Printic + winactie! (gesloten)

Dit product + winactie is ter beschikking gesteld door Printic

 photo 0_zpsfa41029c.jpg

Ja dit leuke kleine, oranje envelopje lag bij mij op de deurmat. Van Printic. Printic? Ja ik kende het ook nog niet maar wat een super leuk concept. Het is een app die je kan downloaden op je smartphone, voor polaroids. Heel makkelijk: je selecteert de foto’s die je als polaroids wilt hebben, drukt op verzenden, vult wat gegevens in en klaar! De levertijd is ook super snel en is super leuk als cadeau te geven. Of om natuurlijk zelf een mooie verzameling op de muur te hangen.


 photo IMG_20131221_200913_zps6b16073b.jpg  photo IMG_20131221_201317_zpsbd5fd7c5.jpg

 photo IMG_20131221_201220_zps92673595.jpg  photo IMG_20131221_201403_zps5bacc15d.jpg

De app zelf is gratis: je betaald €1,59 voor de eerste print en voor alle volgende prints €0,39. De verzendkosten zijn gratis! Nou komt het leuke nieuws: ik mag 8 prints weggeven aan 1 van mijn lezers! Wat je daarvoor moet doen? Laat in een comment weten dat je mee doet (mét geldig email adres) en laat weten waarom nou juist JIJ ze moet winnen. Over een 2tal weken maak ik de winnaar bekend: deze krijgt via email een coupon-code toegestuurd waarmee de prints te krijgen zijn.

De winnaar heeft inmiddels een emailtje ontvangen: gefeliciteerd Isabel! (winactie gesloten)
Isabel heeft nog een artikel geschreven erover op haar blog!

 photo IMG_20131221_201525_zps507761ee.jpg  photo IMG_20131221_201541_zps38222873.jpg

About the Author

38 Comments

Nadia

Wat leukkkk! Polaroids vind ik zo leuk, weet niet, ze hebben een gezellige uitstraling. Ik zou ze heel graag willen winnen omdat ik net mijn film muur eraf heb gehaald omdat de foto’s wel beetje oud waren geworden.

Reply
Anouk

Wat enorm leuk! Ik vind die foto’s toch zo gaaf he! Leuk om een bijzonder plekje te geven. Ik zou ze in de hal hangen 🙂 !

Reply
Barbara

Oh wat een leuke app! En wat een mooie Polaroids!
Ik zou graag willen winnen. Waarom?
Ik zou dan foto’s drukken van mij en mijn beste vriendin en hier een boekje van maken. Met mooie verhalen erin, tegoedbonnen op high tea, bios, shoppen etc etc. Zij bewerkt haar digitale foto’s altijd als polaroids, dus hier zal ze wel blij van worden! 🙂

Reply
Linda

Dit vind ik echt een hele leuke app! Ik ben dol op mooie momenten vastleggen om deze in een boek te bewerken of in te lijsten. Waar ik eerst nog door weer en wind richting de kruidvat vertrok om mijn foto’s bij zon apparaat uit te printen gaat mijn hartje nu sneller kloppen van dit principe! De foto’s zien er mooi uit, hebben een leuk en handig formaat. En dat het thuisbezorgd word, ideaal, en dar voor een heel fijn prijsje. Ik die graag mee!

Reply
Louise

Superleuk zo’n app, bedankt voor de tip! 🙂

Ik zou een hele muur ‘behangen’ met Polaroids, dan kom je met 8 natuurlijk niet ver, maar lijkt me wel heel gaaf! Helaas woon ik samen met nog iemand die helemaal niks heeft met een Polaroid-muur. Dan maar alle polaroids apart in een mooi lijstje steken en die lijstjes in een vierkant-vorm ophangen in de gang. Zoiets als dit: http://www.kevinhail.com/our-instagram-photo-wall/ 🙂

Reply
Minoesjka

Had er inderdaad al eens van gehoord 🙂
Maar wist niet precies wat het was en wat je er mee kon. Dit klinkt wel leuk, maar mijn telefoon heeft met bijna elke app moeite, dus ik begin er maar niet aan.

Reply
Zo simpel is dan geluk

Dit heb ik al eens voorbij zien komen inderdaad. Ik vind het echt ontzettend gaaf, alleen… het is een app. Dus dan moet je vast afrekenen met een creditcard. Of niet? Die heb ik namelijk niet helaas.
Anyway, ik zou wel erg graag willen winnen. Waarom? Zodat ik een aantal geluksmomenten van 2013 voor altijd vast kan leggen! Wordt wel moeilijk kiezen.

Reply
SAS

Ik heb geen flauw idee of je het met een creditcard moet afrekenen aangezien ik deze gratis heb gekregen. Kan wel even voor je kijken? Zou inderdaad wel zonde zijn. En een mooie reden om alle geluksmomenten van 2013 vast te leggen.

Reply
Swaen

Wat een mooie foto’s heb je ook uitgezocht! Leuk idee is dat! Ik doe graag mee om al het moois dat mijn lief en ik samen hebben meegemaakt te vereeuwigen 🙂

Reply
Nienke

Ik heb die app al tijden op mijn telefoon staan, maar nog nooit gebruikt. Toen ik de app downloade had ik ook nog niet zo veel foto’s op de tel staan, maar inmiddels wel. Ik doe dan ook graag mee 😉 Ik ben al een hele tijd geleden verhuisd, maar de muren zijn nog steeds best wel kaal. Een leuke collage zou ze zeker opfleuren!

Reply
Annoesjka

Wauw, wat superleuk! Ik wilde altijd al eens wat Polaroid-foto’s en dit kende ik nog niet. Ik ga ‘m binnenkort proberen, thanks voor de tip!

Reply
Mandy

Wat een leuk idee! Ik doe mee omdat ik sinds de zomer samenwoon met mijn vriend. Ik ben bij hem ingetrokken, dus alles is nog een beetje ‘zijn’ stijl. Ik vind dat er snel wat leuke foto’s van ons samen overal mogen komen 🙂

Reply
Danielle

Hoe leuk is dat! En mooie foto’s van jullie bruiloft heb je gekozen en dan in zo’n schattig envelopje! Ik zou graag een aantal foto’s van mijn neefje willen uitprinten, een leuke reeks om aan de muur te hangen!

Reply
Tally 'Metalmama' Talks

Heb jij een apple? Ik kan ‘m in de playstore niet vinden… Snif… Maar ik ken wel iemand met een aaifoon die me wel helpt, dus wil ik graag meedoen deze keer.
Ik ben helemaal dol op foto’s en dit is gewoon ubercool om te gebruiken bij mijn scrapwerkjes (foto’s creatief verwerken). Dit jaar maak ik een project life over Junior die 10 gaat worden: elke week een creatie met de hoogtepunten of andere gebeurtenissen die week. Ik leg dit allemaal ‘analoog’ vast voor ‘later’ als wij er niet meer zijn. Omdat Junior enig kind is, heb ik er mijn levenswerk van gemaakt om zoveel mogelijk voor ‘m vast te leggen (ook op andere manieren dan scrappen).
Polaroids zijn echt tha bomb voor mij!! 😀

Reply
Jennn

Heel leuk, ik doe ook graag mee. Ik heb nog een paar bijzondere foto’s die ik nog graag zou willen afdrukken!

Reply
Wendy

Heel leuk, ik wil wel mee doe om een kansje te maken. Ik heb al een hele tijd dezelfde foto’s aan de muur bij mijn bureau hangen en het wordt wel tijd voor iets nieuws. Dus misschien mijn leukste Instagram foto’s van 2013?

Reply
Jenny

Ik doe mee! En ik vind dat ik ze moet winnen omdat ik laatst bij iemand heel leuke inspiratie zag met polaroids en die dan in zo’n metalen fotohouder hart doen waar je alemaal losse foto’s in kan doen en die dan op je wc hangen 🙂 Dat wil ik ook doen.

Reply
Simone

Wat een super tof concept! Ik doe mee, want ik heb nog geen foto samen met mijn vriend afgedrukt. Dit is voor mij een hele mooie gelegenheid. 🙂

Reply
Monique

Wat leuk! Ik zou graag meedoen omdat ik een lijst met inspirerende foto’s wil maken. Deze had ik al uitgeprint en al, maar zijn in de verhuizing verdwenen.

Reply
Just Love Life

Wat super leuk! En ook goedkoop!
Ik doe mee! Waarom? Mijn zus gaat a.s. vrijdag trouwen, dus lijkt me erg leuk om voor haar te winnen en dan foto’s van de bruiloft te laten afdrukken!

Reply
Michelle

Wat super leuk! Ik wil graag meedoen met deze leuke actie, want ik wil graag een mooi fotoboek van Bentley maken, en deze prints zouden daar zo leuk voor zijn <3

Reply
Joyce

Wat leuk! Mooi die foto van de bruiloft zo. Ik zou foto’s van onze bruiloft ermee uit printen en er dan een mooie foto slinger mee maken 🙂

Reply
Saskia

Die zijn leuk! En uiteraard wil ik dit wel eens proberen. Al is het maar om een hele lading (instagram) foto’s van mijn katten de kunnen afdrukken.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *