Super powers

Superman, Spiderman, Catwoman, Iron man, Captain America… Allemaal helden met speciale krachten. Zou dat niet leuk zijn, ook al is het maar voor 1 dagje? Dat je net als Mel Gibson gedachtes van vrouwen verstaat of dat je net als Pipi Langkous super sterk bent en een paard zou kunnen optillen? Om dan nog maar te zwijgen over dat super lieve aapje als huisdier: meneer nielson.

Super krachten. Je denkt er wel eens overna. Wat nou als je maar 1 kracht zou mogen kiezen welke zou dit dan worden? Wil je snel zijn, slim of juist sterk?

De kracht die ik zou kiezen is misschien niet de meest voor de hand liggend. Kennen jullie de film Fantastic Four? Vast wel (en anders moet je even gaan googlen.) Ik zou graag de krachten willen bezitten van Sue Storm ook wel, Invisible Woman. Jezelf doorzichtig kunnen maken, dát lijkt me nou super vet. Oh en het onderstaande filmpje vanaf minuut 5. DAT zou ik ook super cool vinden om te kunnen doen bij mijn man 😛

Let niet op de ondertiteling, een beter youtube filmpje of voorbeeldje kon ik niet vinden.

En nu natuurlijk de vraag:
Welke superkracht zou jij wel willen bezitten en waarom?

About the Author

20 Comments

annouska

Oh wauw echt een nadenkertje. Ik wilde vroeger nooit echt een super held zijn of kracht bezitten, tenminste zo ver ik weet.

Reply
Jasmine

Oh ken de kracht. Die heb ik nou nodig voor spreekbeurten. Zelf zou ik de kracht willen hebben om me te kunnen verplaatsen in zowel plaats als tijd zoals in de film Jumper.

Reply
Elke

Het is niet echt een superkracht, maar ik wou vroeger altijd vampier zijn. Ik weet niet waarom, toen was de twilight hype er ook nog niet, maar het leek me gewoon erg koel! Nu ben ik allang niet meer van die mening na de twilight films gezien te hebben & ook omdat ik vegetariër ben en zeker geen bloed of vlees ga eten! 😉 Maar als ik echt een superkracht zou kiezen… Dan zou ik gaan voor dat je alle superkrachten die er bestaan kan uitvoeren want ik kan niet kiezen. 😉

Reply
Bo Bea

ohh ik willde vroeger altijd een vriend je a la spiderman, die me meeneemt de stad door en me ondersteboven hangend een kus geeft, hihi crazy me 😉

Reply
Bianca

Wat onwijs leuk artikel hihi… ik zou SNEL willen kunnen vliegen…. hoe gaaf is het als je overal ter wereld heen kan vliegen 😀

Reply
Dina

Als superkracht zou ik graag willen dat ik van die über chagrijnige mensen gewoon in 1 tel zo vrolijk kon maken, zó vrolijk, dat het bijna pijn doet.

Reply
paula

Maakt niet uit, maar ik zou wel een dagje willen ruilen met mega mindy, al is het alleen maar voor Toby dan hè! 🙂

Reply
Anke

Hmm, ik denk dat ik dan heel slim zou willen zijn. De Sheldon-superpower ofzo, haha. Maar onzichtbaar lijkt me soms ook wel wat! Ach, eigenlijk is het zonder superkrachten ook juist wel lekker makkelijk en simpel, of al misschien juist al moeilijk genoeg, superkrachten kunnen natuurlijk ook een soort last worden…

Reply
Kirsty

Wat een moeilijke vraag! Als ik een superkracht zou hebben, zou ik willen dat dat de kracht om mensen te helen was, zodat ik als iemand ziek is ik diegene weer beter kon maken.

Reply
Michelle

Iets met de krachten van de natuur, met dieren kunnen praten lijkt me ook heel gaaf en anders kunnen vliegen ofzo? Mooi de wereld over vliegen om zo alle mooie plekken te ontdekken.

Reply
Kiss & Make-up

Vliegen lijkt me sowieso heel cool, maar kunnen transporteren lijkt me ook wel handig 🙂 En iets met natuurkrachten, vuur of wind of storm ofzo, dat moet ook cool zijn!

Reply
Wendy

Ik heb heel vaak gedacht: wat zou ik graag willen horen wat andere denken. Maar aan de andere kant denk ik dat dat vaker niet leuk is dan wel leuk. Dat je bijvoorbeeld er achter komt dat iemand je helemaal niet zo aardig vind als dat het lijkt. Maar om nou te zeggen dat ik alleen leuke gedachtes wil kunnen horen…

Reply
Nicky

Hahaha, dat is inderdaad een leuke kracht om te bezitten (van de film) Ik denk dat ik voor superslim zou gaan, dan zou ik zolang het duurt alleen maar schrijven, zoveel mogelijk op papier zetten.

Reply
Simone

Het is denk ik niet echt een superkracht. Maar ik denk dat ik het wel cool zou kunnen vinden dat ik de toekomst een beetje kon bepalen. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor anderen. En dat als mensen dan ernstig ziek worden e.d. dat ik ze dan kan genezen.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *