Madrina deelde een super leuke vragenlijst die ik zeker graag over wilde nemen:

Lezen: Ik ben nu bezig in het boek Zusje van Camilla Läckberg. Ik heb al wat boeken van haar gelezen en vind haar een erg toffe schrijfster. Een aantal boeken staan zeker nog op mijn-nog-te-lezen-lijstje. Ik hoop uiteindelijk alle boeken van haar in mijn boekenkast te hebben. De aankomende dagen wil ik zeker meer tijd nemen om te lezen, iets wat ik erg leuk vind maar te weinig tijd voor maak. Benieuwd naar haar boeken? Ik schreef er een blogje over.

Blij met: Het punt waar ik nu ben beland. Misschien een beetje cheesy maar ik ben gelukkig getrouwd, heb eindelijk weer een leuke baan, lieve vrienden/familie en ik ben gezond en gelukkig. Meer kan ik op dit moment niet wensen. Ook ben ik blij dat het bijna Kerst is. Ik hou zo van de sfeer die daarbij hangt en ik vind het altijd leuk om cadeaus uit te zoeken.

 photo hgvhjvb_zpsb49d1d4e.pngEten: De laatste tijd eet ik weer heel wat chocola. Oh en ik heb Bananen-vla ontdekt. Héérlijk om als toetje te nemen na het avondeten.

Bezig met: Saskia-tijd nemen. De laatste tijd is dit er nogal ingeschoten. Iets wat belangrijk is om even bewust tijd voor te nemen. Dit weekend heb ik dan ook helemaal niets op de planning staan. Ook ben ik druk bezig een beetje ritme te krijgen in mijn nieuwe werkweken. Het is erg wennen de ontzettend lange afgewisseld met erg korte dagen. Ik moet ergens nog een ritme zien te vinden.

Mezelf verbazen over: Over mijn oude werkgever en het feit dat sommige mensen echt een bord voor hun kop hebben.

Luisteren naar: Vrijdag met heel veel plezier geluisterd naar de Backstreetboys.
Jeugdsentiment ten top!

Plannen: Er staan heel wat cursussen van werk op de planning, een gezellige high-tea met m’n lieve vriendinnetjes, naar Wendy & Kylie toe, meeten met Leona & Johan, Sinterklaas vieren samen met mijn ouders, kerst en waarschijnlijk lekker een weekje vrij in December.

0
30 reacties

30 thoughts on “As we speak

 1. Tamara schreef:

  Leuk zo’n lijstje om eens in de zoveel tijd te herhalen.

 2. Mama van Jenthe (Kelly) schreef:

  Ik was even die filmpjes aan het kijken van de Backstreet Boys, wat heeft die een lange baard gekregen haha herkende m bijna niet eens meer!

  P.S. Mooie nagels!

  1. SAS schreef:

   Ja die A.J is inderdaad onherkenbaar. En dankjewel voor je compliment! 🙂

 3. Vanessa schreef:

  Leuk lijstje! Fijn om te lezen dat we allen uitkijken naar kerst 🙂 en wauw, The Backstreet Boys, hoelang is dat wel niet geleden! Ik was altijd fan van Five, weet niet waarom, haha!

 4. Inge schreef:

  De chocolade consumptie is hier ook fel gestegen, en daarmee ook de keren koppijn 🙁 dus ik moet er helaas mee stoppen, boohoo

 5. Nicole schreef:

  Ja de BSB wat een jeugdsentiment he, super leuk… Heb de oude cd’s in de auto liggen en draai ze soms op weg naar mn werk, erg leuk is dat!
  En inderdaad fijn dat kerst er weer aan komt, al heb ik ook wel zin in Sinterklaas, dit jaar eerste jaar sinds heeeeeel lang dat we het weer vieren!

 6. Kimberly schreef:

  FIjn dat je je zo goed voelt! Ik ben heel blij dat het bijna kerst is! Ik hou er zo van <3

 7. Jolien schreef:

  Leuk om te lezen. En chocola eet ik altijd veel. Ik kan geen dag zonder!

 8. Miranda schreef:

  Wat een ontzettend leuk lijstje!

 9. Lies schreef:

  Wat een leuk lijstje! Bananenvla had ik nog nooit van gehoord, maar klinkt wel erg lekker. Even lekker de tijd voor jezelf nemen is ook zeker belangrijk.

 10. Mirella schreef:

  Wauw wat heb je een mooie nagels zeg, echt van jezelf?

  Tijd voor jezelf is echt zo belangrijk, dat heb je echt nodig in het leven.

  Jaja de backstreet boys, ik was er vroeger helemaal weg van, was een beetje verliefd op Kevin hihi, oh oh die goeie oude tijd, we waren trouwens ook bij Q Music, ze gaven een intiem concert, wel gaaf die oude liedjes terug te horen.

  1. SAS schreef:

   Deze zijn van mezelf ja. De laatste maanden groeien ze al kool en blijven ook goed hard.

 11. Wendy schreef:

  Ik heb het live gehoord op de radio toen de Backstreet Boys daar waren, maar ik heb het nu ook weer terug zitten kijken. Heerlijk jeugdsentiment! En als ze naar Nederland komen, dan ben ik daar zeker te weten bij!

 12. Mandy schreef:

  Leuk! En inderdaad, was het maar alvast kerst 😀

 13. Saskia schreef:

  Sas-tijd is heel belangrijk. 🙂 zeker niet vergeten om daar tijd voor te maken.

 14. Daniëlle schreef:

  Ik vind kerst ook zo leuk, gewoon gezellig met familie, lekker eten en de sfeer inderdaad!

 15. Lief meisje schreef:

  Ik heb ook altijd zin in de kerst. Al zal dat dit jaar wel erg druk worden met beide dagen werken.

 16. Annouska schreef:

  Wat een leuk lijstje. Ik kijk trouwens ook heel erg uit naar de kerst. 😀

 17. Diana schreef:

  Ja, kerst vind ik ook altijd een fijne tijd.

 18. Mayara Esther schreef:

  Leuk (en vooral positief) zo’n lijstje!

 19. Madrina schreef:

  Fijn om jouw lijstje te lezen. En je bent dus even ‘cheesy’ als mij: even gelukkig 🙂

 20. Kiss & Make-up schreef:

  Ik ben blij voor je dat je je zo happy bent op dit moment in je leven 🙂 Beter kan niet eh! En hmmm, bananenvla? Dat klinkt goed.

 21. Isabel Cristina schreef:

  Leuk lijstje! Ik kan ook niet wachten tot het kerst is!

 22. RenéSmurf schreef:

  ja, we zitten nu volop in het najaar he, we gaan weer gezellige dagen tegemoet die we wel zelf gezellig moeten maken natuurlijk. Maar dat zal allemaal wel lukken. Ik zal hier dan maar bekennen dat ik tegenwoordig elke dag naar Ronflonflon luister, over jeugdsentiment gesproken.

 23. Marcella schreef:

  Leuk lijstje, tof om te lezen. Ik ga ook zo’n blog maken, heel leuk. Geniet van je weekend!!

  1. SAS schreef:

   Leuk, ik ben benieuwd naar jou blogje!

 24. Rianne schreef:

  Mooi lijstje en je mag inderdaad je Saska tijd niet vergeten. Die is veel te belangrijk.

 25. Nikki schreef:

  Hahah de backstreetboys! Ik was een grote fan toen ik 13 was

 26. Niesca schreef:

  Leuk! ik heb ook zin in kerst wil eigenlijk al de boom neerzetten maar is wel erg vroeg 😉

 27. Monique schreef:

  Leuk lijstje! Ik ben ook blij dat het bijna kerst is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *