My Christmas Wishlist: boeken, boeken en bijna nog meer boeken

Elk jaar vieren we kerst bij mijn schoonfamilie, de lootjes zijn al getrokken. Verder vieren we zelf thuis met z’n 2tjes ook nog gezellig kerst. Hieronder mijn (bijna-alleen-maar-boeken ) wishlist voor aankomende kerst.

 photo kerstlijstje_zps531226dd.jpg

(L) LIQUID EYELINER BLACK the body shop – tip van Ikbenirisniet (L) Corina Hartman- Bloedlijn (L) Corina Hartman – Zwart Water (L) Jennifer McMahon – Het eiland van de verdwenen meisjes (L) Michael Robotham – Zeg dat het je spijt (L)
Lars Kepler – Hypnose (L) Lars Kepler – Contract (L) Lars Kepler – Getuige (L) Mok van Blond Amsterdam (L)
Nicci French Dvd Collectie (L) Camilla Läckberg Dvd Collectie (L) Camilla Läckberg Fjällbacka Murders (L)

Wat willen jullie dit jaar voor kerst?

27 reacties op “My Christmas Wishlist: boeken, boeken en bijna nog meer boeken

  1. Die serie van Lars Kepler is echt heel erg goed en bij Bloedlijn hoort ook Glashard, is deel 2! Net uitgelezen en opnieuw erg spannend! Ik heb dit jaar alleen een kookboek op mijn lijstje staan en geen andere boeken, omdat ze dat niet meer leuk vinden om te geven… oeps…

  2. Tof, zoveel boeken! Ik heb er ook meerdere op m’n lijstjes. Die van Kepler heb ik nog niet gevraagd, maar ik wil ze nog wel graag lezen ook. Veel goede verhalen over gehoord! Ik heb nog twee boekenbonnen liggen, dus ik moet nog maar es shoppen. Al heb ik ook nog aardig wat te lezen liggen 😉 Ik vermaak me nog wel!

  3. Dat is een mooi lijstje! Ik krijg mijn kerstcadeau dit jaar vervroegd want we nemen samen een hondje! <3

  4. Ik mag dus niet alleen maar boeken enzo erop zetten, dus ik ben nog heel hard aan het nadenken ;p Denk dat ik in ieder geval ook nog een mooi boeddhabeeldje op mijn lijstje zet.

  5. Een eyeliner van The Body Shop klinkt erg goed! De boekjes zien er ook leuk uit allemaal onder het genot van een leuke Blond mok! Het nieuwe boek van Helen Fielding Mad about the Boy lijkt me ook leuk! Ik hou wel van Bridget Jones’ rare humor!

  6. Ik ben met jarig op tweede kerstdag dus altijd cadeautjes, en wat dat is nog een verrassing. Je hebt een mooie lijst met boeken uitgezocht, ben benieuwd welke je krijgt.

  7. Met kerst krijgen we altijd een boek. Ik weet nog niet welke, in ieder geval een soort boek als jij hier op je lijstje hebt staan. Ik hou van thrillers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *