Skiing is just like dancing, practice makes it perfect

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Wintertrex

Op wintersport vakantie ga ik graag. Het is iets wat ik eigenlijk altijd nog een keertje wil gaan doen. Het lijkt me heerlijk om te gaan skiën en de mooie bergen met witte deken onveilig te maken. Om met een hippe skibril van de bergen af te suizen (of in mijn geval er van af te tuimelen). Ik ben niet voor niets gek op de winter en gek op sneeuw.

Ooit ben ik eens op een skivakantie geweest, samen met mijn ouders en opa&oma. Dit was in 1992 en ik moet zeggen, het is dat er foto’s (en filmpjes) van zijn want ik kan me er dus niets meer van herinneren. Dit is dus ook de enige keer dat ik op ski’s heb gestaan. Het lijkt me een toffe ervaring dit nog een keer te doen en het me dan voor de verandering wél te herinneren.

De foto’s uit 1992 wil ik jullie niet onthouden aangezien het plaatjes zijn. Zie mij eens breed lachen voor de camera met m’n nep-lach en zie me eens op volle snelheid (en in de juiste pose) de berg af gaan.

(Misschien sta ik hier wel gewoon heel stoer stil zodat het lijkt of ik hard ga, je weet het niet met mij)

 photo sneeuw2x_zps9bfac85e.jpgJammer genoeg heb ik een man die niet zo van skivakanties houdt. Hij wil het liefst richting het strand met een graadje of 25/30. Niet iets wat je hebt bij zo’n soort vakantie. Alhoewel, als je richting Zuid-Spanje gaat kun je skiën én naar het strand. Mocht ik ooit iemand zo gek krijgen is Wintertrex een site die leuke wintersport vakanties aanbiedt. Wie weet is de combinatie strand & bergen wel de juiste oplossing?

En om het af te leren nog 1 foto, gewoon omdat ik er super hip uitzie met m’n zonnebril.

 photo skieen_zpsa654e424.jpg

32 reacties op “Skiing is just like dancing, practice makes it perfect

 1. Wintersport leek mij nooit echt wat aan (ik ben niet zo van de sporten) maar sinds vriendlief zei dat skiën best leuk is ben ik eigenlijk best wel benieuwd.

  En ja, dit is een late reactie, sorry ^^;

 2. Of je gaat een keer samen met je man naar snowworld, wie weet vind hij het leuk! Misschien dat hij dan wel graag met jou op wintersport wilt…

 3. oh wat gaaf die foto’s !!!! je staat er ”Cool” op :).. Ik zou zelf ook graag eens samen met mijn gezin op wintersport willen, maar ook hier is Manlief meer van zon, zee en strand.

  Als de kids ouder zijn weet ik hem vast te overtuigen ! vooral als ik jou zo zie als kind genieten in het sneeuw…………………..

 4. ik ben nog nooit op wintervakantie geweest.
  Skiën zegt me niet zoveel, snowboarden lijkt me leuker.
  En vooral de après-ski natuurlijk… 😉

 5. Ik ben zelf nog nooit op wintersport vakantie geweest, maar het lijkt me wel ontzettend leuk en mooi om het eens te gaan doen. De foto´s zijn ook echt zo schattig!

 6. wintersport is leuheuk, maar ook prijzig. en koud zeg. en als ik dan moet kiezen.. toch wil ik zeker nog een keer met joon, die is al 2 x geweest, maar kan ’t zich ook niet meer herinneren. zal binnenkort nog een keer met ‘m foto’s en filmpjes kijken. ^^

 7. Haha, te schattig! Ben ooit met school wezen skiën, werd er helemaal verliefd op… Maar uiteindelijk nooit meer geweest… (Zeg nooit nooit..)

 8. Ik ben nog nooit op wintersport geweest. Het lijkt me wel leuk alleen ben ik ontzettend klunzig en ben ik bang dat ik de eerste dag iets breek haha en daarnaast de kou….leuke fotos!

 9. Die foto’s zijn schattig! Ik hou zelf ook niet van wintersport(vakanties). Het trekt mij totaal niet. Maar ieder zijn ding, toch? 😀

 10. Ik ben ook dooooooool op skien! Ik ski al van mijn vierde 🙂 Ik kijk al uit naar de start van het wintersportseizoen!

 11. Vroeger wilde ik zo graag op wintersport! Ik heb het nog nooit gedaan, en ik denk nu ook dat het eigenlijk niets voor mij is.. Maar ik blijf het er leuk uit vinden zien!

 12. Ik ga elk jaar op wintersport en als het gaat liefst 2x. Ik ben pas op late leeftijd begonnen met skiën en daar heb ik nu wel spijt van. Overtuig je vriend, ga gewoon eens, je zult zien dat het hem erg meevalt. Als ik nu een keuze moet maken tussen zomer of wintervakantie, dan kies ik voor dat laatste.

 13. Oh, wat stoere en lieve foto’s joh! Hoewel ik helemaal gek ben van Oostenrijk, trekt juist de wintersport me niet zo, vooral omdat ik het niet zo op sneeuw heb. Maar ooit waren we op een soort van wintersportvakantie in Tsjechië (aan het einde van die week begon het te sneeuwen waardoor er gelangloafd kon worden) en het is wel een heel mooi gezicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *