Dit product is ter beschikking gesteld door Tea Bar
Alle tekst voor uitleg over de thee is hier ook vanaf gehaald.

Zoals vele van jullie weten ben ik een echte theeleut. Ik gaf dit al eerder in een artikel aan over mijn 2(!) volle planken met thee. Telkens vind ik het super leuk om nieuwe smaken uit te proberen (wat niet altijd een succes is kan ik je melden).

Nou hebben ze in Amsterdam een super leuke theewinkel zitten genaamd Tea Bar. Je kan daar terecht voor verschillende losse thee maar ook voor leuke giftpacks, thee pakketten en biologische thee. Zelf heb ik de smaak Champagne Cassis uitgeprobeerd. Het leek me een aparte smaak en dit was het ook. Apart lekker.


Je kan proeven dat ze gebruik hebben gemaakt van de vele ingrediënten die erin zitten. Deze thee bestaat uit: witte en groene thee, champagne extract, citroengras, verveine, zwarte en rode bessen, rozenbloesem en zonnebloembloesem.

Kom je net als ik niet zo vaak in Amsterdam maar wil je toch eens de thee proberen? Neem dan een kijkje op de site van Tea Bar, ze hebben daar namelijk een hele fijne webshop. Met 1 druk op de knop wordt je thee gewoon thuis geleverd.
Handig én lekker!

 photo IMG_20140111_205459_zps385241ab.jpg photo IMG_20140111_205525_zpse85d33e2.jpg

0
24 reacties

24 thoughts on “Hoewel ik niet van champagne hou..

 1. Wanda schreef:

  Bedankt voor de tip! De laatste tijd ben ik er van de losse thee, dus ik ga zeker even op hun site kijken!

 2. Nicky schreef:

  Champgne thee. Wat chique!

 3. Saskia schreef:

  Dat niet alle smaken even lekker zijn heb ik ondertussen te vaak meegemaakt. daar door blijf ik vaak bij de gewone thee.

 4. Bianca schreef:

  de smaak klinkt erg apart idd maar vind niet fijn dat niet in thee zakje zit. Maar wel leuk dat je zelf kan samen stellen enz

 5. Marcella schreef:

  Ik wil de thee van Teabar nog onwijs graag proberen, de smaken klinken supergoed! Lijkt me apart, champagne thee 😉

 6. Chantal schreef:

  Van deze winkel had ik nog nooit gehoord, helaas kom ik niet zo vaak in Amsterdam. Maar als echte theeleut zal ik toch eens de webshop moeten bezoeken 😉 .

 7. Adorkable schreef:

  Wat een aparte smaak, die kende ik nog niet. Ik houd zelf ook van heel veel soorten thee, behalve rooibos eigenlijk. Deze thee zou ik wel een keertje willen proberen .

 8. Merel schreef:

  Zo grappig dat thee zo’n business is. Ik drink het zelf bijna nooit, zonde eigenlijk.

 9. Michelle schreef:

  Leuk! Ze hebben ook van thee ‘hangers’ in vorm van een octopus en zeeleeuw, cute!

  1. SAS schreef:

   Ja die ken ik inderdaad, super leuk!

 10. Eline schreef:

  Wat leuk, ben wel erg benieuwd!

 11. Quirine schreef:

  Wat grappig, wist niet eens dat er zulke smaken bestonden!

 12. RenéSmurf schreef:

  Ik ben niet zo van de thee. Ik vind het wel een prachtige uitvinding hoor, en dat vind ik van de koffie net zo. Ik ben dus meer van de koffie.

 13. Isabel Cristina schreef:

  Dit klinkt lekker! Even een kijkje nemen op hun site! 😀

 14. Lizzy schreef:

  Deze theesmaak lijkt me erg lekker! 🙂 Ik lees regelmatig iets over dit merk! Ik wil het ook proeven haha!

 15. Marjolein - vandiedingendus.nl schreef:

  Leuk! Ik hou ook zo van thee!

 16. Shanti schreef:

  Oooh dat klinkt heerlijk!

 17. Sylvia schreef:

  Ik heb van de Theebrouwerij thee met champagne smaak, hij is heerlijk!

 18. Laura schreef:

  Wat gaaf! Lijkt me lekker 🙂

 19. Nicole schreef:

  Ik kom inderdaad niet vaak in Amsterdam, eigenlijk nooit.. Maar kende teabar al wel, vanuit bodieboost, daar zijn ze ook helemaal fijn. Heb er nog nooit besteld, omdat ik een thee-koop-stop heb maar ben t wel van plan om eens te doen!

 20. Joyce schreef:

  mmm losse thee is echt het lekkerst!

 21. cuisineceline schreef:

  Oh, jammer dat ze die in België niet hebben!

 22. Andrea schreef:

  Ik heb ook een aantal theetjes van de teabar! Heerlijk !

 23. Monique schreef:

  Dat klinkt als een lekkere smaak, ik heb er nog nooit eerder van gehoord. Klinkt heel lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *