The Awesome List: Once you replace negative thoughts with positive ones, you’ll start having positive results

 photo 562765_10202183662139575_916055029_n_zps69d859c1.jpg

    Vrije dagen    heerlijk CSI kijken met een theetje op de bank    Rizzoli & Isles gaan volgen, toch weer een nieuwe serie om te kijken    gezellig theeleuten bij Wennie & Kylie    mijn nieuwe wasrek & whitebord, zo handig    m’n lieve hubby die mee is gegaan naar het ziekenhuis voor m’n verstandskiezen en me daarna super heeft verzorgd    weinig na-pijn hebben van m’n hechtingen    mijn nieuwe smartphone thema + appgeluidjes    kunnen beginnen met een nieuw boek, keuzes keuzes    heel wat bloginspiratie hebben    m’n nieuwe heerlijk warme huispakkie    buikspieroefeningen die vruchten af werpen    onze grote douchekop waardoor douche echt hemels is    knuffelen met de poezels    goed nieuws hebben maar dit komt later uitgebreid @ blog    nieuwe nagellak die goed blijft zitten, yeah!    naar deze otterplaatjes kijken    lieve kaartjes krijgen    appelbeignets halen en met veel moeite in stukjes naar binnen werken  lieve kaartjes krijgen    een goede nachtrust    nieuwe blogs ontdekken voor m’n feedReader    

32 reacties op “The Awesome List: Once you replace negative thoughts with positive ones, you’ll start having positive results

  1. Heerlijk lijstje! En ja, goede nachtrust is zeker belangrijk, word je tenminste uitgerust wakker! Enne, nieuws op sollicitatiefront????

  2. Wat een super leuk lijstje. Ik moet ook mijn verstandskiezen nog laten trekken, Bwehh. 🙁 Hopen dan vriendlief me net zo goed verzorgd.

  3. Fijne dingen! Ik heb een nieuw thee’tje, daar geniet ik ook erg fijn. En van wandelen in het bos en daarna lekker een gebakje eten en een grote mok thee drinken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *