Ik kijk uit naar.. #4

Ik kijk uit naar..

Het starten van 2014! Eindelijk een (rot)jaar afsluiten en vol goede moed beginnen aan een nieuw begin! Maandag 6 Januari weer beginnen met werken (gelijk een cursus tot 22:00, zucht) maar weer een beetje een ritme opbouwen.

De leuke high-tea die we gaan hebben in februari 2014 bij Bagels en Beans met al mijn lieve vriendinnetjes!! Een herhaling van de afgelopen High tea. En die daarvoor.

De 2 kerstcadeaus die ik heb gekregen! In 2014 gaan we onze huwelijksreis dunnetjes over doen en een cabaret voorstelling bijwonen van Roue Verveer, waar ik altijd al een keertje heen heb willen gaan.

 photo DSC015812222_zps06a1509d.jpg
De Walvisvaarder 2012 – Hotel in Terschelling
Het nieuwe contact op werk met meer uren. YEAH. Zo blij mee, hoewel het nog steeds erg wennen is de lange dagen met vele tussen uren.

De nieuwe krabton die we hebben gekocht voor onze kitties. Al een hele tijd hebben we er geen meer, aangezien ze hem half hebben gesloopt. Nu we vakantie hebben is hij besteld. En hij staat, de kitties zijn er super blij mee. Klimmen, klauteren en nappies doen.

Het genieten van onze nieuwe gordijnen in de woon en slaapkamer. Afgelopen weekend alles opgehangen en op maat gemaakt. Deze laatst week van de vakantie dus erg van genoten. En de aankomende tijd lekker slapen.

De lange vakantie die we zomer 2014 willen nemen met daarbij de verbouwing van onze badkamer, eindelijk! Door alle baanwisselingen was het onzeker dus hebben we het gewoon telkens uitgesteld. Nu is het dan echt zover.

Mijn vrije Woensdagen. In Januari werk ik heel wat extra, waardoor ik daarna mijn vrije dag waarschijnlijk nog meer waardeer.

Het weer kunnen oppakken van het skaten! Door het slechte weer ben ik er een hele tijd mee gestopt. Ik mis het echt en heb dan ook weer super veel zin ermee te beginnen!

[ Zie hier deel 1, deel 2 & deel 3 ]

29 reacties op “Ik kijk uit naar.. #4

 1. Een heerlijk voorruitzicht met leuke dingen. Ook leuk voor de katten dat ze weer een uitdaging hebben.

  Enne die uren gaan na een tijdje wel wennen!!

 2. Zoveel leuke dingen om naar uit te kijken. En wat fijn dat jullie jullie huwelijksreis nog eens gaan overdoen. Dat lijkt me echt geweldig.

 3. Allemaal mooie dingen om naar uit te kijken! Roue Verveer lijkt me ook erg leuk, maar eens kijken of hij volgend seizoen hier in de buurt komt…

 4. Zo voor het nieuwe jaar heb je al weer aardig wat plannen. Leuk hoor!
  Ik moet het skaten ook weer op gaan pakken. Maar heb voor het hardlopen en paardrijden ook weer nieuwe doelen. Dus skaten zal op een derde plaats komen denk ik.

 5. Heerlijke dingen om naar uit te kijken!! Enjoy! Wij horen graag de verhalen, natuurlijk 🙂

 6. Wat fijn allemaal! Ik ben ook heel blij dat ik vanaf maandag weer in een redelijk normaal ritme ga werken, ik heb het echt gemist! Nu sleep ik mezelf door de vrije dagen heen, maar dan ga ik ze vast weer meer waarderen, net zoals jij aangeeft.

 7. Leuke en vooral positieve lijst! Ooh ik dacht dat je skateboard bedoelde, wilde net gaan zeggen “dat ik dat ook leuk vind en graag meer aandacht aan wil geven” maar toen zag ik wat je bedoelde hahahaha.

 8. Oke, op naar de nieuwe badkamer dus, een mooi streven en wat zal dat fijn zijn als dat er allemaal weer netjes in zit.
  En gaandeweg zien we wel hoe het leven en werken verloopt allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *