New in: ECO CUP gewonnen!

Een tijdje geleden deed ik mee aan een winactie bij LoisLorinde. Je kon een super gave Eco Cup winnen. Jullie kennen vast het blogje nog wel over het vinden van een goede cup ZONDER koffie-tekst erop, dus dit was mijn kans!

Ik had niet het idee dat ik zou winnen maar ik kreeg een emailtje in mijn inbox dat ik de gelukkige winnares was van deze cup! *doet een dansje* Ik ben dus eidenlijk in het bezit van een mooie Eco Cup.

 photo IMG_20131115_174204_zps3e44c740.jpgWat er staat op de site van MegaGadgets:
“Denk aan het milieu voordat je koffie of thee gaat drinken. Deze Eco Cup is herbruikbaar en houdt jouw drankjes nog veel beter warm!

“De Eco Cup is een herbruikbare, keramieken versie van een papieren drinkbeker. Door het materiaal en het feit dat je het kan hergebruiken, is het ontzettend milieuvriendelijk! Draag niet meer bij aan de toename van compost in de vorm van papieren en plastic bekertjes. Koffie, thee, warme chocomel, het kan er allemaal in! Kies zelf jouw favoriete drankje en geniet ervan in stijl! De kop heeft een silliconen deksel waardoor alles makkelijk en warm bewaard blijft. Daarnaast is het een leuke toevoeging aan jouw mokken verzameling! Let wel op dat je de siliconen band rond het midden erop laat. Deze voorkomt namelijk dat je je vingers zal branden”.

 photo ecooo_zps82e6cef9.jpg

Het is een erg fijne keramieken beker met een inhoud van 475 ml. Hij ziet er uit als een papieren beker maar hij is erg stevig en heeft een silliconen deksel en band. Ik kan hem iedereen aanraden! Bedankt LoisLorinde voor het houden van deze super leuke winactie (en dat ik heb gewonnen natuurlijk hihi)

    

Hij is verkrijgbaar bij MegaGadgets voor €14,95.

About the Author

34 Comments

Marcella

Mooie beker en lekkere groot ook! Daar heb je vast veel plezier van. Er staan bij nu ook foto’s op de kop trouwens, om je vorige blog ook al.

Reply
Rianne

Gefeliciteerd met deze aanvulling op je verzameling. Het lijkt mij ook wel wat, die eco-cup.

Reply
Shanti

Leuk dat je die gewonnen hebt, maar ik vraag me altijd af; zo’n keramieken beker neemt dat nou handig mee? Ik ben veel te bang dat hij daarna als hij leeg in mn (school)tas zit breekt oid. en ga daardoor toch maar voor de papieren cups.

Reply
Ceetje

Hey wat leuk, gefeliciteerd! Grappig ook dat mini filmpje erbij. Er staat alleen 2 foto op zn kop ertussen πŸ˜‰ x Celine

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *