26 reacties op “En hij is er weer hoor..

  1. Op mijn werk staat ook een flinke kerstdorp, zelfs een treinstation. Ik vind het prachtig, heb hier maar een klein dorpje en dat is ook genoeg. Meer ruimte heb ik ook niet haha.

  2. Haha moet je van houden. Liep laatst in de Tuinland en daar was er een hele afdeling met een volledige stad!

  3. Wat gezellig! Mijn vader heeft ook ieder jaar zo’n tafel met een heel dorp erop. Hij noemt het alleen een winterdorp, want dan kan het ook na de kerst als de kerstboom weg gaat nog even blijven staan (en dat vind mijn kleine zusje natuurlijk geweldig)

  4. Hahaha het is geven en nemen hรฉ ๐Ÿ˜‰

    Vind het wel schattig eigenlijk dat hij er zo lekker knus mee bezig is altijd terwijl jij er hekel aan hebt hahaaha. Wij hebben ook een kerstdorp maar dan van de Efteling dus eigenlijk onze eigen mini sprookjesbos mini huis! Mijn nichtje vind het geweldig <3

  5. Haha! Ik vind een kerstboom erg gezellig maar een heel kerstdorp in huis hoeft van mij ook niet, al heeft het ook wel weer wat ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *