Lijstjes & Stokjes

Liebster award #4

Na de Liebster Award #1 en Liebster Award #2 en #3 ben ik nu nogmaals genomineerd! Normaal sla ik zulke nominaties over maar ik vond de vragen die Suavementes heeft bedacht voor me erg leuk om te beantwoorden. Here we go!

 photo 20130902_120005_zps157f9d70.jpg

1. Wat vind je niet leuk aan bloggen?
Eigenlijk vind ik alles wel leuk aan bloggen. Ik doe bloggen namelijk voor mezelf, om een soort dagboek bij te houden van alles. Om alles van me af te schrijven. Uiteraard zijn de reacties een bonus op mijns schrijven. Het enige wat ik niet leuk zou kunnen vinden aan bloggen is negatieve reacties of mensen die blogjes niet lezen en dan reageren. Echter heb ik dit nog niet (vaak) meegemaakt.

2. Is er iets dat je graag zou willen doen, maar niet durft?
Ik zou graag een kleine tatoeage zetten. Echter heb ik ooit een piercing gehad en heb ik echt een super lage pijngrens. Ik pas er dus voor.


3. Lijk je op je ouders?
Ik lijk zeker op mijn ouders. Als je foto’s van mijn moeder van vroeger ziet lijkt ik zeker wel op haar. Toch heb ik veel van mijn uiterlijk (en vooral innerlijk) van mijn vader.

4. Zijn er onderwerpen waar je liever niet over blogt?
Nee eigenlijk niet. Wel probeer ik zo bewust mogelijk te bloggen en zullen dus niet openbaar foto’s van mij en/of mijn dierbare verschijnen. Ook blog ik weinig over mijn werk, omdat ik dit stukje toch gescheiden wil houden.

5. Als je een bekend iemand zou mogen interviewen voor je blog, wie zou dat dan zijn? En wat wil je per se van diegene weten?
Ik zou dan gaan voor de guys van Westlife. Ik zou ze ZO graag eens in het echt willen ontmoeten (mét foto!!) en ze het hemd van het lijf vragen. Over hun ervaringen met concerten, het bekend zijn, over hun privé leven en wat ze het mooiste nummer van zichzelf vinden.

6. Waarmee kan iemand jou verrassen?
Ik kan eigenlijk nooit zo goed tegen verassingen, daar ben ik te nieuwsgierig voor. Mijn man weet me wel altijd te verassen. Een verlovingsring onder de boom, een lieve brief met roos, een kettinkje op onze eerste vakantie en afgelopen kerst kreeg ik puzzelstukjes om een logo in elkaar te leggen (onze huwelijksreis gaan we nog even dunnetjes over doen) Hij doet er altijd veel moeite voor en weet ook echt cadeaus te verzinnen die ik écht leuk vind.

7. Heb je weleens een heldendaad verricht?
Een heldendaad. Hmm. Daar moet ik even goed over nadenken. Ik kan zo snel niks bedenken. Hoewel ik het meegeven van gezelligheid en normen/waarden aan de kinderen op mijn werk toch ook een soort van kleine ‘heldendaad’ vind.

8. Wat is je mooiste herinnering?
Toch wel heel cliché mijn trouwdag. Ik kijk er altijd met een glimlach op terug.

9. Vertel eens over je grootste blunder!
Dit lukt mij elke keer weer. En dit

10. Welke boodschap zou je je lezers mee willen geven?
Blijf jezelf. Zowel in het echte leven als op je blog.

11. Wat doe je op een vrije zondag?
Lezen, bloggen, theetje erbij, series kijken. Een perfecte Zondag in mijn ogen.
 photo IMG_20140102_215943_zps842c9a5a.jpg

0

28 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *