The Awesome List: If you change the way you look at things, the things you look at change

 photo DSC01478_zps4cbac62f.jpg

    Een heerlijk vrij weekend gevuld met theetjes en CSI    kunnen beginnen in een nieuw boek    mijn (alweer) nieuwe layout, lekker knutselen    een oude telefoon van M. gebruiken die een betere camera heeft & nieuwer is    een nieuwe serie samen kijken: The BlackList    Optimel passievrucht/mango mjammie    uitjes plannen met vrienden en met M.    leuke pakketjes verwachten    mijn nieuwe skate-kleding binnenkort willen uitproberen. Nu nog stoppen met regenen    de snee die ik opliep op mijn hand geneest goed    bezig een nieuw stukje te verzinnen voor de ‘about me’ pagina    oude liedjes her-ontdekken    nieuwe apps voor op mijn smartphone    een heerlijk nieuwe broek scoren    nieuwe theesmaakjes uitproberen en zo mijn theecollectie uitbreiden hij was nog niet groot genoeg    heerlijk shoplijstjes maken    leuke nieuwe blogs ontdekken    zomaar een cadeautje krijgen van M.    knuffelen met Yara & Ayla    eindelijk een nieuwe sportband hebben voor te gaan skaten    langs allemaal lekker dingen lopen en dan tóch wat gezonds kopen    

About the Author

22 Comments

annouska

Je nieuwe layouts blijven keer op keer erg leuk. Ik hoop trouwens dat je snel kan beginnen met skaten. 😀

Reply
Marcella

Je thee collectie is uiteraard nooit groot genoeg, hier ook niet hoor! Nu is de Zonnatura bij C1000 in de aanbieding, dus ik ga er zeker nog wat pakjes scoren. Het is een favoriete smaak thee. Ik zag dat je YogoTea hebt gekocht, bevalt is goed?

Reply
Rosebird

Wat een fijn lijstje! Leuk om het op die manier te zien en kleine dingen te kunnen waarderen!

Reply
Wanda

The Blacklist is super spannend he? Ik volg het ook en vind het echt een hele goede serie! Ik wil morgen mijn theevoorraad weer even flink aanvullen, had eerst wat oude thee opgemaakt maar het wordt nu toch wel weer tijd voor wat nieuwe smaakjes!

Reply
Jess

Wat ziet je site er mooi uit. Iedere keer als ik kom spieken, is het mooier geworden. Fijn lijstje meid!

Reply
Kimberly

Je layout wordt steeds mooier en mooier! 🙂 Mooi lijstje is het zeg, ik ben nu heel erg fan van de Optimel granaatappel <3

Reply
Mama van Jenthe (Kelly)

Over thee gesproken.. kwam er gister achter dat er gewoon suiker in zit bij de Lipton Icetea, zoals groene thee. Daar was zo’n programma over, bizar he??

Wat voor cadeau’tje heb je gekregen? wat lief!!

Reply
Nicky

Ik ben ook dol op thee maar ik vermoed niet zo erg als jij 🙂
Goed bezig… om dan toch iets gezonds te kopen.

Reply
Nicole

Lekker he dat knutselen aan je lay-out. Vind ik ook, al is t bij mij gewoon telkens ander thema, want heb geen eigen domein ofzo. Maar toch… Ennuh altijd leuk zomaar cadeautje krijgen en super goed bezig met iets gezonds kopen terwijl er zoveel lekkere ongezonde dingen zijn 😉

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *