photo DSC01478_zps4cbac62f.jpg

    Een heerlijk vrij weekend gevuld met theetjes en CSI    kunnen beginnen in een nieuw boek    mijn (alweer) nieuwe layout, lekker knutselen    een oude telefoon van M. gebruiken die een betere camera heeft & nieuwer is    een nieuwe serie samen kijken: The BlackList    Optimel passievrucht/mango mjammie    uitjes plannen met vrienden en met M.    leuke pakketjes verwachten    mijn nieuwe skate-kleding binnenkort willen uitproberen. Nu nog stoppen met regenen    de snee die ik opliep op mijn hand geneest goed    bezig een nieuw stukje te verzinnen voor de ‘about me’ pagina    oude liedjes her-ontdekken    nieuwe apps voor op mijn smartphone    een heerlijk nieuwe broek scoren    nieuwe theesmaakjes uitproberen en zo mijn theecollectie uitbreiden hij was nog niet groot genoeg    heerlijk shoplijstjes maken    leuke nieuwe blogs ontdekken    zomaar een cadeautje krijgen van M.    knuffelen met Yara & Ayla    eindelijk een nieuwe sportband hebben voor te gaan skaten    langs allemaal lekker dingen lopen en dan tΓ³ch wat gezonds kopen    

0
22 reacties

22 thoughts on “The Awesome List: If you change the way you look at things, the things you look at change

 1. annouska schreef:

  Je nieuwe layouts blijven keer op keer erg leuk. Ik hoop trouwens dat je snel kan beginnen met skaten. πŸ˜€

  1. SAS schreef:

   Dankjewel! Ja ben blij als het weer ‘skate-weer’ is..

 2. Bianca schreef:

  leuk lijstje de kleine mooie dingen in het leven πŸ™‚

 3. Marcella schreef:

  Je thee collectie is uiteraard nooit groot genoeg, hier ook niet hoor! Nu is de Zonnatura bij C1000 in de aanbieding, dus ik ga er zeker nog wat pakjes scoren. Het is een favoriete smaak thee. Ik zag dat je YogoTea hebt gekocht, bevalt is goed?

  1. SAS schreef:

   Ik heb op Maandag een blogje ingepland waar het in staat πŸ˜‰
   Erg fijne thee! Nog bedankt voor de tip.

 4. Rosebird schreef:

  Wat een fijn lijstje! Leuk om het op die manier te zien en kleine dingen te kunnen waarderen!

 5. Wanda schreef:

  The Blacklist is super spannend he? Ik volg het ook en vind het echt een hele goede serie! Ik wil morgen mijn theevoorraad weer even flink aanvullen, had eerst wat oude thee opgemaakt maar het wordt nu toch wel weer tijd voor wat nieuwe smaakjes!

 6. Rianne schreef:

  Gezond kan zo lekker zijn…

 7. Jess schreef:

  Wat ziet je site er mooi uit. Iedere keer als ik kom spieken, is het mooier geworden. Fijn lijstje meid!

  1. SAS schreef:

   Dankjewel voor je lieve compliment πŸ™‚

 8. Lisa schreef:

  Leuke lijst! Fijne dingen staan erop πŸ™‚

 9. Kimberly schreef:

  Je layout wordt steeds mooier en mooier! πŸ™‚ Mooi lijstje is het zeg, ik ben nu heel erg fan van de Optimel granaatappel <3

  1. SAS schreef:

   Oh die ga ik dan een keertje proberen.

 10. Simone schreef:

  Wat een leuke lijst weer!

 11. Mama van Jenthe (Kelly) schreef:

  Over thee gesproken.. kwam er gister achter dat er gewoon suiker in zit bij de Lipton Icetea, zoals groene thee. Daar was zo’n programma over, bizar he??

  Wat voor cadeau’tje heb je gekregen? wat lief!!

  1. SAS schreef:

   Oh dat is inderdaad maf.
   Het nieuwe boek van Karin Slaughter πŸ™‚

 12. Nicky schreef:

  Ik ben ook dol op thee maar ik vermoed niet zo erg als jij πŸ™‚
  Goed bezig… om dan toch iets gezonds te kopen.

 13. Nicole schreef:

  Lekker he dat knutselen aan je lay-out. Vind ik ook, al is t bij mij gewoon telkens ander thema, want heb geen eigen domein ofzo. Maar toch… Ennuh altijd leuk zomaar cadeautje krijgen en super goed bezig met iets gezonds kopen terwijl er zoveel lekkere ongezonde dingen zijn πŸ˜‰

 14. Isabel Cristina schreef:

  Wat een leuk lijstje weer! De titel van dit artikel vind ik erg mooi!

 15. Monique schreef:

  Leuk lijstje! πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *