Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Een manier om te besparen

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Couponcode

Meer kopen voor minder!

Iets wat ik zeker in deze crisistijd gebruik. Want wat is er nou fijner dan online shoppen met korting? Gewoon op je stoel klikken en met korting een product in een korte tijd in huis hebben. Al eerder schreef ik wat over kortingswebsites en ik kijk ze dan ook voordat ik wat aanschaf altijd even door. Eén van de winkels waar we vaak wat hebben gekocht is Zooplus. Op Couponcode.nu kan je dan ook handige kortingscodes voor Zooplus artikelen vinden.

Zo hebben we een tijdje geleden 2 keer een grote krabpalen gekocht voor onze katten. Eerst hadden we dit exemplaar maar deze viel na heel wat jaren intensief gebruik uit elkaar. Toen hebben we een nieuwe aangeschaft maar deze hebben we met de verbouwing van onze extra kamer weggedaan door ruimte gebrek. Nu willen we binnenkort weer een nieuwe krabpaal kopen en dan komen deze codes zeker van pas!

 photo site_zps0abcb304.png

Tevens komen er veel bekende merken voorbij op de site. Zo heb je kortingscodes voor de Hema, Zalando, bol.com en V&D. Winkels waar ik zeker vaak spulletjes aanschaf. De handige functies op de site ben ik ook erg blij mee. Zo heb je een goede zoekfunctie, een top 10 lijst met de populairste acties van het moment en natuurlijke de nieuwste. Als je op de hoogte wilt blijven laat je natuurlijk je emailadres achter, zo mis je nooit meer iets.

Besteed je ook zo veel aan je huisdier of online en ken je de site nog niet?
Ik zeg neem zeker eens een kijkje en je hebt gegarandeerd voordeel op jouw volgende aankoop.

0
Blog
Previous Story
Next Story

12 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Marcella
  30/09/2013 at 20:14

  Ideaal!

 • Reply
  Anouk
  29/09/2013 at 10:59

  Handig inderdaad! Ik maak ook steeds meer gebruik van dit soort sites.

 • Reply
  Just Love Life
  29/09/2013 at 08:09

  handig die codes 🙂
  ik krijg altijd de nieuwsbrief van zooplus, daar staan ook alle aanbiedingen in. geen codes alleen geloof ik, misschien volgende keer dan eens op die site kijken 🙂

 • Reply
  Lies
  29/09/2013 at 01:28

  Lijkt me wel een handige site! Ik koop eigenlijk vrij weinig online, want ben toch wel iemand die graag in de winkels zelf rondsnuffelt en daar naar leuke aanbieding zoekt.

 • Reply
  Mirella
  28/09/2013 at 22:43

  He die ken ik nog niet, thnx voor de tip.

  Wij zijn net overgestapt van energie leverancier, we kregen gratis Toon erg handig zo zie je wat je verbruikt, ook handig voor besparingen in deze rot tijd.

 • Reply
  Niesca
  28/09/2013 at 22:14

  Ohhh wat handig zeg! Ik kende deze site nog niet dus ben blij om dit te lezen altijd handig!

 • Reply
  Esmée
  28/09/2013 at 21:39

  Het gebruik van kortingscodes scheelt zoveel! Bedankt voor de tip. (:

 • Reply
  Jasmine
  28/09/2013 at 21:26

  Kende de site al, want coupons zijn nou eenmaal heel handig. Enkel kattenvoer krijgen de katten hier, maar ze missen niets aangezien ze heel veel plaats hebben om rond te rennen.

 • Reply
  Sylvia
  28/09/2013 at 16:12

  Ik kende de site nog niet, maar maak sowieso niet zo vaak gebruik van kortingscodes enzo. Zo’n gedoe 😉

 • Reply
  Kiss & Make-up
  28/09/2013 at 10:29

  Handig 🙂

 • Reply
  RenéSmurf
  28/09/2013 at 10:27

  ja, haha, je gaat je gang maar. Ik hou nooit zo van aanbiedingen en kortingen. Ik woon ook vlak naast een dierenzaak, en als ik wat nodig heb haal ik het daar. Lekker rondkijken en vragen stellen en zo.

 • Reply
  Monique
  28/09/2013 at 08:55

  Ik heb geen huisdier, maar leuke site!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png