Ontdek fashion elke dag

Dit artikel is geschreven met STYLIGHT

STYLIGHT, een super leuke site als je van fashion & LookBooks houdt. Wat een LookBook is? Dit is een collage van outfitfoto’s door gebruikers gepost. Zoek jij leuke fashion en heb je inspiratie nodig? Neem dan zeker een kijkje. Het leuke aan deze site is dat je de items die je ziet ook kunt aanschaffen. Zo kwam ik de leuke warme truien van Garcia tegen die ik zeker in mijn kleding kast zou willen zien. Met 1 druk op de knop kan je makkelijk jou favorieten outfits bestellen.

Nu leek het me leuk een top 3 te maken van mijn leukste Stylight gebruikers:

 • Kenzas
 • photo Kenza_zps2dd6c3bf.png


   photo Kenza2_zps05569218.png

 • Redreidinghood
 • photo RedReidingHood_zps07110247.png

   photo RedReidingHood2_zps5ac0a679.png

 • Theglamandglitter
 • photo TheGlamAndGlitter_zpsb6e3bba9.png

   photo TheGlamAndGlitter2_zps98e572ac.png

  Maak nu zelf snel en makkelijk een LookBook aan op Stylight en inspireer anderen! Zie hier stap voor stap hoe je een LookBook aanmaakt.

  16 reacties op “Ontdek fashion elke dag

  1. Hah hebben ze jou om een samenwerking gevraagd :P. Bij mij vroegen ze het een tijd geleden ook maar ik hoorde na mijn reactie niks meer 😛 Wel een leuke site.

   1. Klopt, wat vreemd dat je niets meer hebt gehoord. Volgens mij heb ik ook even moeten afwachten op een antwoord. & anders gewoon nogmaals mailen 😉

   1. Nee zelf heb ik er geen. Ik heb ook niet echt outfit foto’s die ik erop kan zetten. Wel vind ik het leuk op de site te neuzen.

  2. Ik ken stylight inderdaad al. het moet een soort combi zijn tussen pinterest en fashiolista. Ik ga me denk ik ook eens aanmelden.

  3. Leeuk! Zelf heb ik nooit iets mee gedaan maar nu ik het zo zie wordt het eens tijd om een account aan te maken.

  4. Het lijkt me inderdaad wel leuk om op die manier inspiratie op te doen maar zelf mijn outfits posten, nee, zo inspirend zal dat vast niet zijn. Spijkerbroek, shirtje en vestje… vrij standaard…

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *