Update week 40

Beste moment van de week: De 30ste kreeg ik erg goed nieuws waar ik heel erg blij mee ben.
Binnenkort komt hier dan ook een uitgebreid blogje over online.

Slechtste moment van de week: Mijn verstandskiezen die werden verwijderd. Slechtste moment ever in m’n leven tot nu toe..

Geluksmomentje van de week: Alle super lieve kaartjes die ik heb gehad over de laatste weken. Het wordt een steeds grotere collectie. Succes wensingen, voor ons 1 jarig huwelijk en ook gewoon zomaar.

 photo 20131003_2101142_zpsc879e28f.jpg

Irritatie van de week: Niet goed kunnen eten en drinken doordat m’n verstandskiezen eruit zijn. Allerlei lekker dingen wil ik nu eten en thee drinken met een rietje is ook niet echt alles.

Klusje van de week: Het opruimen en herorganiseren van m’n bestanden op de computer. Een hele klus maar is aardig gelukt. Daarbij kwam ik ook heel wat leuke oude foto’s tegen.

Gedachte van de week: ‘Ik ben zo super blij met al die lieve mensen om me heen’ (L)

Serie & film van de week: Van series heb ik veel CSI gekeken. Wat oude & nieuwe afleveringen opgenomen van tv om heerlijk achter elkaar te kunnen kijken. Ook ben ik begonnen met Rizzoli & Isles.

Liedje van de week: Miley Cyrus – Wrecking Ball

[ Zie hier deel 1 ]

34 reacties op “Update week 40

  1. Wat lief al die kaartjes! Fijn hoor, maakt je vrolijk! Ik heb de tafel nog vol staan met kaartjes vanwege het overlijden van mijn vader. Ik vind het wel fijn al die lieve kaartjes.

  2. Oh man, zo erg is dat he, verstandskiezen laten trekken. Ik vond dat zo naar! Vooral die verdoving eigenlijk, dat je wang de hele tijd zo lam aanvoelt. En het niet goed kunnen eten is voor mij helemaal complete horror natuurlijk!

  3. Ik ben wel benieuwd naar je beste moment van de week! Blij dat dat toch wel, naar mijn idee, je week een beetje opfleurt ondanks je verstandskiezen. ๐Ÿ™‚

  4. Haha, ik heb Miley Cyrus – The Movement aan op de tv op de achtergrond, toevallig dat jij net Wrecking Ball noemt ;). Is het inmiddels weer een beetje okรฉ met je kiezen?

    1. Geen napijn gehad dus erg blij mee. Alleen last van m’n hechting die half los zit dus waar ik telkens op bijt. Verder heb ik niet te klagen.

  5. Leuke lijst! En nu ben ik echt bang, mijn verstandskiezen zijn nog niet door maar wat ik allemaal hoor (eng).

  6. Auw! dat is niet fijn (weet hoe het voelt) sterkte ermee! gelukkig maken de kaartjes en de fijne mensen om je heen denk ik wel een hoop goed ๐Ÿ˜‰ X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *