Blog,  Reizen en uitstapjes

Skiing is just like dancing, practice makes it perfect

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Wintertrex

Op wintersport vakantie ga ik graag. Het is iets wat ik eigenlijk altijd nog een keertje wil gaan doen. Het lijkt me heerlijk om te gaan skiën en de mooie bergen met witte deken onveilig te maken. Om met een hippe skibril van de bergen af te suizen (of in mijn geval er van af te tuimelen). Ik ben niet voor niets gek op de winter en gek op sneeuw.

Ooit ben ik eens op een skivakantie geweest, samen met mijn ouders en opa&oma. Dit was in 1992 en ik moet zeggen, het is dat er foto’s (en filmpjes) van zijn want ik kan me er dus niets meer van herinneren. Dit is dus ook de enige keer dat ik op ski’s heb gestaan. Het lijkt me een toffe ervaring dit nog een keer te doen en het me dan voor de verandering wél te herinneren.

De foto’s uit 1992 wil ik jullie niet onthouden aangezien het plaatjes zijn. Zie mij eens breed lachen voor de camera met m’n nep-lach en zie me eens op volle snelheid (en in de juiste pose) de berg af gaan.

(Misschien sta ik hier wel gewoon heel stoer stil zodat het lijkt of ik hard ga, je weet het niet met mij)

 photo sneeuw2x_zps9bfac85e.jpgJammer genoeg heb ik een man die niet zo van skivakanties houdt. Hij wil het liefst richting het strand met een graadje of 25/30. Niet iets wat je hebt bij zo’n soort vakantie. Alhoewel, als je richting Zuid-Spanje gaat kun je skiën én naar het strand. Mocht ik ooit iemand zo gek krijgen is Wintertrex een site die leuke wintersport vakanties aanbiedt. Wie weet is de combinatie strand & bergen wel de juiste oplossing?

En om het af te leren nog 1 foto, gewoon omdat ik er super hip uitzie met m’n zonnebril.

 photo skieen_zpsa654e424.jpg

0

32 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *