Geluksmomentjes

The Awesome List: Life is a great big canvas and you should throw all the paint on it you can

    Zo leuk dat zoveel bloggers meededen aan The Thankfull Project – Lees hier mijn: deel 1 deel 2 deel 3 (bij deel 3 staat een overzichtje met bloggers die hem hebben gedaan)    mijn nieuwe teddy longs pants, zo heerlijk warm en zacht    onze nieuwe slaapkamerkast    een nieuwe layout voor m’n blog    beginnen met het kijken van CSI bij seizoen 1. Nu op naar seizoen 2!    de boeken van Camilla Läckberg    deze filmpjes    mijn nieuwe deskplanner waar ik heel blij mee ben    complimenten krijgen op werk + kinderen die blij zijn dat je er bent    na een lange dag werken heerlijk onder de douche stappen    de kerst+sinterklaas cadeaus die ik heb gekocht    een leuke High-tea met m’n vriendinnen op de planning in December    weer begonnen met skaten    dat het morgen alweer December is, zo’n leuke sfeervolle maand    heerlijke heel wat dagen vrij zijn in de kerstvakantie    nieuwe blogs ontdekken    

 photo hgbhjgbhj_zpsa5fea2e5.png
                      CSI Seizoen 1                                              m’n nieuwe Teddy Long Pants. laf it (L)

0

25 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *