Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Geluksmomentjes

The Awesome List: Life is a great big canvas and you should throw all the paint on it you can

  Photobucket  Zo leuk dat zoveel bloggers meededen aan The Thankfull Project – Lees hier mijn: deel 1 deel 2 deel 3 (bij deel 3 staat een overzichtje met bloggers die hem hebben gedaan)  Photobucket  mijn nieuwe teddy longs pants, zo heerlijk warm en zacht  Photobucket  onze nieuwe slaapkamerkast  Photobucket  een nieuwe layout voor m’n blog  Photobucket  beginnen met het kijken van CSI bij seizoen 1. Nu op naar seizoen 2!  Photobucket  de boeken van Camilla Läckberg  Photobucket  deze filmpjes  Photobucket  mijn nieuwe deskplanner waar ik heel blij mee ben  Photobucket  complimenten krijgen op werk + kinderen die blij zijn dat je er bent  Photobucket  na een lange dag werken heerlijk onder de douche stappen  Photobucket  de kerst+sinterklaas cadeaus die ik heb gekocht  Photobucket  een leuke High-tea met m’n vriendinnen op de planning in December  Photobucket  weer begonnen met skaten  Photobucket  dat het morgen alweer December is, zo’n leuke sfeervolle maand  Photobucket  heerlijke heel wat dagen vrij zijn in de kerstvakantie  Photobucket  nieuwe blogs ontdekken  Photobucket  

 photo hgbhjgbhj_zpsa5fea2e5.png
                      CSI Seizoen 1                                              m’n nieuwe Teddy Long Pants. laf it (L)

0

25 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *