(online) geshopt,  Liefde voor..

New in: ECO CUP gewonnen!

Een tijdje geleden deed ik mee aan een winactie bij LoisLorinde. Je kon een super gave Eco Cup winnen. Jullie kennen vast het blogje nog wel over het vinden van een goede cup ZONDER koffie-tekst erop, dus dit was mijn kans!

Ik had niet het idee dat ik zou winnen maar ik kreeg een emailtje in mijn inbox dat ik de gelukkige winnares was van deze cup! *doet een dansje* Ik ben dus eidenlijk in het bezit van een mooie Eco Cup.

 photo IMG_20131115_174204_zps3e44c740.jpgWat er staat op de site van MegaGadgets:
“Denk aan het milieu voordat je koffie of thee gaat drinken. Deze Eco Cup is herbruikbaar en houdt jouw drankjes nog veel beter warm!

“De Eco Cup is een herbruikbare, keramieken versie van een papieren drinkbeker. Door het materiaal en het feit dat je het kan hergebruiken, is het ontzettend milieuvriendelijk! Draag niet meer bij aan de toename van compost in de vorm van papieren en plastic bekertjes. Koffie, thee, warme chocomel, het kan er allemaal in! Kies zelf jouw favoriete drankje en geniet ervan in stijl! De kop heeft een silliconen deksel waardoor alles makkelijk en warm bewaard blijft. Daarnaast is het een leuke toevoeging aan jouw mokken verzameling! Let wel op dat je de siliconen band rond het midden erop laat. Deze voorkomt namelijk dat je je vingers zal branden”.

 photo ecooo_zps82e6cef9.jpg

Het is een erg fijne keramieken beker met een inhoud van 475 ml. Hij ziet er uit als een papieren beker maar hij is erg stevig en heeft een silliconen deksel en band. Ik kan hem iedereen aanraden! Bedankt LoisLorinde voor het houden van deze super leuke winactie (en dat ik heb gewonnen natuurlijk hihi)

    

Hij is verkrijgbaar bij MegaGadgets voor â‚Ŧ14,95.

0

34 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *