Waarom ik uitkijk naar 2014…

Zie hier waarom ik uitkeek naar 2013

 photo 2014-_zps96e21de2.png

Badkamer verbouwing
Na heel wat uitstel (mede door het baan verlies en dus geen budget hebben) hebben we besloten om in de zomer van 2014 eindelijk onze badkamer te gaan uitbreiden. We zijn druk aan het nadenken hoe we het precies willen hebben en wat het handigste is voor ons huisje.

Bedenken waarheen we gaan op vakantie
We willen weer eens na een aantal jaren in ons eigen land te zijn verbleven heerlijk richting een lekker warm land. Ik denk dat het Spanje, Portugal of Italië word. Ook hoop ik dat we een mini-trip kunnen maken naar Londen.


MINIONS film!!
Jaaaaaa er komt na Despicable Me I & II een echte minions film. Lijkt me geweldig om daarheen te gaan. Dat wordt lachuh!

2 jaar getrouwd
Alweer 2 jaar getrouwd in Augustus 2014. Lijkt me heerlijk om elk jaar even bij stil te staan. Hoewel het denk ik niet zo speciaal aan gaat voelen als het eerste jaar.

De eerste verjaardagen van Lizzy & Kylie
Ze worden beide 1. De ene in Januari de andere in September. Ben echt benieuwd hoe de kleintjes gaan groeien.

Afsluiting van het jaar 2013
Ik hoop dat 2014 een beter jaar wordt aangezien 2013 echt een rot jaar voor me was. Een frisse, nieuwe start!

Dat dit jaar een stuk beter mag gaan worden dan 2013!

Waar kijken jullie naar uit?

45 reacties op “Waarom ik uitkijk naar 2014…

  1. Aaawh leuk artikel! Zo snel gegaan 2013! Ik wens je alvast een nieuwe frisse start in het nieuwe jaar en moge je mooie dingen meemaken 🙂 Ik heb ook zin in 2014, ben benieuwd hoe het zal gaan. Ik had voorheen altijd een vast routine omdat ik toen nog studeerde, maar nu ik klaar ben hiermee, werk nu alleen, maar maakt het niet minder saai! Ik vind het nu veel leuker zonder studie 🙂 Het is minder voorspelbaar nu ik niet meer studeer. Toen was het van o ja volgend jaar stage, de jaar daarna aan scriptie werken, nu ik dit achter de rug heb, zit dat nu niet meer in mijn hoofd (gelukkig) . Ik ben benieuwd wat ik 2014 allemaal zal meemaken, kijk er naar uit 🙂

  2. Dat zijn leuke en mooie plannen voor volgend jaar! Ik kijk vooral uit naar een betaalde baan. Niet dat ik het nu niet naar mijn zin heb. Maar ik zou het toch wel fijn vinden als ik straks zonder uitkering zou kunnen rondkomen. Oh en ik kijk uit naar het weekendje weg met mijn vriend! 🙂

  3. Leuke dingen om naar uit te kijken! Wat gaat de tijd toch snel! Ik kijk uit naar mijn (waarschijnlijk) buitenlandse stage in 2014 en de voorpret die het met zich meebrengt!

  4. Jaaaaa Minions film!!!! Wij moeten ook nog steeds bedenken waar we naartoe gaan met vakantie…we zaten aan thailand of indonesie te denken maar dan moeten we echt nu boeken… maar we weten het nog niettt

  5. In 2014 staan er grote uitdagingen op mij te wachten, dus ik kijk er ook al enorm naar uit!

  6. Nou, vooral dat het weer voorjaar en zomer wordt, dat we dan 12,5 jaar samen, dat m’n moeder 60 word, ikzelf 40 (voor zover ik daar naar uitkijk…), dat we hopelijk weer naar Parijs gaan en dat ik zeker ook heel benieuwd ben waar we met vakantie naar toe zullen gaan…

  7. Heerlijk die frisse nieuwe start! Ik kijk ook uit naar een vakantie, mijn vorige vakantie werd na 4 dagen ruw afgebroken met een heel naar bericht 🙁

  8. Mooie vooruitzichten! Oh heerlijk om over vakantie na te denken 🙂
    Ik kijk nog niet echt uit naar iets, heb ook geen grootse plannen. ik laat het allemaal op me afkomen 🙂

  9. Ik ben zo benieuwd naar jullie verbouwing van de badkamer komende zomer. Ik hoop dat het dan ook echt gaat gebeuren voor jullie.

    Verder lijkt mij die Minions Film ook echt te geweldig. Nog even wachten en we kunnen weer onwijs lachen om ze. (Hoop ik!)

    Ik kijk uit naar de afsluiting van 2013, voor mij niet het beste jaar. En ook uit naar een stageplek die ik nu al maaaaanden aan het zoeken ben.

    1. Wat een lief berichtje. Ja zou fijn zijn na alle ellende eindelijk de badkamer. Ik wens jou ook een heel fijn 2014 toe na het rotjaar in 2013. Gaat vast goedkomen… Succes met de zoektocht naar een stageplek!

  10. Erg fijn altijd als je zo letterlijk dingen achter je kunt laten bij het starten van een nieuw jaar. Ik hoop dat 2014 geweldig wordt voor je en je veel van je wensenlijstje af kunt strepen 🙂

  11. Een fijn lijstje om inderdaad naar uit te kijken! Waar ik naar uitkijken? Ehh om te genieten samen met Chris en alle huisdiertjes van ons nieuwe huis en om af te studeren..

  12. Leuke post! Amai al 2 jaar getrouwd, tijd gaat snel !
    Ik kijk uit naar 4 jaar samen zijn met mijn vriend x

  13. Leuke dingetjes om naar uit te kijken! Ik hoop dat 2014 een geweldig jaar voor je gaat worden! (:

    Ik kijk ook uit naar 2014, ik hoop dan mijn master af te halen, een baan te zoeken (en hopelijk ook te vinden natuurlijk, haha!) én mijn vriend en ik hopen te gaan trouwen! 😀

  14. Hey Saskia!
    Dat is lang geleden zeg. Ik ben weer terug in blogtown, dus ben ook weer even overal aan het neuzen. Leuke vooruitzichten; de minions film lijkt mij ook geweldig, haha.

    Groetjes,
    Samia

  15. Nou, 2014 gaat helemaal goed komen 😉 Enne, ik kijk ook heel erg uit naar de minions film! (al moet ik despicable me 2 ook nog zien… OEPS)

  16. Hier ook al enkele kleine plannetjes voor 2014. Maar voor de rest zie ik wel wat 2014 allemaal voor mij in petto heeft.

  17. Ik kijk er ook wel naar uit, maar naast dat het ook een rot jaar voor mij was heb ik toch ook een hele fijne tijd gehad, het voelt echt super dubbel dit jaar.

  18. Ik verheug me ook op de Minions film en zit Junior flink op te stoken daar naartoe te willen (kan ik met goed fatsoen mee 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *