Tv Show: Rizzoli & Isles

Al eerder schreef ik een blogje over mijn andere favoriete tv series: Criminal Minds, Rules of Engagement en mijn laatste verslaving Castle. Echter heb ik van deze series zo goed als alle afleveringen al gezien. Tijd dus voor iets nieuws. Al een tijdje was ik nieuwsgierig naar Rizolli & Isles. En terecht!

 photo IMG_20131005_141532_zps513c0e95.jpg

De serie gaat over Jane Rizzoli, een detective en Maura Isles, een medisch onderzoeker. Ze krijgen te maken met heel wat moorden die opgelost moeten worden. Heerlijk om de grove Jane te horen en Maura die net een wandelende encyclopedie is. De serie is gebaseerd op de boeken van Tess Gerritsen, iets wat een blogger een tijd geleden (gaat even zoeken wie dat was – Het was Shirley, dankjewel voor de tip!) aan mij aanraden door op een artikel te reageren over de boeken van Tess. Dit is ook de reden dat ik de serie ben gaan kijken. Het leek me sowieso wel wat maar het was van de schrijfster Tess Gerritsen, heerlijke boeken!


En ja hoor ik heb er een nieuwe serie bij waarvan ik heerlijk nog heel wat seizoenen kan gaan kijken. Afgelopen weekend al wat CD’s van Seizoen 1 bekeken en ik ga deze week er weer lekker voor zitten.
Ik bedoel, zie de foto hierboven. Heeeeeeeerlijk toch?!

 photo rizzoli_and_isles1_zpsd7c1ebe7.jpg

En voor de Dawson’s Creek fans onder ons: Ja, Maura is inderdaad de grote zus van Dawson..
Super haar eens in een andere serie/rol te zien.

30 reacties op “Tv Show: Rizzoli & Isles

 1. Ik heb er wel eens een boek over gelezen, echt super leuk! Ik moet ook maar eens de serie gaan kijken πŸ™‚

 2. Ik had er wel van gehoord, maar nooit gezien. Ik heb voorlopig genoeg series te kijken, maar ik hou hem in gedachten mocht ik er een keer doorheen zijn…

 3. Ik kijk dit Γ‘ltijd, ik vind het zo’n geweldig programma! Ik bedoel, ik hou helemaal niet van programma’s met bloed en moord enzo, maar de combi van spannend en humor is gewoon fantastisch!

 4. Ik hou van die serie! πŸ˜€ Echt super πŸ™‚ Geweldig hoe Jane en Maura met elkaar omgaan. πŸ™‚

 5. Ik ken deze serie wel, maar ik kijk het niet. Om de een of andere reden mis ik het altijd! πŸ™ Maar ik ga eerst even de boeken aanschaffen! πŸ˜€ Leuk, want ik wist niet dat het gebaseerd was op boeken!

 6. Van deze serie heb ik weleens wat op tv gezien maar echt volgen doe ik het niet, ik gun mezelf niet zo de tijd om er echt voor te gaan zitten…

 7. ik was al benieuwd naar wat jij ervan vindt. Ik wil eerst nog het laatste boek uit de Rizolli serie lezen voordat ik de serie ga kijken maar zo te lezen is het een leuke serie dus

 8. ik ken/kijk alle series die je noemt niet
  misschien is dat maar goed ook, want ik volg al een hele berg πŸ˜‰
  wel leuk om op deze manier weer nieuwe series te leren kennen πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *