4 dingen die ik never-ever-never-nooit meer ga doen

1) Een baan nemen waar ik niet 100% achter sta
Uiteraard weten jullie dat ik voor deze baan een baan had die ik niet geheel leuk vond. Ik ging steeds meer opzien tegen de dagen en ook tegen het werk. Het naar je zin hebben bij je baan is toch wel het allerbelangrijkste. Je doet het een heel deel van je leven en het leuk vinden maakt ook dat je gemotiveerd bent (en blijft).

2) Een piercing laten zetten
Toen ik een jaartje of 18/19 was liet ik een piercing zetten. Voor steun was m’n liefste vriendinnetje mee, die er ook al eentje had. ‘Nee hoor, het valt wel mee de pijn..’ Nou ik kan je vertellen, NOT. Het deed echt heel veel zeer en ik heb er weinig plezier van gehad. Hij was namelijk altijd ontstoken. Na een jaar heb ik toch maar besloten hem eruit te halen. erg blij dat het allemaal goed is gegroeid en je er eigenlijk helemaal niets meer van ziet.


3) Mijn haar kort knippen (tot boven m’n schouders)
1 keer gedaan, ik dacht HOPPA weg ermee. Nou met mijn krullende haren krijg ik dan dus een afro-kapsel. NOT DONE dus. Ik hou het lekker bij mijn lange bos met krullen.

4) Mijn verstandskiezen laten verwijderen
Jullie konden hier lezen wat mijn verhaal was over het verwijderen van mijn verstandskiezen.
In 1 woord samengevat: HEL. Ik ga dit echt never meer doen. Eigenlijk moeten er nog 2 aan de linkerkant uit, maar dit doen ze maar onder narcose want zo’n verdoving ga ik dus mooi niet meer doen. Brrrr.

 photo image_1_zps142ddb63.jpeg

En wat zouden jullie never-ever-never-nooit meer doen?

34 reacties op “4 dingen die ik never-ever-never-nooit meer ga doen

 1. Oh en als je ergens niet 100% achter staat moet je het idd nooit doen, al ben ik net zoals jou, vooral als het gaat om de goede lieve vrede te bewaren, waardeloos, erg moeilijk om NEE te zeggen

 2. Een neuspiercing doet toch niet zeer? ik heb zelfs een navelpiercing gehad, maar ja de een zijn pijngrens ligt natuurlijk hoger dan bij de ander.

  Wat ben ik blij dat ik geen verstandskiezen heb zeg, zelfs een gaatje boren doe ik het liefst onder narcose, ik schijt echt 700 peuken bij de tandarts brrrrr.

  Super leuk lijstje, denk dat ik deze lijst een keer van je ga pikken 😛

  1. Nou mijn pijngrens is zeer laag, vooral met naalden volgens mij. Bij prikken, gaatjes, piercings en de verdoving in het ziekenhuis ga ik altijd helemaal stuk.

 3. Ik doe geen dingen meer waar ik niet 100% achter sta. Ik ben iemand die graag de vrede bewaard en het iedereen naar zijn of haar zin wil maken, het gevolg is dan dus wel dat ik vaak mijzelf door allerlei bochten moet wringen en dus dingen ga doen waar ik vaak persoonlijk voor mijzelf niet achter sta. Ik ben sinds de zomer dat dus aan het afleren.

 4. Ook die baan! Ik had eerst een contract van bepaalde duur, dat was erg leuk. En toen kon ik blijven, maar mijn gevoel zei ‘nee’. Niemand die begreep waarom: ik deed het toch graag. Ik heb dan maar mijn verstand gevolgd en het nieuwe contract aangenomen, maar ik heb er mij nooit meer gelukkig gevoeld. Ik ben uiteindelijk weggegaan en mijn huidige job geeft me veel meer energie. Sindsdien weet ik: ook al kan je het niet uitleggen: je moet je gevoel volgen.
  En mijn haar kort knippen: ik heb ook krullen, dus ik weet wat het is 😉
  Leuk lijstje, misschien neem ik dit wel over van jou 😉

 5. Tsja, over sommige dingen heb je helaas niets te zeggen, ook al zou je willen van wel. Als die kiezen eruit moeten, dan moet dat toch helaas. Ik zou mezelf nooit meer zoveel laten aankomen. Ik ben zo blij met heel wat kilo’s minder, dat hou ik graag zo!!

 6. Ik heb al mijn kiezen nog, ben nog nimmer gepierst. En werken is niet altijd even leuk helaas, ik hoop dat ik nooit iets hoef te doen wat me tegenstaat. En mijn haar, dat kan me eigenlijk weinig schelen. Het is wel mooi.

 7. Ik zou mijn haar ook niet korter willen knippen, er mogen kleine puntjes af maar niet meer! Daarnaast zou ik de tandarts nooit meer 100% kunnen vertrouwen, omdat hij ooit bij mij de verkeerde kies heeft getrokken, terwijl ik zelf nog dacht dat hij bij de verkeerde kies zat. Toen moest ik dus doodleuk naar de kaakchirurg om mijn kies over te laten plaatsen. NOOIT MEER. Ik mocht alleen maar zachte dingen eten, zoals vla. Bah. x

 8. Leuk artikel! Ik moet mijn verstandkiezen waarschijnlijk ook laten trekken, brrr, zie er nu al tegenop! Ik weet eigenlijk even niet wat ik never nooit meer zou doen..

 9. Owww, ik heb zoveel dingen op het lijstje van ‘nooooit meer’ … heb je even? 😉

  Nee, lekker trouw zijn aan jezelf en dat gekkies maar gekke dingen doen, hoor. Ik doe niet meer mee!

 10. Het fijn hebben op je werk is echt super belangrijk, dus helemaal mee eens! En ik ga nooit meer mijn haar zelf verven, dit laat ik echt alleen nog maar door een kapper doen!

 11. Een tatoeage laten zetten. Begrijp me niet verkeerd: ik heb er absoluut geen spijt van, maar ik wist niet dat het (voor mij) zó’n hel was…

 12. Heel belangrijk inderdaad, achter je baan staan!! Ik zou never nooit meer…. mijn oude werk willen doen. Ik heb 6 jaar bij Lidl gewerkt als bijbaan en het is een bevrijding om weg te zijn!

 13. Hahah ooh die verstandkiezen zijn zoo herkenbaar. Bij mij moesten ze er alle 4 uit (bij de kaakchirurg..) en heb ruim 3 jaar gewacht met mijn vervolgafspraak voor de andere kant… afschuwelijk!

 14. Ik ontdekte gisteren dat ik NOOIT meer naar de Primark ga. Dat was eenmalig, wát een drukte en wát een smalle, rommelige winkel… Vreselijk.

 15. Ik ga never-ever-ever nooit meer in het reuzenrad in Walibi. Ik heb verschrikkelijk hoogtevrees EN ben eigenwijs. Altijd als ik ergens ben (bv een pretpark) wil ik iets proberen wat ik nog nooit heb gedaan. In Walibi was het reuzenrad het enige waar ik nog nooit in ben geweest (waar je niet extra voor hoeft te betalen). Ik heb het volgehouden – die twee rondjes en het elke keer stoppen zodat mensen kunnen instappen – maar mijn vriend heeft nog dagen last gehad van zijn (fijngeknepen) hand.

 16. Ik wilde altijd nog eens parachute springen of bungee jumpen… Maar nadat ik in die vrije val in Walibi ben geweest weet ik dat ik dat NOOIT meer ga doen. Doodeng!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *