Lijstjes & Stokjes

Ik kijk uit naar.. #4

Ik kijk uit naar..

Het starten van 2014! Eindelijk een (rot)jaar afsluiten en vol goede moed beginnen aan een nieuw begin! Maandag 6 Januari weer beginnen met werken (gelijk een cursus tot 22:00, zucht) maar weer een beetje een ritme opbouwen.

De leuke high-tea die we gaan hebben in februari 2014 bij Bagels en Beans met al mijn lieve vriendinnetjes!! Een herhaling van de afgelopen High tea. En die daarvoor.

De 2 kerstcadeaus die ik heb gekregen! In 2014 gaan we onze huwelijksreis dunnetjes over doen en een cabaret voorstelling bijwonen van Roue Verveer, waar ik altijd al een keertje heen heb willen gaan.

 photo DSC015812222_zps06a1509d.jpg
De Walvisvaarder 2012 – Hotel in Terschelling
Het nieuwe contact op werk met meer uren. YEAH. Zo blij mee, hoewel het nog steeds erg wennen is de lange dagen met vele tussen uren.

De nieuwe krabton die we hebben gekocht voor onze kitties. Al een hele tijd hebben we er geen meer, aangezien ze hem half hebben gesloopt. Nu we vakantie hebben is hij besteld. En hij staat, de kitties zijn er super blij mee. Klimmen, klauteren en nappies doen.

Het genieten van onze nieuwe gordijnen in de woon en slaapkamer. Afgelopen weekend alles opgehangen en op maat gemaakt. Deze laatst week van de vakantie dus erg van genoten. En de aankomende tijd lekker slapen.

De lange vakantie die we zomer 2014 willen nemen met daarbij de verbouwing van onze badkamer, eindelijk! Door alle baanwisselingen was het onzeker dus hebben we het gewoon telkens uitgesteld. Nu is het dan echt zover.

Mijn vrije Woensdagen. In Januari werk ik heel wat extra, waardoor ik daarna mijn vrije dag waarschijnlijk nog meer waardeer.

Het weer kunnen oppakken van het skaten! Door het slechte weer ben ik er een hele tijd mee gestopt. Ik mis het echt en heb dan ook weer super veel zin ermee te beginnen!

[ Zie hier deel 1, deel 2 & deel 3 ]

0

29 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *