Week 38 in foto’s

 photo 20-70_zps15fc7012.jpg

Chilluh met Yara op schoot, knuffelkont // mooie quote
M. die in GTA5 zit, letterlijk // op bezoek bij mooie Kylie-Jane (L)


 photo week28-2_zps139371ce.jpg

M. met Kylie-Jane // super blij met m’n nieuwe layout, lekker knutselen
lekker theetje in m’n nieuwe XXL-mok // naar de boekenzolder geweest


 photo week38-3_zps82b38952.jpg

De boeken die ik heb meegenomen van de boekenzolder // mjammie taart
Yara heerlijk op schoot // afspraak gemaakt (1-10) voor m’n verstandskiezen te laten trekken, brrr

Volg mij op Instagram

35 reacties op “Week 38 in foto’s

 1. Heel erg leuk om te zien! Ik wens je ook heel veel succes toe met de verstandskiezen laten trekken. Ik ben zelf ook telkens bang dat ik te horen krijg dat ze getrokken moeten worden.

 2. Leuk weekje zo.. alleen balen van je verstandkiezen. Volgens mijn tandarts heb ik ze niet. Sterkte alvast!

 3. Niet tegenop kijken hoor, voor je verstandskies. Het is effe rottig maar ik vond het best meevallen. Zo te zien ligt die van jou ook scheef; was bij mij ook het geval. Arts zei dat dat het ergste was wat je kon hebben, maar ik vond het eruit snijden juist een fijner idee dan dat ze ‘m zouden trekken. En het viel me echt enorm mee. Binnenkort gaat dwarsligger nummer 2 eruit.

  In elk geval succes!

  1. Nou ik kijk er wel héél erg tegen op als ik eerlijk ben. Ik heb dan ook nog nooit iets gehad bij de tandarts en denk dat de prik en vooral het eruit trekken (hij ligt heel erg aan de achterkant en staat inderdaad scheef) erg vervelend gaan zijn. Maar ik ga het wel zien… Hij moet er toch jammer genoeg uit ^^ Hopen dat ik erna niet zo heel veel last ervan heb.

 4. Een fijne week, behalve de afspraak voor de tandarts dan. Maar dat overleef je wel πŸ˜‰
  Heerlijk he als de katten zo fijn bij je komen zitten..

 5. Oef, gelukkig hoeven mijn verstandskiezen (nog) niet! En gefeliciteerd met je nieuwe layout! Je header is echt vrolijk, haha!

 6. Leuke fotoΒ΄s! Ik ben nu wel echt benieuwd naar GTA V hoor, of het nou echt zo leuk is. Laatste keer dat ik GTA heb gespeeld was ik rond de 11 ofzo haha. Succes met je verstandskiezen!

 7. Haha dat GTA ook! Ik zou het zelf ook wel willen spelen als ik de console ervoor had. Wellicht op de pc πŸ˜› Maar dan spelen mijn vriend en ik het probably beide. Jij speelt het vast niet en bent je vriend kwijt of niet πŸ˜›

  1. Ik hou er helemaal niet van haha. Mijn man zit er inderdaad de hele dag/avond achter, vooral nu hij vakantie nog heeft… Zo grappig te zien, en lekker rustig voor mij πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *