Hoewel ik niet van champagne hou..

Dit product is ter beschikking gesteld door Tea Bar
Alle tekst voor uitleg over de thee is hier ook vanaf gehaald.

Zoals vele van jullie weten ben ik een echte theeleut. Ik gaf dit al eerder in een artikel aan over mijn 2(!) volle planken met thee. Telkens vind ik het super leuk om nieuwe smaken uit te proberen (wat niet altijd een succes is kan ik je melden).

Nou hebben ze in Amsterdam een super leuke theewinkel zitten genaamd Tea Bar. Je kan daar terecht voor verschillende losse thee maar ook voor leuke giftpacks, thee pakketten en biologische thee. Zelf heb ik de smaak Champagne Cassis uitgeprobeerd. Het leek me een aparte smaak en dit was het ook. Apart lekker.


Je kan proeven dat ze gebruik hebben gemaakt van de vele ingrediënten die erin zitten. Deze thee bestaat uit: witte en groene thee, champagne extract, citroengras, verveine, zwarte en rode bessen, rozenbloesem en zonnebloembloesem.

Kom je net als ik niet zo vaak in Amsterdam maar wil je toch eens de thee proberen? Neem dan een kijkje op de site van Tea Bar, ze hebben daar namelijk een hele fijne webshop. Met 1 druk op de knop wordt je thee gewoon thuis geleverd.
Handig én lekker!

 photo IMG_20140111_205459_zps385241ab.jpg  photo IMG_20140111_205525_zpse85d33e2.jpg

24 reacties op “Hoewel ik niet van champagne hou..

  1. Dat niet alle smaken even lekker zijn heb ik ondertussen te vaak meegemaakt. daar door blijf ik vaak bij de gewone thee.

  2. Van deze winkel had ik nog nooit gehoord, helaas kom ik niet zo vaak in Amsterdam. Maar als echte theeleut zal ik toch eens de webshop moeten bezoeken 😉 .

  3. Wat een aparte smaak, die kende ik nog niet. Ik houd zelf ook van heel veel soorten thee, behalve rooibos eigenlijk. Deze thee zou ik wel een keertje willen proberen .

  4. Deze theesmaak lijkt me erg lekker! 🙂 Ik lees regelmatig iets over dit merk! Ik wil het ook proeven haha!

  5. Ik kom inderdaad niet vaak in Amsterdam, eigenlijk nooit.. Maar kende teabar al wel, vanuit bodieboost, daar zijn ze ook helemaal fijn. Heb er nog nooit besteld, omdat ik een thee-koop-stop heb maar ben t wel van plan om eens te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *