Blog

Een manier om te besparen

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Couponcode

Meer kopen voor minder!

Iets wat ik zeker in deze crisistijd gebruik. Want wat is er nou fijner dan online shoppen met korting? Gewoon op je stoel klikken en met korting een product in een korte tijd in huis hebben. Al eerder schreef ik wat over kortingswebsites en ik kijk ze dan ook voordat ik wat aanschaf altijd even door. Eén van de winkels waar we vaak wat hebben gekocht is Zooplus. Op Couponcode.nu kan je dan ook handige kortingscodes voor Zooplus artikelen vinden.

Zo hebben we een tijdje geleden 2 keer een grote krabpalen gekocht voor onze katten. Eerst hadden we dit exemplaar maar deze viel na heel wat jaren intensief gebruik uit elkaar. Toen hebben we een nieuwe aangeschaft maar deze hebben we met de verbouwing van onze extra kamer weggedaan door ruimte gebrek. Nu willen we binnenkort weer een nieuwe krabpaal kopen en dan komen deze codes zeker van pas!

 photo site_zps0abcb304.png

Tevens komen er veel bekende merken voorbij op de site. Zo heb je kortingscodes voor de Hema, Zalando, bol.com en V&D. Winkels waar ik zeker vaak spulletjes aanschaf. De handige functies op de site ben ik ook erg blij mee. Zo heb je een goede zoekfunctie, een top 10 lijst met de populairste acties van het moment en natuurlijke de nieuwste. Als je op de hoogte wilt blijven laat je natuurlijk je emailadres achter, zo mis je nooit meer iets.

Besteed je ook zo veel aan je huisdier of online en ken je de site nog niet?
Ik zeg neem zeker eens een kijkje en je hebt gegarandeerd voordeel op jouw volgende aankoop.

0

12 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *