Films die ik afgelopen weken heb gezien #3

Entrapment

De legendarische en beruchte meesterdief Mac MacDougal reist de hele wereld af met de doelstelling zoveel mogelijk kunstwerken te stelen. Hij verkeert dus in de beste kringen en logeert in de duurste hotels. Kortom: overal waar geld is vind je Mac. Een undercover verzekeringsagente, Gin Baker, heeft hem echter in de smiezen en doet zich bij Mac voor als een meesterdievegge. Zij plannen hun superdiefstal op de vooravond van het nieuwe millennium. Op het moment dat de wederzijdse aantrekkingskracht groeit maar ook het wantrouwen, neemt het verhaal een compleet ander wending…
Rating: ★★★

Scary Movie V

Pierre is een verwaande, afstandelijke, heerszuchtige en oversekste Franse regisseur van een dansgezelschap van een grote productie. Jody (Ashley Tisdale), een jonge moeder van twee kinderen en haar Afro-Amerikaanse vriendin Kendra (Erica Ash) strijden beiden om de hoofdrol. Jody en Kendra zetten alles op alles om de hoofdrol in de grote dansvoorstelling te bemachtigen. In de schaduw van deze twee dames slaan de stoppen van Heather Daltry (Molly Shannon), al jaren de topdanseres van het dansgezelschap, helemaal door wanneer ze door het management aan de kant wordt geschoven.
Rating: ★★

After Earth

Duizend jaar nadat catastrofale gebeurtenissen de mens gedwongen hebben om de Aarde te verlaten is Nova Prime de nieuwe thuishaven van de mensheid geworden. De legendarische generaal Cypher Raige keert terug naar huis na een lang dienst. Hij is vervreemd geraakt van zijn gezin, maar is klaar om zijn vaderrol voor zijn dertienjarige zoon Kitai op zich te nemen. Wanneer een asteroidestorm het vaartuig van Cypher en Kitai beschadigt, maken ze een noodlanding op de voor hen onbekende en gevaarlijke Aarde. Terwijl zijn vader op sterven ligt in de cockpit, moet Kitai op vijandig terrein op zoek gaan naar hun reddingsboei. Al zijn hele leven wilde Kitai soldaat zijn zoals zijn vader. Nu krijgt hij zijn kans.
Rating: ★★

The Lone Ranger

John Reid (Armie Hammer) is een man van de wet die zich heeft omgevormd tot The Lone Ranger, de gemaskerde legende van rechtvaardigheid. Samen met zijn Indiaanse compagnon Tonto (Johnny Depp) bestrijdt hij hebzucht en corruptie. Beide onwaarschijnlijke helden zullen ook met elkaar moeten leren samenwerken.
Rating: ★★

White House Down

Het Witte Huis in de Verenigde Staten wordt overvallen en bezet door een gevaarlijke paramilitaire groep. Een agent van de geheime dienst, John Cale (Channing Tatum), krijgt de belangrijke en zware taak om het leven van de Amerikaanse president te redden.
Rating: ★★★

Man of Steel

Voordat de stervende planeet Krypton ontploft stuurt wetenschapper Jor-El zijn enige zoon, de pasgeboren Kal-El, naar planeet Aarde. Het ruimteschip van de baby crasht in het weiland van Jonathan en Martha Kent. Zij voeden Kal-El op en geven hem een nieuwe naam: Clark Kent. Clark groeit op als normale jongen, maar weet dat hij anders is dan andere kinderen. Niet iedereen kan immers een schoolbus optillen. Op latere leeftijd worstelt hij nog steeds met zijn identiteit, al gaat de zoektocht naar zijn ware ik een stuk gemakkelijker wanneer General Zod, een overlevende generaal van Krypton, de aarde aanvalt met een klein leger. Sluit Clark zich bij zijn soortgenoten aan, of zet hij zich in voor zijn nieuwe thuisplaneet?
Rating: ★★


Mijn favorieten? The Lone Ranger (waarvan ik eigenlijk dit niet had verwacht) had een goed verhaal en werd goed gespeeld. Oh en Mr. Depp was natuurlijk ook niet vervelend om naar te kijken 😉 .. Verder was White House Down een goede actie film.

Zie hier Deel 1 & Deel 2

22 reacties op “Films die ik afgelopen weken heb gezien #3

    1. The Lone Ranger vond ik opzich wel een erg tof verhaal. En Scary Movie was inderdaad erg slecht, ze moeten gewoon stoppen met het maken van die films..

  1. Haha ik heb één keer een Scary Movie gezien en die was echt heel slecht, maar wel grappig. Voor de rest houd ik wel meer van echte meidenfilms. Maar wel leuk om te zien welke films jij hebt gezien!

  2. White house down hebben we hier ook net binnen dus zal hem binnenkort even gaan kijken en ja, Mr. Depp in The Lone Ranger ben ik ook wel heel benieuwd naar! Nu alleen nog de tijd vinden…

  3. Ik vond White House Down geweldig. Alleen keek ik deze zo laat dat ik de laatste minuten gemist heb, maar goed ik kan wel raden hoe het is afgelopen haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *