Week 38 in foto’s

 photo 20-70_zps15fc7012.jpg

Chilluh met Yara op schoot, knuffelkont // mooie quote
M. die in GTA5 zit, letterlijk // op bezoek bij mooie Kylie-Jane (L)


 photo week28-2_zps139371ce.jpg

M. met Kylie-Jane // super blij met m’n nieuwe layout, lekker knutselen
lekker theetje in m’n nieuwe XXL-mok // naar de boekenzolder geweest


 photo week38-3_zps82b38952.jpg

De boeken die ik heb meegenomen van de boekenzolder // mjammie taart
Yara heerlijk op schoot // afspraak gemaakt (1-10) voor m’n verstandskiezen te laten trekken, brrr

Volg mij op Instagram

About the Author

35 Comments

Lies

Heel erg leuk om te zien! Ik wens je ook heel veel succes toe met de verstandskiezen laten trekken. Ik ben zelf ook telkens bang dat ik te horen krijg dat ze getrokken moeten worden.

Reply
Diana

Leuk weekje zo.. alleen balen van je verstandkiezen. Volgens mijn tandarts heb ik ze niet. Sterkte alvast!

Reply
Lief meisje

Veel succes dan 1 oktober met het trekken van je verstandskiezen. Ik hoop dat het mee gaat vallen voor je. Voor de rest een leuke serie met foto’s.

Reply
Kiss & Make-up

Ai, wanneer moet je je verstandskiezen laten trekken? Hopelijk heb je er niet te veel last van!

Reply
mirandaspost

Niet tegenop kijken hoor, voor je verstandskies. Het is effe rottig maar ik vond het best meevallen. Zo te zien ligt die van jou ook scheef; was bij mij ook het geval. Arts zei dat dat het ergste was wat je kon hebben, maar ik vond het eruit snijden juist een fijner idee dan dat ze ‘m zouden trekken. En het viel me echt enorm mee. Binnenkort gaat dwarsligger nummer 2 eruit.

In elk geval succes!

Reply
SAS

Nou ik kijk er wel héél erg tegen op als ik eerlijk ben. Ik heb dan ook nog nooit iets gehad bij de tandarts en denk dat de prik en vooral het eruit trekken (hij ligt heel erg aan de achterkant en staat inderdaad scheef) erg vervelend gaan zijn. Maar ik ga het wel zien… Hij moet er toch jammer genoeg uit ^^ Hopen dat ik erna niet zo heel veel last ervan heb.

Reply
Michelle

Een fijne week, behalve de afspraak voor de tandarts dan. Maar dat overleef je wel 😉
Heerlijk he als de katten zo fijn bij je komen zitten..

Reply
Merel

Oef, gelukkig hoeven mijn verstandskiezen (nog) niet! En gefeliciteerd met je nieuwe layout! Je header is echt vrolijk, haha!

Reply
Bo

Leuke foto´s! Ik ben nu wel echt benieuwd naar GTA V hoor, of het nou echt zo leuk is. Laatste keer dat ik GTA heb gespeeld was ik rond de 11 ofzo haha. Succes met je verstandskiezen!

Reply
Evey | Style Spy

Haha dat GTA ook! Ik zou het zelf ook wel willen spelen als ik de console ervoor had. Wellicht op de pc 😛 Maar dan spelen mijn vriend en ik het probably beide. Jij speelt het vast niet en bent je vriend kwijt of niet 😛

Reply
SAS

Ik hou er helemaal niet van haha. Mijn man zit er inderdaad de hele dag/avond achter, vooral nu hij vakantie nog heeft… Zo grappig te zien, en lekker rustig voor mij 😉

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *