Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Films die ik afgelopen weken heb gezien #3

Entrapment

De legendarische en beruchte meesterdief Mac MacDougal reist de hele wereld af met de doelstelling zoveel mogelijk kunstwerken te stelen. Hij verkeert dus in de beste kringen en logeert in de duurste hotels. Kortom: overal waar geld is vind je Mac. Een undercover verzekeringsagente, Gin Baker, heeft hem echter in de smiezen en doet zich bij Mac voor als een meesterdievegge. Zij plannen hun superdiefstal op de vooravond van het nieuwe millennium. Op het moment dat de wederzijdse aantrekkingskracht groeit maar ook het wantrouwen, neemt het verhaal een compleet ander wending…
Rating: ★★★

Scary Movie V

Pierre is een verwaande, afstandelijke, heerszuchtige en oversekste Franse regisseur van een dansgezelschap van een grote productie. Jody (Ashley Tisdale), een jonge moeder van twee kinderen en haar Afro-Amerikaanse vriendin Kendra (Erica Ash) strijden beiden om de hoofdrol. Jody en Kendra zetten alles op alles om de hoofdrol in de grote dansvoorstelling te bemachtigen. In de schaduw van deze twee dames slaan de stoppen van Heather Daltry (Molly Shannon), al jaren de topdanseres van het dansgezelschap, helemaal door wanneer ze door het management aan de kant wordt geschoven.
Rating: ★★

After Earth

Duizend jaar nadat catastrofale gebeurtenissen de mens gedwongen hebben om de Aarde te verlaten is Nova Prime de nieuwe thuishaven van de mensheid geworden. De legendarische generaal Cypher Raige keert terug naar huis na een lang dienst. Hij is vervreemd geraakt van zijn gezin, maar is klaar om zijn vaderrol voor zijn dertienjarige zoon Kitai op zich te nemen. Wanneer een asteroidestorm het vaartuig van Cypher en Kitai beschadigt, maken ze een noodlanding op de voor hen onbekende en gevaarlijke Aarde. Terwijl zijn vader op sterven ligt in de cockpit, moet Kitai op vijandig terrein op zoek gaan naar hun reddingsboei. Al zijn hele leven wilde Kitai soldaat zijn zoals zijn vader. Nu krijgt hij zijn kans.
Rating: ★★

The Lone Ranger

John Reid (Armie Hammer) is een man van de wet die zich heeft omgevormd tot The Lone Ranger, de gemaskerde legende van rechtvaardigheid. Samen met zijn Indiaanse compagnon Tonto (Johnny Depp) bestrijdt hij hebzucht en corruptie. Beide onwaarschijnlijke helden zullen ook met elkaar moeten leren samenwerken.
Rating: ★★

White House Down

Het Witte Huis in de Verenigde Staten wordt overvallen en bezet door een gevaarlijke paramilitaire groep. Een agent van de geheime dienst, John Cale (Channing Tatum), krijgt de belangrijke en zware taak om het leven van de Amerikaanse president te redden.
Rating: ★★★

Man of Steel

Voordat de stervende planeet Krypton ontploft stuurt wetenschapper Jor-El zijn enige zoon, de pasgeboren Kal-El, naar planeet Aarde. Het ruimteschip van de baby crasht in het weiland van Jonathan en Martha Kent. Zij voeden Kal-El op en geven hem een nieuwe naam: Clark Kent. Clark groeit op als normale jongen, maar weet dat hij anders is dan andere kinderen. Niet iedereen kan immers een schoolbus optillen. Op latere leeftijd worstelt hij nog steeds met zijn identiteit, al gaat de zoektocht naar zijn ware ik een stuk gemakkelijker wanneer General Zod, een overlevende generaal van Krypton, de aarde aanvalt met een klein leger. Sluit Clark zich bij zijn soortgenoten aan, of zet hij zich in voor zijn nieuwe thuisplaneet?
Rating: ★★


Mijn favorieten? The Lone Ranger (waarvan ik eigenlijk dit niet had verwacht) had een goed verhaal en werd goed gespeeld. Oh en Mr. Depp was natuurlijk ook niet vervelend om naar te kijken 😉 .. Verder was White House Down een goede actie film.

Zie hier Deel 1 & Deel 2

0
Boeken, film/tv & youtube
Previous Story
Next Story

22 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Lief meisje
  27/10/2013 at 10:24

  White House Down lijkt mij wel een mooi film. Ga hem onthouden.

 • Reply
  Mandy
  22/10/2013 at 17:29

  The lone ranger wil ik zo graag zien! Johnny 😀

 • Reply
  Jenny
  21/10/2013 at 23:10

  White house down vond ik geweldig. The lone ranger saai en scary movie na vijf minuten uitgezet zo slecht…

  • Reply
   SAS
   22/10/2013 at 07:11

   The Lone Ranger vond ik opzich wel een erg tof verhaal. En Scary Movie was inderdaad erg slecht, ze moeten gewoon stoppen met het maken van die films..

 • Reply
  Iris
  21/10/2013 at 11:48

  Lijken me leuke films. Ik heb ze allemaal nog niet gezien. Ik wil graag The Lone Ranger nog een keer zien.

 • Reply
  Julia
  20/10/2013 at 22:14

  Haha ik heb één keer een Scary Movie gezien en die was echt heel slecht, maar wel grappig. Voor de rest houd ik wel meer van echte meidenfilms. Maar wel leuk om te zien welke films jij hebt gezien!

 • Reply
  Jolien
  20/10/2013 at 19:32

  White House Down wil ik heel graag zien! En After Earth vond ik supergoed.

 • Reply
  Marcella
  20/10/2013 at 16:51

  Veel films, erg leuk! Ik wil er ook weer eentje kijken, zo fijn altijd om je helemaal te verliezen in een verhaal!

 • Reply
  Isabel Cristina
  20/10/2013 at 14:58

  Om eerlijk te zijn ken ik ze allemaal niet, maar ze lijken me wel heel leuk! Ze gaan zeker op mijn lijstje!

 • Reply
  Mama van Jenthe (Kelly)
  20/10/2013 at 14:57

  Allemaal nog niet gezien. Een paar lijken me wel spannend!

 • Reply
  Angelique
  20/10/2013 at 14:53

  Dat is een flinke lijst. 🙂 Ken ze wel allemaal van trailers, maar heb de films zelf nog niet bekeken. Daar ga ik eens lekker tijd voor maken!

 • Reply
  Kelly
  20/10/2013 at 12:39

  White house down wil ik nog erg graag zien!

 • Reply
  Judith
  20/10/2013 at 12:26

  White house down vond ik ook een hele mooie! XO

 • Reply
  Wanda
  20/10/2013 at 11:22

  White house down hebben we hier ook net binnen dus zal hem binnenkort even gaan kijken en ja, Mr. Depp in The Lone Ranger ben ik ook wel heel benieuwd naar! Nu alleen nog de tijd vinden…

 • Reply
  Michelle
  20/10/2013 at 10:59

  The lone ranger vonden wij ook leuk, de rest niet zo..

 • Reply
  LNNK
  20/10/2013 at 10:48

  Je hebt behoorlijk wat films gezien!

 • Reply
  Sylvia
  20/10/2013 at 10:08

  Jaah, Entrapment blijft leuk, heb ‘m al verschillende malen gezien 🙂 En The Lone Ranger vond ik ook goed.

 • Reply
  Yvonne
  20/10/2013 at 09:53

  Ik vond scary movie 5 wel te slecht hoor XD

  • Reply
   SAS
   20/10/2013 at 10:30

   Ja was ook echt een slechte film ja.

 • Reply
  Jesdiny
  20/10/2013 at 08:59

  Ik vond White House Down geweldig. Alleen keek ik deze zo laat dat ik de laatste minuten gemist heb, maar goed ik kan wel raden hoe het is afgelopen haha.

 • Reply
  Sophie
  20/10/2013 at 08:51

  White house down; amazing film! Echt van begin tot eind boeiend, en ja, Channing Tatum <3!!!

 • Reply
  Monique
  20/10/2013 at 08:22

  Ik wil Man of Steel nog heel graag zien. En ik vond The Lone Ranger ook geweldig.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png