The Awesome List: Pleasure in the job puts perfection in the work

    Mijn nieuwe, leuke jobbie & de leuke reacties op Instagram/FB/blogje (dankjulliewel!)    mijn 2 korte werkdagen    knutselen aan mijn layout    tijd maken om te lezen, in het zonnetje buiten    bijna weekend hebben    waarschijnlijk staat er een uitje naar de ApenHeul op de planning (duimen voor goed weer!)    nieuwe items die ik heb aangeschaft    heerlijk wat dagen vrij volgende week door de herfstvakantie    de administratie weer gaan sorteren net als mijn werkspullen    aan het brainstormen om misschien nog eventjes in de kerst weg te gaan met hubby    groeps’appjes    deze leuke gadgets    nageltjes weer gelakt    

 photo DSC016032_zps558bf5e3.jpg

Fijn weekend alvast iedereen!

33 reacties op “The Awesome List: Pleasure in the job puts perfection in the work

    1. We zijn inderdaad even aan het kijken waar we heen gaan. Of in NL blijven, of Belgiรซ of Londen ๐Ÿ™‚
      (ook even kijken hoe het zit met budget enzo nu met m’n nieuwe werk)

  1. Ugh administratie, moet nog een hele stapel sorteren (en elke week groeit de stapel ook nog eens). Goed dat buiten lopen op je lijstje staat, want als het niet regent-dan kan het echt prachtig zijn buiten, zoveel kleuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *