Het jaar 2013

Een post die ook elk jaar terugkomt op 1 Januari van het volgende jaar: een vragenlijst van het afgelopen jaar. je ziet ze overal verschijnen en ik vind ze super leuk om te lezen.
Zie hier 2009, 2010, 2011 & 2012

 photo CinziaL_EL1_Date2011-1-_zpsf207eb90.png

Wat deed ik in 2013 wat ik nog nooit had gedaan?
Mijn verstandskiezen werden getrokken. 1 woord: hel! Iets wat ik zeker niet graag nog een keer doe. Er moeten er eigenlijk nog 2 uit maar ik denk dat ik dit onder algehele verdoving doe. Brrrrr, nooit meer hoe het toen is gebeurd. Krijg er de rillingen van als ik er alleen al aan denk.

Hield ik mij in 2013 aan mijn voornemens en maakte ik nieuwe voor volgend jaar?
Ik doe niet aan voornemens, ik had eerst wel een My Life List, maar die heb ik aangepast: neem een kijkje zou ik zeggen.

Heeft iemand in je vriendenkring/familie een baby gekregen?
Lizzy, het kindje van mijn nicht Paula en Kylie, het kindje van mijn beste vriendinnetje. Zo gezegend door deze lieve kindjes van dierbare vriendinnen van mij. Ik ben dan ook super trots op deze lieve mamma’s.Is iemand in je vriendenkring/familie overleden?
Nee, gelukkig heb ik dit tot nu toe elk jaar kunnen invullen.

Welke landen bezocht ik?
Dit jaar vierden we 2 keer vakantie in eigen land. (In Maart Centerparcs & in September Preston Palace )

 photo cppp_zps5c654321.jpg


Wat zou je in 2014 willen hebben wat je in 2013 niet had?
Rust. Vooral lichamelijke rust.

Welke datum blijft je bij van dit jaar door een leuke herinnering? Welke?
Het uit eten gaan voor ons katoenen huwelijk (deel 1 / deel 2), 30 September toen ik dit leuke belletje kreeg & de eerste keer dat ik Lizzy & Kylie vast had!

Je grootste doel wat je bereikt hebt dit jaar?
Met wilskracht weer 2x uit de put geklommen en een nieuwe, leuke baan gevonden waar ik weer vol positiviteit me op ga storten.

In wat faalde je?
Falen was het misschien niet, hoewel het wel zo voelde. Ik raakte dit jaar 2 keer mijn baan kwijt. Dit voelde toch wel heel erg als falen en ik trok het me dan ook erg persoonlijk aan.

Was ik dit jaar veel ziek of had ik veel letsel opgelopen?
Niet ziek, wel had ik door het bovenstaande heel erg veel stress en slapeloze nachten. Mijn lichaam heeft dit jaar heel erg veel stress ondervonden waarvoor ik ook bij de fysio heb gezeten. Gelukkig gaat het nu wel weer de goede kant op.

Wat was het beste wat je hebt gekocht?
Vector, onze vaatwasser is wel errug handig. Hup de vaat erin, hup de vaat eruit. Eerst was het ploeteren met de vaat en vooral een erg vol aanrecht waardoor je een heel keukengedeelte mist. Ben er dus super blij mee. Ook ben ik erg blij met m’n Teddy Long Pants voor de wintermaanden. Goede aankoop geweest!

 photo vectorteddy_zpsec282613.png


Wie zijn gedrag heeft je verbaast?
Mijn oude baas. Maar daar ga ik verder niet over uitweiden.

Waar heb ik het meeste geld aan uitgegeven?
Vector, onze nieuwe vaatwasser en de nieuwe slaapkamerkast.

Waar was je heel, heel, heel erg enthousiast over?
Mijn nieuwe baan!! Na 2 keer een baan kwijt te zijn EINDELIJK een baan waar m’n hartje sneller van gaat kloppen: werken met kinderen. Ik voel me gezegend dit werk te kunnen doen. Elke dag heb ik het naar m’n zin hoewel ik wel erg moet wennen aan de lange dagen die ik maak met weinig uren.

Welk liedje doet je denken aan het jaar 2013?

Cause all of me
Loves all of you
Love your curves and all your edges
All your perfect imperfections
Give your all to me
I’ll give my all to you
You’re my end and my beginning
Even when I lose I’m winning
Cause I give you all of me
And you give me all of you
(L)

Vergeleken met vorig jaar ben je nu:
a) Blijer of verdrietiger?
Er tussen in denk ik, door alle omstandigheden was ik wel vaak verdrietiger dan in 2012.
b) Dunner of dikker? Dikker denk ik. Oef..
c) Rijker of armer? Armer, ik ben minder gaan werken dus verdien ook minder.

Wat zou je willen dat je meer had gedaan?
Skaten en genieten.

Wat zou je willen dat je minder had gedaan?
Me druk gemaakt om dingen zie zouden kunnen gebeuren en meer genieten van het hier en nu.

Hoe vierde je Kerstmis?
Zoals elk jaar bij mijn schoonfamilie met cadeaus en lekker eten. De andere kerstdag vieren we altijd samen.

Werd ik verliefd dit jaar?
Elk jaar weer een beetje meer 😉
Dit jaar waardeer ik mijn man wel NOG meer, hij is er in de slechte periode er zeker voor me geweest. We zijn nu 6 jaar bij elkaar, waren dit jaar 1 jaar getrouwd en still going strong.

Wat was mijn favoriete tv programma?
Ik ontdekte 2 nieuwe series: Castle & Rizzoli en Isles. Zeker 2 nieuwe verslavingen. Ik heb nu alle seizoenen afgekeken dus niet wachten op de volgende. Verder keek ik veel Criminal Minds (nog steeds favoriet na al die jaren) & CSI begon ik mee vanaf seizoen 1. Ik keek als CSI maar dan door elkaar en nu heb je toch meer een verhaallijn. Ook zat ik elke Vrijdagavond klaar voor een avondje lachen met The Big Bang Theory.

 photo castlerizzoli_zpsb3a6e742.png


Heb je een hekel aan iemand aan wie je in vorige jaren geen hekel had?
Nee.

Wat was het beste boek wat je hebt gelezen?
Sebastian Fitzek – Wijd Open, Lars Kepler – Slaap en de boeken van Camilla Läckberg.

Heb je een nieuwe musical ontdekt?
Nee, ik hou niet van musicals en ben dan ook niet van plan er nog eens heen te gaan.

Wat kreeg je voor Kerst?
We vierden het 2 keer, samen en met mijn schoonfamilie. Bij ons thuis lagen er allemaal enveloppen onder de boom, hier zaten puzzelstukjes in die ik in elkaar moest leggen. Het kwartje viel niet meteen maar na lang nadenken ging er eindelijk een lichtje branden. Het werd het logo van De Walvisvaarder, waar we zijn heen geweest op huwelijksreis. In Augustus 2014 gaan we er nogmaals heen!

 photo IMG_20131224_184259_zpsa05ec302.jpg  photo IMG_20131225_212220_zpscaa63c54.jpg

Bij mijn schoonfamilie hadden we lootjes getrokken, mijn man had mij. Hij mocht dus 2 keer cadeaus voor me uitkiezen 😉 Ik heb heel wat doosjes thee gekregen, boeken en gaan we 15 Mei 2014 naar een show van Roue Verveer. Super leuk!

Wat was je favoriete film van dit jaar?
Zonder twijfel: Despicable Me II! Ook was Prisoners een erg goede film.

Wat zou mijn jaar nog mooier hebben gemaakt?
Stabiliteit bij een baan. Hopelijk is het dit jaar wel het geval: ik heb iniedergeval een contract tot Oktober 2014.

Wat hield je met beide benen op de grond?
Mijn man is er dit jaar erg voor me geweest, vooral bij de downs. Daarbij ook nog mijn ouders die er ook voor me waren dit jaar. Ook kon ik veel kwijt bij mijn lieve vriendinnen die me erg hebben gesteund en ik als praatpaal kon gebruiken. Thanks girls!

Welke celeb bewonderde je?
Toch wel Miley Cyrus. Deed gewoon lekker haar ding terwijl iedereen wel een mening had over haar slutty clipje of haar tong die constant uit haar mond hangt. Niet dat ik het met haar eens ben maar je moet er toch (spreekwoordelijke) ballen voor hebben wat ze allemaal doet. Bedoel maar, ga jij maar eens naakt op een sloopbal zitten?! ^^ Hoewel dit dan weer een béétje overdreven is

Welk politiek punt irriteerde je het meeste?
Aan wat niet?! Dat bezuinigen maar en weggeven aan andere landen…

Wat deed je op je verjaardag en hoe oud werd je?
We hebben het thuis gevierd, zoals eigenlijk elk jaar. Ik werd 25.

 photo birthday_zpsbbb8f22f.jpg


Wie was de leukste persoon die je nieuw leerde kennen?
Mijn nieuwe collega’s.

Vertel een waardevolle les die je hebt geleerd.
“Aan sommige dingen kan je toch niets veranderen, hoe graag je dit ook wilt”

Noem een Quote van een liedje uit 2013.
When walls starts to close in
Your heart is frozen over
Just show ‘em what you’re made of
When sun light is fading
The world will be waiting for you
Just show ‘em what you’re made of
(Just show ‘em what you’re made of)

BackstreetBoys – “Show ‘em (What You’re Made Of)”

25 reacties op “Het jaar 2013

  1. Mooi lijstje die een jaar vol gebeurtenissen op positief en negatief gebied goed afsluit. Op naar een heel mooi 2014

  2. Leuk om te lezen hoe je jaar was. Jammer genoeg was hij niet zoals je had gehoopt. Maar het nieuwe jaar is begonnen en dat betekend ook weer nieuwe kansen. Gelukkig nieuw jaar! 🙂

  3. Huh, ik dacht dat ik al gereageerd had, haha! Maar happy new year, Sas! Mooie antwoorden (en hou op over verstandskiezen, brr).

  4. Wat een leuk lijstje, erg tof om te lezen, een perfect jaaroverzicht! Ik ga even bedenken of ik hem ook alsnog wil plaatsen, maar ik had ook al een overzicht. Jij veel goeds en vooral ook voor plezier voor 2014!

  5. Dat liedje van John Legend is zo mooi! Oh, een paar jaar geleden heb ik ook mijn verstandskiezen laten trekken. Verschrikkelijk! Aanstaande zaterdag moet ik een gaatje vullen. Gelukkig valt dat nog mee, haha 🙂

  6. Een mooie lijst, op je baan & de stress ervan na was 2013 een best goed jaar voor je zo te lezen. Ik hoop voor je dat al je wensen en dromen uitkomen in 2014!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *