En hij is er weer hoor..

Het beruchte kerstdorp waar ik al eens over schreef. Even kort samengevat: ik vind er dus niks aan..

 photo 20121202_111830_zps276324b8.jpg

 photo 20131208_1711372_zps8fac19dc.jpg

En zoals je kan zien wordt het steeds voller en voller.
Ik denk dat het echte liefde is, aangezien hij ook huisjes van mij krijgt…

0

Misschien ook leuk om te lezen...

26 Comments

  1. Haha, straks staat de hele woonkamer er vol mee! Ik heb d’r niet zoveel mee, ook al is het wel sfeervol. Ach, ieder z’n ding.

  2. Op mijn werk staat ook een flinke kerstdorp, zelfs een treinstation. Ik vind het prachtig, heb hier maar een klein dorpje en dat is ook genoeg. Meer ruimte heb ik ook niet haha.

  3. Wat gezellig! Mijn vader heeft ook ieder jaar zo’n tafel met een heel dorp erop. Hij noemt het alleen een winterdorp, want dan kan het ook na de kerst als de kerstboom weg gaat nog even blijven staan (en dat vind mijn kleine zusje natuurlijk geweldig)

  4. Hahaha het is geven en nemen hรฉ ๐Ÿ˜‰

    Vind het wel schattig eigenlijk dat hij er zo lekker knus mee bezig is altijd terwijl jij er hekel aan hebt hahaaha. Wij hebben ook een kerstdorp maar dan van de Efteling dus eigenlijk onze eigen mini sprookjesbos mini huis! Mijn nichtje vind het geweldig <3

  5. Haha! Ik vind een kerstboom erg gezellig maar een heel kerstdorp in huis hoeft van mij ook niet, al heeft het ook wel weer wat ๐Ÿ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *