(online) geshopt,  Blog

Jedi Badjas van MegaGadgets

Dit product is ter beschikking gesteld door MegaGadgets
De uitleg van het artikel is ook van deze site afgehaald.

Om even met de deur in huis te vallen: ik heb dus een man die van Star Wars houdt. Ja je hoort het goed: S-T-A-R W-A-R-S. (niet te verwarren met Star Trek want dan worden Star Wars liefhebber boos). En laten ze nou op Megagadgets een echte StarWars gadgets pagina hebben. M. dus helemaal in de wolken, hij wilde namelijk al heel wat jaren zo’n Star-Wars badjas kopen. Juist ja. Nu heeft hij dus een echte Jedi-badjas waarmee hij zich prima vermaakt.

Zelf heb ik dus (zoals je vast al begrepen had) niets met Star Wars. En ja, ik heb álle films gezien. (logisch gezien zou je denken dat je bij Star Wars 1 begint maar neen, je begint bij nummer 4. Dan 5,6 en dan 1,2,3. De logica.) Ik heb gewoon niets met vliegende schepen en van die lichtzwaarden. De badjas daarentegen vind ik wel erg grappig. ^^

Ik zal jullie de foto(‘s) niet onthouden:


 photo PhotoGrid_1379520034135_zpsfd7629c1.jpg

Jedi Basjas
De Jedi Bathrobe is gemaakt van 100% katoen en fleece. De zware kwaliteit maakt hem perfect om in te chillen wanneer je een avondje bank hangen hebt ingepland. Een StarWars film in de Dvd-speler maakt de avond compleet. Met de handige ceintuur knoop je de badjas dicht en dan maar hopen dat je huisgenoten je nog herkennen! De Jedi Bathrobe kan gewoon in de wasmachine. Hij is beschikbaar in kinder formaat en in volwassen formaat. Ben jij een echte StarWars fan? Ken je alle ins en outs en verschijnt er al een glimlach op je gezicht wanneer het woord StarWars genoemd wordt? Zorg er dan voor dat jij de Jedi Badjas zo snel mogelijk in huis hebt en bestel hem meteen!

 photo IMG_20131003_122945_zpsa47936cd.jpg
Ayla vind het heerlijk als verstop plek..

 photo 20131009_192655_zpsc58872bd.jpg
En Yara vind hem ook heerlijk liggen..

Zoek je dus nog Star Wars gadgets? Dan zal ik zeker even een kijkje nemen bij MegaGadgets. (Ook leuk voor andere items of cadeautjes)


0

25 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *