Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Lijstjes & Stokjes

As we speak

Madrina deelde een super leuke vragenlijst die ik zeker graag over wilde nemen:

Lezen: Ik ben nu bezig in het boek Zusje van Camilla Läckberg. Ik heb al wat boeken van haar gelezen en vind haar een erg toffe schrijfster. Een aantal boeken staan zeker nog op mijn-nog-te-lezen-lijstje. Ik hoop uiteindelijk alle boeken van haar in mijn boekenkast te hebben. De aankomende dagen wil ik zeker meer tijd nemen om te lezen, iets wat ik erg leuk vind maar te weinig tijd voor maak. Benieuwd naar haar boeken? Ik schreef er een blogje over.

Blij met: Het punt waar ik nu ben beland. Misschien een beetje cheesy maar ik ben gelukkig getrouwd, heb eindelijk weer een leuke baan, lieve vrienden/familie en ik ben gezond en gelukkig. Meer kan ik op dit moment niet wensen. Ook ben ik blij dat het bijna Kerst is. Ik hou zo van de sfeer die daarbij hangt en ik vind het altijd leuk om cadeaus uit te zoeken.

 photo hgvhjvb_zpsb49d1d4e.pngEten: De laatste tijd eet ik weer heel wat chocola. Oh en ik heb Bananen-vla ontdekt. Héérlijk om als toetje te nemen na het avondeten.

Bezig met: Saskia-tijd nemen. De laatste tijd is dit er nogal ingeschoten. Iets wat belangrijk is om even bewust tijd voor te nemen. Dit weekend heb ik dan ook helemaal niets op de planning staan. Ook ben ik druk bezig een beetje ritme te krijgen in mijn nieuwe werkweken. Het is erg wennen de ontzettend lange afgewisseld met erg korte dagen. Ik moet ergens nog een ritme zien te vinden.

Mezelf verbazen over: Over mijn oude werkgever en het feit dat sommige mensen echt een bord voor hun kop hebben.

Luisteren naar: Vrijdag met heel veel plezier geluisterd naar de Backstreetboys.
Jeugdsentiment ten top!

Plannen: Er staan heel wat cursussen van werk op de planning, een gezellige high-tea met m’n lieve vriendinnetjes, naar Wendy & Kylie toe, meeten met Leona & Johan, Sinterklaas vieren samen met mijn ouders, kerst en waarschijnlijk lekker een weekje vrij in December.

0

30 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *