Geluksmomentjes

The Awesome List: Pleasure in the job puts perfection in the work

    Mijn nieuwe, leuke jobbie & de leuke reacties op Instagram/FB/blogje (dankjulliewel!)    mijn 2 korte werkdagen    knutselen aan mijn layout    tijd maken om te lezen, in het zonnetje buiten    bijna weekend hebben    waarschijnlijk staat er een uitje naar de ApenHeul op de planning (duimen voor goed weer!)    nieuwe items die ik heb aangeschaft    heerlijk wat dagen vrij volgende week door de herfstvakantie    de administratie weer gaan sorteren net als mijn werkspullen    aan het brainstormen om misschien nog eventjes in de kerst weg te gaan met hubby    groeps’appjes    deze leuke gadgets    nageltjes weer gelakt    

 photo DSC016032_zps558bf5e3.jpg

Fijn weekend alvast iedereen!

0

33 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *