Een blogje over waarom ik geen Fifa14 speel

Eigenlijk omdat ik ook geen Fifa 13 speel en natuurlijk die andere versies ook niet.
En het is geen succes omdat..

 • .. ik zoals jullie weten niet van voetbal hou. Niet om het te kijken, niet om het te spelen.. Gewoon niet.
 • .. ik snap er niéts van. Werkelijk: als ik wil schieten dan paas ik en dan weer net andersom. En ja je zou denken dan onthou je toch dat het andersom moet? Nee, dat doe ik dan weer niet. Ik zit dus altijd als een debiel op al die knopjes te drukken zonder dat ik weet waar ik eigenlijk mee bezig ben. En dan dat wisselen van helft he?! Denk je goed bezig te zijn want er is geen tegenstander in de buurt, moest je de andere kant op. Juist.
 • .. oke, confession time. Ook al vind ik het spel niets ik raak er toch gefrustreerd van. Wat dus inhoud dat ik naar het scherm loop te schreeuwen en mijn doelman (die je trouwens NIET zelf kan beheersen – of dat kan bij Fifa14 weer nét wel don’t know, don’t care) die maar niet verplaatst hoe ik wil. Kort gezegd: ik word er dus een viswijf van.
 • J

 • .. nog zoiets he. Ik.wil.winnen. Met álles. Dus ook met zo’n stom spelletje voetbal. En aangezien ik het dan meestal speel tegen m’n man die er al járen achter zit en alles feilloos weet. Ik win dus nooit. Nooit. En daar kan ik niet tegen. En om een echtscheiding te voorkomen speel ik het dus niet [/sarcasme natuurlijk he menschen]
 • .. ik krijg vaak rood. Voor een sliding. Omdat ik de bal af wil pakken, dit dan niet lukt en ik dan gefrustreerd op alle knopjes ga drukken om die stomme bal terug te krijgen. En dan raak je wel eens [per ongeluk uiteraard] een been. Of iets anders. En dan krijg je rood. Stom vind ik het, stom.
 • J
  VOEL de frustratie.
  Nee, ik laat het spel wel lekker links liggen.
  Beter voor m’n hart.

   photo IMG_20130929_173703_zpsec8fc2d2.jpg

  GTA5 vind ik ook zo’n gaar spel. Maar daar zou ik nog een heel ander blogje over kunnen typen..

  33 reacties op “Een blogje over waarom ik geen Fifa14 speel

  1. Dit soort spellen zijn ook echt niks voor mij! Ik heb het één geprobeerd en ik raakte alleen maar gefrustreerd omdat niks ging zoals ik het wou haha.

  2. Ik vind de eerste regel eigenlijk wel voldoende.
   En verderop heb je het over winnen, en daar heb ik dan weer niks mee.
   Nee, ik doe niet aan competitie.

  3. Wat een leuk artikel zeg, ik ben zelf dol op Fifa & ook Gta komt dagelijks voorbij op mijn beeldscherm. Heerlijke spellen haha! 🙂

  4. Hihi hier nog nooit gespeeld en mijn partner heeft nog nooit op een xbox of iets gespeeld haha dus wij gaan dit ook nooit meemaken om het te spelen 😛

  5. Ik speel liever ook spellen waarbij je een verhaal uitspeelt, een rpg. Daarbij heb ik naar mijn idee nog het idee dat je iets uitvoert inplaats van een nooit eindigend spel! 🙂 but let men be men haha

  6. whahahahahahahahahaha ik doe het ook altijd verkeerd, wil ik scoren dan trap ik een verdediger onderuit waardoor ik met rood mag vertrekken. Wil ik een bal wegtrappen mijn mijn eigen goal dan maak ik een eigen goal. 😛

   GTA vind ik dan wel weer heel erg vet om te spelen.

  7. Eigenlijk is dit dus een blogje, waarom je het niet meer gaat spelen. Want je hebt het wel gespeeld! Ik hou sowieso niet van dat soort spellen dus ik ga het nooit doen…

  8. Oeh ik ben sowieso totaal niet van die spelletjes, want ookal houd ik van voetbal ik wil ook winnen en het lukt me niet haha. Ik heb ook het geduld niet om zoiets te leren haha.. ik wil het gelijk kunnen en als dat niet is.. Tsjah..
   Dus heb dit al jaaaarenlang geleden opgegeven 😉

   Gelukkig heeft mijn man deze spelletjes niet hihi!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *