(online) geshopt,  Blog

Een armbandje met betekenis

Dit product is ter beschikking gesteld door Mijnnaamketting.nl

Ik heb nou toch iets super gaafs gekocht! Iets wat ik al een hele tijd wilde hebben: een Infinity armbandje. Ik heb dit altijd al leuk gevonden en vind deze erg speciaal. Het armbandje komt van mijnnaamketting.nl.

 photo 20131030_162336_zpsc1e359c8.jpg

Ik heb dus gekozen voor het Infinity Armband met Initiaal. De letter van mijn man hangt eraan met een mooie parel. Het armbandje is van goede kwaliteit en past prima om mijn pols. Erg handig dat je zelf je maat kan aangeven zodat hij altijd goed zit.

De levertijd was erg snel en het was mooi stevig verpakt in een doosje. Ook zat er een persoonlijk kaartje in, wat ik een erg leuk initiatief vind. Dit maakt het geleverde product toch net even ietjes persoonlijker.

 photo 20131030_162513_zps7b70f468.jpg

Wil je ook naamsieraden bestellen? Een ketting, armbandje of ring? Dat kan nu met 10% korting. Vul bij je bestelling de code DREAMS in. Ze hebben een breed assortiment wat ook echt ontzettend leuk is om als cadeautje aan iemand te geven. Ik ga er zeker nog een iets bestellen voor een vriendin!

0

39 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *