Tring Tring!

Het hoesje uit deze samenwerking is verkrijgbaar bij Hoesjes.nl

 photo hoesje2_zpsfc9f545b.png

Telefoonhoesjes, ze zijn er in alle soorten en maten. Vroeger had ik er zoveel dat ik elke dag wel een ander hoesje op mijn telefoon kon doen. Nu is het wel anders, maar een nieuw hoesje had ik zeker nodig. Deze kwam ik tegen op de leuke site Hoesjes.nl.

Bij Hoesjes.nl vind je vele verschillende hoesjes, zoals de Galaxy Note 3 hoesjes. Zelf heb ik gekozen voor de ACCY Magnetic Flip Case Plain White voor mijn telefoon de Samsung i9070 Galaxy S Advance.


 photo hoesje1_zps28abc7e9.jpg

 photo IMG-20131012-WA0006_zps2ca94e8b.jpg

En ik ben er super duper blij mee. Wat een fijn en vooral stevig hoesje. Dit was ook de bedoeling aangezien ik dit hoesje vooral op werkdagen ga gebruiken, als mijn telefoon in mijn werktas zit. Altijd ben ik bang dat hij beschadigd raakt en nu hoeft dit niet meer.

Zoek je dus een leuk (en betaalbaar) hoesje voor je telefoon? Neem dat een kijkje bij Hoesjes.nl, aangezien ze voor heel wat telefoons leuke hoesjes hebben. Blijf ook op de hoogte via de Facebook van Hoesjes.nl

20 reacties op “Tring Tring!

 1. Wit is wel mooi om te zien , maar praktisch , nee!
  Ze worden super snel vies. In onze webshop zien we dat de zwarte hoesjes en vlaggen hoesjes toch het beste lopen.
  Moet wel zeggen dat wit wel erg luxe staat.

  1. Ik vind het juist wel erg fijn, witte hoesjes. Vies worden ze gelukkig niet zo snel. Wit hoesje staat wel erg mooi bij m’n witte telefoon ๐Ÿ˜‰

 2. Ik ben dol op hoesjes, behalve op deze haha! Ik vind ’t jammer dat ‘ie wit is, dat wordt (lijkt mij) zo snel vies. En dat hele flapperdeflap gebeuren is niks voor mij, geen geduld voor :’)

 3. Ik had ook een flip over hoes van de Action, maar de witte was erg snel vies en de roze snel stuk dus ik wil ook weer een andere goede aanschaffen. Heb nu een schermprojector en zwarte achterhoes. ( ook van de Action)

 4. Trin tring… die beltoon hadden we op onze overleden vaste telefoon. Onmiskenbaar en lekker hard ๐Ÿ™‚

 5. Ik heb zoveel hoesjes, ik gebruik ze maar een week en dan ben ik het zat. Ik moet zeggen dat ik die van de action ( voor 2,50) echt het meest gebruik omdat die het fijnst is. Toch gek eigenlijk

 6. Ziet er tof uit! Goede bescherming voor je telefoon. Ik hou zelf wel van hoesjes met wat meer kleur ๐Ÿ™‚

 7. Leuk hoesje! Ik ben altijd een koningin in het slopen van dat soort hoesjes, haha. Dus ik heb inmiddels alleen nog maar zo’n hoesje dat over de achterkant heenzit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *