The Awesome List: Once you replace negative thoughts with positive ones, you’ll start having positive results

 photo 562765_10202183662139575_916055029_n_zps69d859c1.jpg

  Photobucket  Vrije dagen  Photobucket  heerlijk CSI kijken met een theetje op de bank  Photobucket  Rizzoli & Isles gaan volgen, toch weer een nieuwe serie om te kijken  Photobucket  gezellig theeleuten bij Wennie & Kylie  Photobucket  mijn nieuwe wasrek & whitebord, zo handig  Photobucket  m’n lieve hubby die mee is gegaan naar het ziekenhuis voor m’n verstandskiezen en me daarna super heeft verzorgd  Photobucket  weinig na-pijn hebben van m’n hechtingen  Photobucket  mijn nieuwe smartphone thema + appgeluidjes  Photobucket  kunnen beginnen met een nieuw boek, keuzes keuzes  Photobucket  heel wat bloginspiratie hebben  Photobucket  m’n nieuwe heerlijk warme huispakkie  Photobucket  buikspieroefeningen die vruchten af werpen  Photobucket  onze grote douchekop waardoor douche echt hemels is  Photobucket  knuffelen met de poezels  Photobucket  goed nieuws hebben maar dit komt later uitgebreid @ blog  Photobucket  nieuwe nagellak die goed blijft zitten, yeah!  Photobucket  naar deze otterplaatjes kijken  Photobucket  lieve kaartjes krijgen  Photobucket  appelbeignets halen en met veel moeite in stukjes naar binnen werken  lieve kaartjes krijgen  Photobucket  een goede nachtrust  Photobucket  nieuwe blogs ontdekken voor m’n feedReader  Photobucket  

0

Misschien ook leuk om te lezen...

32 Comments

  1. Heerlijk lijstje! En ja, goede nachtrust is zeker belangrijk, word je tenminste uitgerust wakker! Enne, nieuws op sollicitatiefront????

  2. Wat een super leuk lijstje. Ik moet ook mijn verstandskiezen nog laten trekken, Bwehh. 🙁 Hopen dan vriendlief me net zo goed verzorgd.

  3. Fijne dingen! Ik heb een nieuw thee’tje, daar geniet ik ook erg fijn. En van wandelen in het bos en daarna lekker een gebakje eten en een grote mok thee drinken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *