(online) geshopt,  Blog

Tring Tring!

Het hoesje uit deze samenwerking is verkrijgbaar bij Hoesjes.nl

 photo hoesje2_zpsfc9f545b.png

Telefoonhoesjes, ze zijn er in alle soorten en maten. Vroeger had ik er zoveel dat ik elke dag wel een ander hoesje op mijn telefoon kon doen. Nu is het wel anders, maar een nieuw hoesje had ik zeker nodig. Deze kwam ik tegen op de leuke site Hoesjes.nl.

Bij Hoesjes.nl vind je vele verschillende hoesjes, zoals de Galaxy Note 3 hoesjes. Zelf heb ik gekozen voor de ACCY Magnetic Flip Case Plain White voor mijn telefoon de Samsung i9070 Galaxy S Advance.


 photo hoesje1_zps28abc7e9.jpg

 photo IMG-20131012-WA0006_zps2ca94e8b.jpg

En ik ben er super duper blij mee. Wat een fijn en vooral stevig hoesje. Dit was ook de bedoeling aangezien ik dit hoesje vooral op werkdagen ga gebruiken, als mijn telefoon in mijn werktas zit. Altijd ben ik bang dat hij beschadigd raakt en nu hoeft dit niet meer.

Zoek je dus een leuk (en betaalbaar) hoesje voor je telefoon? Neem dat een kijkje bij Hoesjes.nl, aangezien ze voor heel wat telefoons leuke hoesjes hebben. Blijf ook op de hoogte via de Facebook van Hoesjes.nl

0

20 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *