The Awesome List: Pleasure in the job puts perfection in the work

  Photobucket  Mijn nieuwe, leuke jobbie & de leuke reacties op Instagram/FB/blogje (dankjulliewel!)  Photobucket  mijn 2 korte werkdagen  Photobucket  knutselen aan mijn layout  Photobucket  tijd maken om te lezen, in het zonnetje buiten  Photobucket  bijna weekend hebben  Photobucket  waarschijnlijk staat er een uitje naar de ApenHeul op de planning (duimen voor goed weer!)  Photobucket  nieuwe items die ik heb aangeschaft  Photobucket  heerlijk wat dagen vrij volgende week door de herfstvakantie  Photobucket  de administratie weer gaan sorteren net als mijn werkspullen  Photobucket  aan het brainstormen om misschien nog eventjes in de kerst weg te gaan met hubby  Photobucket  groeps’appjes  Photobucket  deze leuke gadgets  Photobucket  nageltjes weer gelakt  Photobucket  

 photo DSC016032_zps558bf5e3.jpg

Fijn weekend alvast iedereen!

0

Misschien ook leuk om te lezen...

33 Comments

    1. We zijn inderdaad even aan het kijken waar we heen gaan. Of in NL blijven, of Belgiรซ of Londen ๐Ÿ™‚
      (ook even kijken hoe het zit met budget enzo nu met m’n nieuwe werk)

  1. Ugh administratie, moet nog een hele stapel sorteren (en elke week groeit de stapel ook nog eens). Goed dat buiten lopen op je lijstje staat, want als het niet regent-dan kan het echt prachtig zijn buiten, zoveel kleuren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *