3

  4. Over thee gesproken.. kwam er gister achter dat er gewoon suiker in zit bij de Lipton Icetea, zoals groene thee. Daar was zo’n programma over, bizar he??

    Wat voor cadeau’tje heb je gekregen? wat lief!!

  5. Ik ben ook dol op thee maar ik vermoed niet zo erg als jij πŸ™‚
    Goed bezig… om dan toch iets gezonds te kopen.

  6. Lekker he dat knutselen aan je lay-out. Vind ik ook, al is t bij mij gewoon telkens ander thema, want heb geen eigen domein ofzo. Maar toch… Ennuh altijd leuk zomaar cadeautje krijgen en super goed bezig met iets gezonds kopen terwijl er zoveel lekkere ongezonde dingen zijn πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *