photo 20131115_103348---2_zps16088a01.jpg

Hoewel het nog niet helemaal af is, toch een blogje over onze nieuwe slaapkamerkast! Aangezien wij (de planning is) volgend jaar onze badkamer gaan verbouwen hou ik veel minder kast ruimte over. Nu bestaat bijna ons hele huis uit de Ikea dus zijn we daar weer gaan shoppen voor een kast boven ons bed.

 photo 20131110_1403092_zpse08df37d.jpg

Uiteraard – zoals bij elk Ikea bezoek – waren we het niet eens over welke kast we zouden kiezen. Hieronder zie je de keuze van M. en mijn keuze staan. De foto’s zijn beide in het wit, we wilde ze beide in een donkere kleur nemen. Uiteindelijk is het de kast van M. geworden en vind ik hem ook super mooi staan boven ons bed! Ik ben zo blij dat mijn man handig is en ik dus zeker weet dat de kast boven ons hoofd blijft hangen..

 photo 20131110_1218092_zpsf0d3ebe7.jpg

 photo 20131110_1230332_zps29b14446.jpg

Hier komen ze dan: de before & after foto’s! Wat ik al zei: het is nog niet helemaal klaar: onze nachtkastjes gaan ook nog veranderd worden en er komt nog een lichtje onder de kast te hangen. Zodra hij helemaal af is komt er zeker een foto van op mijn blog. Ik ben super blij met de kast en het staat super knus in onze kamer. Ik was eerst bang dat het wat vol zou lijken maar dit is gelukkig niet het geval.

 photo 20131112_1355292_zpsfc061296.jpg

 photo IMG-20131116-WA00032_zpsc225e1a7.jpg

 photo IMG-20131116-WA00052_zpsdcc9c7e7.jpg

0
37 reacties

37 thoughts on “Over onze nieuwe slaapkamerkast

 1. Tamarah schreef:

  Ziet er super leuk uit! Mooi gedaan!

 2. Nicky schreef:

  Mooi, zeg! Zeker met dat lichte beddengoed.

 3. Anouk schreef:

  Waaauw, wat mooi! EN al die extra bergruimte, LOVE!

  1. SAS schreef:

   Ja ben er ook echt super blij mee. Zoveel ruimte meer nu πŸ™‚

 4. Jennn schreef:

  Gaaf! Ik vind het heel mooi, zo’n kast boven het bed, maar stiekem zou ik ook wel een beetje bang zijn dat hij op een nacht op ons hoofd valt πŸ˜› Maar we slapen onder het raam, dus daar komt toch geen kast πŸ˜›

 5. Evelien schreef:

  Ow wat handig zeg! En het ziet er ook nog eens mooi uit πŸ™‚ jij boft wel met een eigen privΓ© timmerman, die van mij heeft nog net geen twee linker handen maar het scheelt niet veel πŸ˜‰

 6. Monique schreef:

  Dat ziet er super gezellig uit erg mooi met het witte beddengoed

 7. Marcella schreef:

  Wauw, erg mooi geworden! Ziet er strak en heel stylish uit!

 8. Mariska schreef:

  Vind het erg leuk zo een kast boven het bed πŸ™‚

 9. Nicky schreef:

  Goede keuze, heel mooi!

 10. Miranda schreef:

  Mooi geworden hoor!

 11. Nicole schreef:

  Vind de keus van je man erg goed zeg!

 12. Fatima schreef:

  waaauw dat ziet er mooi en rustgevend uit! Groot verschil!

 13. Wendy schreef:

  Super mooi en wat een extra opbergruimte. Jammer dat er bij ons een raam boven het bed zit… Ennuh, ik zou toch stiekem een beetje bang zijn dat de hele bende op een keer naar beneden komt zetten. Mijn zusje en ik hebben dat een keer meegemaakt toen we logeerde bij mijn tante en oom. Toen kwamen de volstaande planken van de muur af zetten boven op ons bed.

  1. SAS schreef:

   Haha lijkt me zeker eng, gelukkig is heeft mijn timmerMAN hem goed bevestigd zodat ik het wel vertrouw πŸ˜‰

 14. Jesdiny schreef:

  Mooi!

 15. Angelique schreef:

  Ik vind hem erg leuk!

 16. Iris schreef:

  Dat is best een groot verschil! Het ziet er wel leuk uit, en het lijkt me ook heel handig qua opslag πŸ™‚

 17. Isabel Cristina schreef:

  Ziet er superleuk uit!

 18. Rachel Kromdijk schreef:

  wauw ziet er super uit!

  liefs

 19. Rianne schreef:

  Ziet er mooi uit. En handig, zo’n man die dat allemaal kan.

 20. Elisa schreef:

  Netjes, al vind ik het altijd erg eng als iets boven mijn hoofd hangt in bed. Daarom is onze muur leeg πŸ˜‰

  1. SAS schreef:

   Zou ik ook hebben gehad hoor. Tis dat hij timmerman is πŸ˜‰

 21. Michelle schreef:

  Ziet er mooi uit, goede keuze^^

 22. Joyce schreef:

  Ziet er goed uit! Ga het als optie open houden πŸ™‚

 23. Kimberly schreef:

  Ziet er heel tof uit zo! Lekker veel opruimmogelijkheden zeg

 24. Laura schreef:

  Dat is mooi geworden zeg! En een erg leuke kast ook!

 25. Mandy schreef:

  Staat leuk zo die kast! Ben benieuwd naar de foto als het helemaal af is.

 26. Emma schreef:

  Hij staat mooi in jullie kamer! Leuk!
  Liefs

 27. tineke schreef:

  Het staat er heel mooi, vind ik! Vind die kleur ook mooi πŸ™‚

 28. Simone schreef:

  Ziet er al mooi uit! Ben benieuwd naar het echte eindresultaat πŸ™‚

 29. Niesca schreef:

  Super leuk!!

 30. Bente schreef:

  Ziet er mooi uit! Wel oppassen dat er ‘s nachts niks naar beneden valt πŸ˜‰

  1. SAS schreef:

   Gelukkig heb ik een timmerman thuis die hem stevig op kan hangen πŸ˜‰

 31. Swaen schreef:

  Handig zo’n grote kast boven je bed! Een mooie ook.

 32. Monique schreef:

  Mooi! Ik vind die kastjes heel handig! En wat heb je er leuke dingen ingezet, die Boeddha is super!

 33. Janine schreef:

  Wow wat een gave kast! Het ziet er echt super te gek uit zo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *