Geluksmomentjes

The Awesome List: If you change the way you look at things, the things you look at change

 photo DSC01478_zps4cbac62f.jpg

    Een heerlijk vrij weekend gevuld met theetjes en CSI    kunnen beginnen in een nieuw boek    mijn (alweer) nieuwe layout, lekker knutselen    een oude telefoon van M. gebruiken die een betere camera heeft & nieuwer is    een nieuwe serie samen kijken: The BlackList    Optimel passievrucht/mango mjammie    uitjes plannen met vrienden en met M.    leuke pakketjes verwachten    mijn nieuwe skate-kleding binnenkort willen uitproberen. Nu nog stoppen met regenen    de snee die ik opliep op mijn hand geneest goed    bezig een nieuw stukje te verzinnen voor de ‘about me’ pagina    oude liedjes her-ontdekken    nieuwe apps voor op mijn smartphone    een heerlijk nieuwe broek scoren    nieuwe theesmaakjes uitproberen en zo mijn theecollectie uitbreiden hij was nog niet groot genoeg    heerlijk shoplijstjes maken    leuke nieuwe blogs ontdekken    zomaar een cadeautje krijgen van M.    knuffelen met Yara & Ayla    eindelijk een nieuwe sportband hebben voor te gaan skaten    langs allemaal lekker dingen lopen en dan tΓ³ch wat gezonds kopen    

0

22 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *