” Sinterklaasje bonne bonne bonne… ”

Afgelopen weekend vierden we Sinterklaas. Zoals elk jaar doen we dit altijd samen met mijn ouders. Gezellig lunchen en cadeaus voor elkaar kopen. Dit jaar ben ik super verwend. BEDANKT Sinterklaas!!

Cadeaus Sas: Mok van Riverdale, Nieuwe CD van de BSB: In A World Like This, chocolade en een sleutelhanger met lampje. Ook kreeg ik (voor de grap, aangezien ik de Riverdale kop verwachtte) nog een klein kopje erbij. Ik was dan ook zeer verbaast en dacht dat ik me in de maat had vergist.

Cadeaus M.: een groot huis voor z’n kerstdorp, poppetjes voor z’n kerstdorp en ook chocola (waarvan ik er al een aantal heb gepikt)

 photo IMG_20131130_114950_zps029129f5.jpg photo IMG_20131130_133103_zps497874f0.jpg

 photo IMG_20131130_133243_zpsc0c57767.jpg photo IMG_20131130_124749_zps6e47a026.jpg

Hebben jullie dit jaar aan Sinterklaas gedaan?

48 reacties op “” Sinterklaasje bonne bonne bonne… ”

 1. Leuke cadeaus! Wij hebben het dobbelspel gedaan met Vriendje-lief, zijn zus,zijn zwager en mijn dochter. Gewoon met flutcadeautjes maar het was erg leuk!

 2. Gave kop, lekker groot! Wij vierden het zondag met moeder en zussen, vrijdag met de familie van m’n lief. En dan op naar kerst. Tijd vliegt…!

 3. Wat een leuke cadeaus! Het Riverdale servies zou mij ook helemaal blij maken. Ik heb afgelopen weekend surprises gedaan bij mijn vriend thuis! x

 4. Leuke dingen hebben jullie gekregen. Wij hebben afgelopen Zondag onverwachts Sinterklaas gevierd, en a.s Donderdag vieren we het met de kinderen hier bij ons thuis.

 5. Sinterklaas is pas 5 december dus wij hebben het nog niet gevierd maar vieren het een dag later, op 6 dec. Hadden het liefst op 5 dec gedaan maar niet iedereen kon dan.
  Je bent goed verwend, leuk!

 6. Ik heb het gisteren gezellig met vrienden gevierd! De gedichtjes blijven het leukst, en natuurlijk gewoon het samenzijn, maar mijn cadeautjes (bakfrutseltjes en schattige hema spul) vielen ook zeker niet tegen πŸ˜€

 7. Oh vieren jullie Sinterklaas vroeger dan? Hier (enfin, in Belgie, want hier in Zwitserland kennen ze het niet denk ik) is het op 6 december.

 8. de Sint heeft je verwend!
  Wij doen niks met de Heilige man, maar kopen wel iets voor de kleinkinderen. Maar dat komt pas vrijdag a.s.

 9. Ik durf het eigenlijk niet hardop te zeggen – typen is veiliger -, maar ik wil die cd ook. Mijn vriend lacht me keihard uit, maar ik bleeer hun nieuwe single al weken mee. Hoe is de cd?

 10. Wat leuk die mok! Wij hebben gisteren met de familie van m’n vriend gezellig Sinterklaas gevierd met surprises en cadeautjes πŸ™‚

 11. Ik vier geen sinterklaas meer maar vind dat eerlijk gezegd wel jammer. Zowel mijn ouders als mijn schoonouders houden er niet zo van en de meeste vrienden van ons hebben kinderen of vieren het met hun eigen gezin. De kop van Riverdale vind ik erg leuk!

 12. Op mijn werk hadden we als team Sinterklaas gevierd.

  Leuke kadootjes heb je gekregen, veel plezier ermee!

 13. Ohhhh die mok maak me gek!!! Ik ben helemaal weg van Riverdale πŸ˜€
  Is die cd goed?

  Wij gaan het echt 5 december vieren, is natuurlijk leuker voor Jim en Inge

 14. Nee niet aan gedaan. Geen kinderen en er zijn ook geen kleine kinderen meer in de familie. Dan vind ik het niet zo relevant. Maar misschien als mijn vriend en ik kindjes krijgen πŸ™‚

  Liefs,

  Maria

 15. Sinterklaas vieren wij eigenlijk nooit, al sinds ik niet meer in de sint geloof niet, maar kerst des te meer! Wij zijn echt een kerstfamilie – tot grote ergernis van mijn vriend, al vind hij de cadeaus wel leuk haha – met megaboom en VEUL cadeaus. Die riverdale mok is echt mooi! Maar eigenlijk is alles van hun pretty πŸ™‚

 16. Leuke cadeautjes heb je mogen ontvangen! Ik kan haast nog steeds niet geloven dat na al die jaren BSB een nieuwe cd uitgebracht hebben.
  Wij vieren sinterklaas niet echt, voor de kids hebben we voor pakjesavond wel enkele cadeautjes gekocht.

 17. De eerste Sinterklaas viering zit er op, maar zaterdag gaat het echte werk beginnen, met mijn familie vieren we het altijd heel uitgebreid en worden we ook altijd extreem verwend!
  Leuke cadeautjes trouwens πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *