The Awesome List: Life is a great big canvas and you should throw all the paint on it you can

    Zo leuk dat zoveel bloggers meededen aan The Thankfull Project – Lees hier mijn: deel 1 deel 2 deel 3 (bij deel 3 staat een overzichtje met bloggers die hem hebben gedaan)    mijn nieuwe teddy longs pants, zo heerlijk warm en zacht    onze nieuwe slaapkamerkast    een nieuwe layout voor m’n blog    beginnen met het kijken van CSI bij seizoen 1. Nu op naar seizoen 2!    de boeken van Camilla Läckberg    deze filmpjes    mijn nieuwe deskplanner waar ik heel blij mee ben    complimenten krijgen op werk + kinderen die blij zijn dat je er bent    na een lange dag werken heerlijk onder de douche stappen    de kerst+sinterklaas cadeaus die ik heb gekocht    een leuke High-tea met m’n vriendinnen op de planning in December    weer begonnen met skaten    dat het morgen alweer December is, zo’n leuke sfeervolle maand    heerlijke heel wat dagen vrij zijn in de kerstvakantie    nieuwe blogs ontdekken    

 photo hgbhjgbhj_zpsa5fea2e5.png
                      CSI Seizoen 1                                              m’n nieuwe Teddy Long Pants. laf it (L)

25 reacties op “The Awesome List: Life is a great big canvas and you should throw all the paint on it you can

  1. Goede reminder, ik zal deel 3 van thankful deze week schrijven en inplannen. Die broek lijkt me heerlijk! En wat fijn toch dat je zo vaak skate, heerlijk joh!

  2. Heerlijk lijstje! En ja, time flies… geestelijk ben ik helemaal nog niet zo ver dat het morgen al december is maar ach, des te eerder is het ook weer lente, toch?

  3. Echt super leuk bedacht hoor, die tag! Ik had helemaal nog niet gezien dat er ook een deel 2 & 3 van waren, misschien vul ik die ook nog wel in! Je layout is mooi, handig die balk hierboven 🙂

  4. Dat is nu al de zoveelste keer dat ik lees over de boeken van Camilla Lackman. Ik word nu wel benieuwd. En die link na die filmpjes ga ik later nog eens uitgebreid bekijken, want lachen is altijd goed! 🙂 En o, nu je het zo zegt: morgen is het inderdaad alweer december. Wat gaat dat toch snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *