Terugblik 2013: Mijn jaar in Instagram foto’s

 photo Pictures2_zpsf05c3f98.jpg


Januari

 photo 1Jan_zps4bd96cca.jpg

Ik dronk veel thee, genoot van winter wonderland en kreeg een appje dat kleine Lizzy was geboren, zo tof!

Februari

 photo 2Feb_zpsf8f94995.jpg

Veel kijken naar Criminal Minds, all time favorite, voor het eerst Lizzy in m’n armen – wat een dropje!, bloemetje gekregen op Valentijnsdag van m’n man – zo lief! Eerste bloemetje als zijn vrouw en had een meeting met Desiree in Utrecht.

Maart

 photo 3Maart_zps33dd56cf.jpg

We vierden onze verjaardag met familie & vrienden thuis, ik keek veel CSI samen met Yara op schoot, mijn ring heb ik eindelijk laten verkleinen zodat hij precies past en we gingen met Wendy 7 Joost op vakantie naar Centerparcs. Kouddddd dat het was.

April

 photo 4April_zpsa51b8a7d.jpg

Had ik een meeting met Leona en kwamen we dit tegen in de Action, iemand is een lolbroek geweest denk ik, ook schafte ik deze super gave kittykatty mok aan, genoot ik van de natuur buiten en waren Yara en Ayla super lief voor elkaar.

Mei

 photo 5Mei_zps0e2b059d.jpg

Hield ik een slang vast op mijn oude werk, was ik super veel bezig met m’n blog (en de layout ervan), verfde we de posten van geel naar grijs – gelijk een stukje rustiger in huis en maakte ik veel poezenfoto’s.

Juni

 photo 6Juni_zpsc7283c4c.jpg

Deed ik een drankje met lieve Laura bij Bagels & Beans, nam ik afscheid op mijn oude werk, kochten we onze nieuwe vaatwasser die ik tot Vector doopte (jeweetwel, van Despicable Me I) en kwam ik veel bij de fysio voor de stress die het afgelopen jaar door m’n lichaam heen ging.

Juli

 photo 7Juli_zpsa775220a.jpg

Gingen we een dagje weg en namen we een ijsje, begon ik met een nieuwe liefde: skaten, was de babyshower van mijn liefste vriendinnetje Wendy – wat was ze verrast! en reed ik veel auto.

Augustus

 photo 8Aug_zpsf4ed962e.jpg

Last ik dit geweldig boek van Sebastian (ja, zo mag ik hem noemen), waren we alweer 1 jaar getrouwd! (L), ontdekte ik de nieuwe serie Castle en vloog hier doorheen. Nu wachten op het volgende seizoen en we vierden 2x ons katoenen huwelijk door uit eten te gaan.

September

 photo 9Sep_zps403964e7.jpg

Hadden we een heerlijk vakantie in Preston Palace, gingen we een dagje onverwachts naar het stand, werd Kylie geboren van lief vriendinnetje Wendy en gingen we 4 dagen later op bezoek – cutiepie en genoot ik nog even van de natuur voordat ik mijn spannende sollicitatiegesprek had.

Oktober

 photo 10Okt_zps545859b8.jpg

Liet ik mijn verstandkiezen trekken – brrrrrr, had ik eindelijk de leuke nieuwe baan in the pocket!, ging ik met Yara naar de dierenarts en liet ik een bultje verwijderen (gelukkig niet kwaadaardig, maar je weet maar nooit) en gingen we een dagje naar de ApenHeul.

November

 photo 11Nov_zpsacabc27b.jpg

Liet ik met veel moeite mijn achternaam veranderen bij m’n bank, pakte ik het skaten weer op, kocht ik deze heerlijke warme Teddy long Pants – 1 van mijn beste aankomen ooit, zo fijn voor de winter en kreeg ik heel wat leuke cadeaus voor Sinterklaas.

December

 photo 12Dec_zpsbc42b40b.jpg

Hielden we een High Tea met al mijn lieve vriendinnetjes, vierden we 2 keer kerstwaarbij ik super leuke cadeaus kreeg, ging ik met lief vriendinnetje Sabine lekker Bagelen bij Bagels & Beans en kochten we nieuwe gordijnen voor in de slaapkamer en dezelfde witte voor in de woonkamer. Gelijk een hele andere look. Super blij mee.

 • Volg mij op Instagram
 • 33 reacties op “Terugblik 2013: Mijn jaar in Instagram foto’s

  1. Wat leuk zo’n overzicht met foto’s. Mooi verloop, klinkt als een prima jaar. Ik hoop dat het snel wat goed weer is om weer lekker te gaan skaten!

  2. Wat een leuk idee zeg!
   En die gordijnen.. die hebben wij ook! De witte hangen nu in de slaapkamer maar in ons oude huisje hingen ze in de woonkamer.
   Zijn mooi he!

  3. ow leuk leuk leuk en ik heb ook echt zin in een jaaroverzicht na de 4 (!) overzichten die ik net al gezien heb, maar .. eh.. ’t is al de 2e. 😉 #lui
   alle goeds en alle liefs voor 2014!

  4. Ziet er uit als een erg leuk jaar 🙂 ! Weer allemaal lieve babyfoto’s en in de laatste maand zie ik een heerlijke high tea mmmm..

   liefs,
   Femke

  5. Wat een leuk idee, dit jaaroverzicht! Nu op naar een nieuw jaar, met ongetwijfeld weer veeeeeeeel foto’s 🙂 Happy New Year!

  6. Wat een mooi overzicht, leuk zo met die Instagram-foto’s! En lief, al die baby’s! Je zult wel trots zijn!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *