Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Geluksmomentjes

The Awesome List: If you change the way you look at things, the things you look at change

 photo DSC01478_zps4cbac62f.jpg

  Photobucket  Een heerlijk vrij weekend gevuld met theetjes en CSI  Photobucket  kunnen beginnen in een nieuw boek  Photobucket  mijn (alweer) nieuwe layout, lekker knutselen  Photobucket  een oude telefoon van M. gebruiken die een betere camera heeft & nieuwer is  Photobucket  een nieuwe serie samen kijken: The BlackList  Photobucket  Optimel passievrucht/mango mjammie  Photobucket  uitjes plannen met vrienden en met M.  Photobucket  leuke pakketjes verwachten  Photobucket  mijn nieuwe skate-kleding binnenkort willen uitproberen. Nu nog stoppen met regenen  Photobucket  de snee die ik opliep op mijn hand geneest goed  Photobucket  bezig een nieuw stukje te verzinnen voor de ‘about me’ pagina  Photobucket  oude liedjes her-ontdekken  Photobucket  nieuwe apps voor op mijn smartphone  Photobucket  een heerlijk nieuwe broek scoren  Photobucket  nieuwe theesmaakjes uitproberen en zo mijn theecollectie uitbreiden hij was nog niet groot genoeg  Photobucket  heerlijk shoplijstjes maken  Photobucket  leuke nieuwe blogs ontdekken  Photobucket  zomaar een cadeautje krijgen van M.  Photobucket  knuffelen met Yara & Ayla  Photobucket  eindelijk een nieuwe sportband hebben voor te gaan skaten  Photobucket  langs allemaal lekker dingen lopen en dan tóch wat gezonds kopen  Photobucket  

0

22 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *