Week 39 in foto’s

 photo 80_zpsf08c2ed1.jpg

Laatste keer naar de fysio // Yara heerlijk knuffelen
Ayla wilde erna ook wel even, ligt de laatste tijd erg vaak bij me // nieuw seizoen Criminal Minds
 photo 80-1_zpscc4672d6.jpg

Heel erg blij met m’n nieuwe layout // gezellig bij Wendy & Kylie langs geweest (L)
lief kaartje gekregen van Julie, dankjewel! // nieuw huispakkie, heerlijk!

 photo PhotoGrid_1380292909921_zps9f5eb8f8.jpg

Tea Time // heerlijk bij het water gezeten
Ayla dacht ook al mag ik er niet liggen als je aan het douche bent ga ik het toch doen // daarna gelijk even goedmaken, slijmbal.

Verder deze week: Heerlijk wat afleveringen van CSI gekeken, voorbereid op een belangrijk gesprek, heerlijk bijgekletst en theetje gedaan met Laura bij Bagels&Beans en toch wel zenuwen gehad voor aanstaande Dinsdag: mijn verstandskiezen moeten eruit. Help!

 • Volg mij op Instagram
 • About the Author

  29 Comments

  Jana

  Ik ben niet echt een katpersoon maar wat ziet jou kat er schattig uit! Leuke foto’s ! x Jana

  Reply
  Limoentje

  Leuk overzicht! Je kattenfoto’s zijn leuk.

  Zit er over te denken om ook een overzicht te gaan doen op mijn blog, misschien wel leuk. Alhoewel ik vaak vergeet foto’s te maken, haha.

  Reply
  Lies

  Hele leuke foto’s! Ik wens je ook heel veel succes toe dinsdag en ben ook best wel benieuwd hoe het je achteraf vergaan is, want ben er zelf ook wel heel erg bang voor als ik te horen krijg dat ze eruit gehaald moeten worden.

  Reply
  Maxime

  Leuk overzicht! Sterkte met je verstandskiezen, kan erg vervelend zijn, maar gelukkig is dat ook weer snel voorbij!

  Reply
  bianca

  wat een super leuke foto`s en sterkte met je verstandkiezen ik moet al 2 maanden een afspraak maken en ik durf ook niet haha ! succes!

  Reply
  Jess

  Veel succces met de verstandkiezen. Hier viel het me een paar jaar geleden enorm mee. Wat een leuke poesjes heb je toch 😉

  Reply
  SAS

  Dat mag hoor! Door alle stress die in m’n lijf zat door de afgelopen tijd (verliezen van mijn baan en alles) heb ik wat afspraken bij de fysio gehad. Ze heeft met hulp van massage e.d. de stress die ik vast zet in mijn kuiten, nek en schouders minimaal gemaakt. Gelukkig ben ik er nu helemaal af 🙂

  Reply

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *