Begrijp me niet verkeerd: ik vind de maand December een heerlijke maand. Het is sfeervol en het einde van een jaar nadert (vooral dit jaar kan voor mij niet gauw genoeg over zijn) Echter vind ik 1 ding vervelend aan de feestdagen, nog maar 21 dagen!. Nee niet de etentjes, kerstversieringen (hoewel het kerstdorp..*kucht*) en de vervelende kerstliedjes. Nee, dat valt allemaal nog mee. Ik vind de cadeaus vervelend.

Niet het krijgen.
Niet het uitzoeken.
Niet het inpakken.
Of uitpakken.


Nee.
De stomme hints die ik ervoor krijg.

{ zeg ik dus never-ever }

M. heeft er een sport van gemaakt om me telkens van die lompe hints te geven waardoor ik dus super nieuwsgierig wordt. En nog weken moet wachten. Uiteraard doe ik net of het me niet kan schelen maar ik denk me suf over wat de cadeaus elk jaar kunnen zijn. Tot nu toe heeft hij me elk jaar verrast met cadeaus die ik super leuk vond én hij nog eens zelf heeft bedacht. Zo ook dit jaar. Een super cadeau zegt hij. En dan komen de hints en zit ik met een diepe frons op mijn voorhoofd. En M. met een grote glimlach op z’n gezicht. Die heeft dé tijd van zijn leven.

Echter weet ik wel 1 ding zeker. Het kerstcadeautje van 2010 evenaart hij NOOIT meer.
Mijn verlovingsring + aanzoek

 photo 6139414222_zpsa46a5387.jpg

En natuurlijk snap ik wel dat een verrassing erg leuk is, in plaats van al te weten wat je krijgt. Dat is het idee achter cadeaus 😉 Echter zijn dit hints wel irritant..

0
33 reacties

33 thoughts on “Over het spelen van hints met de kerstcadeaus

 1. Jenny schreef:

  Mooi ingepakt ook!

 2. Lief meisje schreef:

  Ik hoop dat je nog even in bedwang kunt houden.

 3. annouska schreef:

  Whahaha wat een heerlijke vent heb je af en toe toch ook. Hij houdt het lekker spannend in elk geval 😛

 4. Nicky schreef:

  Haha! Ik ben ook zo’n hint-gever! Leuk joh!
  (En het cadeau van 2010 was inderdaad super!)

 5. Laura schreef:

  Oohhh zo herkenbaar! Ik kan daar ook nooit tegen hihi!

 6. Malou schreef:

  Hahaha, ik kan ook echt niet tegen dat soort hints!

 7. DQ schreef:

  Haha wat leuk geschreven 🙂 X

 8. RenéSmurf schreef:

  Ik ben duidelijk niet geschikt voor relatie`s. Ik hou van duidelijkheid en van Sinterklaas.
  Gewoon zeggen wat je wilt, en het vooral gezellig houden.

 9. Mieke schreef:

  Oh zo erg hè, van die hints. En vooral ook dat je er toch nieuwsgierig van wordt, ookal wil je er niet aan toegeven. 😉

 10. Niesca schreef:

  haha ik doe het zelf stiekem ook maar eigenlijk omdat ik het al wil zeggen 😛 dan maar suffe stomme hints geven om toch stiekem iets te kunnen zeggen

 11. Marcella schreef:

  Ik zit me nog suf te piekeren wat ik voor hem kan kopen, pfff… Lastig hoor. Wil eigenlijk morgen iets kleins doen en dan met kerst ook nog iets. Maar wát?! En als ik wat heb, dan geef ik ook graag hints 😉

 12. Nina schreef:

  De vriend van mijn zusje doet dat ook, dan vind ik het grappig want voor mijzelf vind ik het zeker niet leuk 😉

 13. Veronica schreef:

  haha, oh ik ben blij dat Johan dat niet zo doet. Ik kan daar namelijk ook niet tegen!

 14. Kiss & Make-up schreef:

  Mja, dat spelletje moet ik ook elk jaar weer ondergaan bij mijn schoonouders. Maar dit jaar kan ik niet gaan (moet voor mijn werk in Zwitserland blijven) dus ik ontsnap er deze keer aan, woohoo 🙂

 15. Monique schreef:

  Oooh, ik snap je probleem. Ik kan ook niet tegen hints.

 16. Nicky schreef:

  Hahahah, leuk dat M er zo van geniet 🙂 Ik voel jou irritaties helemaal

 17. Saskia schreef:

  Geweldig toch!! 🙂 🙂

 18. Daniëlle schreef:

  Zo herkenbaar dit… Mijn vriend vraagt altijd wat ik wil hebben, maar dit jaar weet ie precies wat hij gaat geven. En dan telkens van die kleine hints waardoor ik het net niet weet. Maar je hebt gelijk, een verassing krijgen is veel leuker dus ik wil het ook niet weten!

 19. Kelly schreef:

  Oh dit herken ik, zo irritant inderdaad!

 20. Natasja schreef:

  Haha, ik ben super nieuwsgierig dus ik probeer altijd te achterhalen wat het is, maar mijn vriend geeft me allerlei stomme hints. Hij heeft in het verleden al vaak gemerkt dat als hij ‘goede’ hints geeft, dat ik het raad xD en dan is de lol er óók vanaf. Vrouwen. 😛

 21. Diana schreef:

  Gewoon niet meer vissen naar hints haha.

 22. Linda schreef:

  Hahaha mijn vriend doet dat eigenlijk nooit, maar ik doe dat altijd bij hem en hij kan daar ook niet tegen! Dat vind ik dan weer heel grappig terwijl ik weet dat het heel irritant is, haha!

 23. Michelle schreef:

  Hihi verrassingen zijn irritant ja. Ik krijg eerlijk gezegd liever iets wat ik zelf heb uitgezocht, dan weet ik tenminste zeker dat ik het echt leuk vind. Sommige mensen hebben soms het idee om iets spontaans te bedenken en iets aparts.. ja leuk maar past het bij mij? Maargoed, mijn kerfstcadeautje van dit jaar wordt het beste <3 Namelijk onze pup..

 24. Rianca schreef:

  Heerlijk geschreven. Helemaal herkenbaar en nu ben ik zelfs benieuwd naar het cadeau. :’)

 25. Tamarah schreef:

  Haha daar houd ik wel van 😀 te nieuwsgierig zijn en eigenlijk stiekem al willen kijken wat er in zit 😀

 26. Tineke schreef:

  Hahahaha, super irritant, ja! Wat ook vervelend is, is een vriend die onwijs slecht is in cadeautjes uitzoeken! Voor m’n verjaardag afgelopen jaar kreeg ik eh, niets, en voor kerst vorig jaar een fles wijn.. Al heeft hij het destijds wel goed gemaakt met een ring die hij daarna voor me kocht! 😀 ben heel benieuwd voor dit jaar, haha!

  1. SAS schreef:

   haha gelukkig heeft M. me nog nooit teleurgesteld met cadeaus, hij weet altijd wel wat leuks te vinden.

 27. Nicole schreef:

  Haha ja ik kan daar ook niet tegen.
  Maar ben zelf ook niet zo goed in een cadeau hebben en het dan niet gelijk kunnen geven!

 28. Bente schreef:

  Oh ik kan daar ook wel wat van. Elk jaar bedenk ik al maanden van te voren wat ik voor Michael zn verjaardag wil geven. Dus dan krijgt ie maanden te horen ‘ik heb zoooo’n leuk cadeau voor je!!’ terwijl ik daar zelf ook helemaal niet tegen kan 😉

 29. Isabel Cristina schreef:

  Ahh wat een super kerstcadeau in 2010! 9 van de 10 cadeaus weet ik al wat er in zit, dus echt een verrassing is het moet haha. ^^

 30. Sylvia schreef:

  Haha, ik wil ook geen hints krijgen, ik zie het vanzelf wel met uitpakken. Maar ach, als die jongen daar nou lol aan beleeft.. 😉

 31. Joyce schreef:

  Haha ik herken her super irritant!

 32. Dina schreef:

  Mijn vriend doet dat gelukkig bijna nooit.

  Jawel. Hij doe het ook ALTIJD. Of ik nou jarig ben, dat het kerst is of omdat hij gewoon een cadeau heeft gekocht, hij geeft altijd van die flauwe hints. I loveeee it.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *