Om te huilen

 • Mensen die 1 meter van een zebrapad oversteken. COME ON. Als er nou geen was oke.. Nee eigenlijk nog steeds niet oke, ik bedoel.. Mensen zijn bézig geweest strepen op de weg te maken voor je eigen veiligheid: maak er gebruik van menschen.
 • Een nieuwe layout in elkaar flansen, omdat je dat wil. En dat de codes niet meewerken, je errors krijgen, 100keer loopt de klikken met de muis en scheldend achter je laptop zit. En dan een man hebben die je maf aankijkt. Juist. Dat dus.
 • Munt-plantjes die dood gaan. IEDERE.KEER.WEER. oplossing? Van die voorverpakte munt. Yeah voor voorverpakte munt.
 • Dat je thee zet. Het telkens als je wilt drinken het te warm is. Dat je het dan vergeet en koude thee hebt. Niet 1 keer. Niet 5 keer. Nee een aantal keren op een dag.
 • Het begin van wc rollen. Op een 1 of andere manier lukt het beginnetje maken nooit-niet.
 • Van die mensen die heel asociaal hun auto parkeren. Als ik IETSJE scheef sta in mijn vak ben ik hem al recht aan het zetten. Je hebt ook gewoon mensen die hem op de streep zetten of helemaal schuin zodat je er met moeite uit kan. Oke oke en misschien stond degene naast hun wel asociaal zodat ze hem wel zo MOESTEN zetten maar alsnog..
 • Dat je online in de SALE wat wilt kopen, dit nog in je winkelmandje zit en als je dan op afgerekenen hebt gedrukt dat hij dan nét uitverkocht is en niet meer in je bestelling zit.
 • Wachten op de nieuwe seizoenen van series. Altijd een ‘sad-momentje’ als ik de laatste aflevering kijk van een seizoen. Gelukkig heb ik nog heel wat te gaan van CSI, die ik vanaf het begin ben gaan kijken (nu bij S4). Nu is het wachten op de rest van de series die ik kijk. En ik haat wachten.
 • Bad hair days. Altijd. En als je dan gaat slapen dat je haar dan perfect zit. Dat dus.
 • .

  Zo, dat was dat. Je kan het maar kwijt zijn.
  En nu weer leuke dingen. Gelukkig ben ik zo weer blij als ik naar deze filmpjes kijk.

  About the Author

  37 Comments

  Swaen

  Heb je een tuin? Want munt planten doen het het beste in een super grote pot met potgrond of gewoon los in de grond. Het is wel een plant die zich snel verplaatst dus over een paar jaar kun je hem overal in de tuin hebben staan 😛

  Reply
  Marcella

  Herkenbaar lijstje! Weet je wat ook irritant is? Mensen die zonder licht fietsen en dan in ’t donker bijna niet herkenbaar zijn. Erg gevaarlijk!

  Reply
  Nicky

  Die bad hairday! Archh! En mij valt vaak op dat mensen (lees: Amsterdammers) overal waar geen zebrapad is zonder te kijken de weg op lopen. Maar bij een zebrapad gaan ze staan wachten en kijken of er iets aan komt. Bizar!

  Reply
  Diana

  Of dat de automobilisten je heus wel zien aan komen rijden en dan toch gauw ertussen door willen en jij moet afremmen als je net lekker rijd met de juiste snelheid.

  Reply
  Wendy

  Dat van die online Sale heb ik ook altijd. En het is ook altijd één van de leukste items die dan opeens is verdwennen.

  Reply
  Nicky

  Hahahah, veel zijn herkenbaar. Op het moment baal ik enorm want ook ik wacht op nieuwe seizoenen van mijn favoriete serie. Ging de tijd maar wat sneller…

  Reply
  Regina

  Muntplantjes kan ik ook niet in leven houden, helaas. Terwijl ik dol op munt ben. En dat van dat winkelmandje vind ik zo vreselijk. Daar zouden regels voor moeten zijn 😉

  Reply
  Ceetje

  Whahahahaha Ik had vandaag zo,n dag (gewoon je weet wel ZO’N dag) dus dit komt me allemaal heel herkenbaar voor. (het gevoel van diezelfde frustratie) Oja ik heb hetzelfde met mijn basilicum plant. Ik heb een tip voor je: koop een rozemarijn…die is een stuk lastiger dood te krijgen !

  Reply
  SAS

  Misschien is dat wel DE PLANT voor mij 😉
  Hoewel.
  Ik denk dat ik zo’n niet-te-doden-plant ook nog wel dood krijg :’)

  Reply
  emma

  Haha, zo herkenbaar! Het einde van een seizoen is zo naar. Zeker omdat het voor je gevoel zo lang duurde voordat het seizoen weer begint en dan is het supersnel al weer het einde van dat seizoen. Of er is een pauze van een paar week. Niet tof

  Reply
  Samia

  Haha, ondanks dat het om te huilen is moest ik wel een beetje lachen. Vooral omdat bijna alles zo herkenbaar is! Frustrerende dingen zijn het…

  Reply
  Maria Antoinette

  Hahaha, dat van die lay out heb ik nou ook. Heb het ook soms wel eens als ik moe ben en een artikel schrijf. Mijn vriend kijkt me dan altijd zwaar geïrriteerd aan.

  Liefs,

  Maria

  Reply
  annouska

  Oh ik herken mij in paar punten zo erg, vooral van mijn thee. Ik geloof dat ik heel wat thee per dag kan weggooien omdat ik vergeet het op te drinken haha 😛 .

  Reply
  Tamarah

  Haha herkenbaar indd. Vooral dat oversteken met zebrapaden, schuinparkeren en dat van de thee heb ik ook regelmatig 😀 . En dat van die sale vind ik ook om te huilen. Vooral de H&M is er een ster in!

  Reply
  Nina

  Die aso parkeerders, lipstick uit je tas halen en op het voorruit ASO schrijven. Dan letten ze volgende keer wel op hoor 😉

  Reply
  SAS

  Hahahaha ja dat kan ook. Moet ik alleen wel eerst lippenstift meenemen, aangezien deze niet standaard in m’n tas zit :’) 😉 haha

  Reply
  Nicole

  Ooooh weet je wat ik om te huilen vind? Dat ik zoveel van je dingetjes herken *snik* is echt bluh bluh bluh!
  Vooral van die series en het parkeren.. Grrrrr!

  Reply
  Lauradenkt

  Ja, ik geloof dat als je een meter naast het zebradpad loopt, dat het dan nog steeds geldt. Of ik verzin dit. Ik weet het niet meer.

  Reply
  Niesca

  haha wat een leuk artikel moet er echt om lachen hoe herkenbaar heeel veel dingen zijn!

  Reply

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *