Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Super powers

Superman, Spiderman, Catwoman, Iron man, Captain America… Allemaal helden met speciale krachten. Zou dat niet leuk zijn, ook al is het maar voor 1 dagje? Dat je net als Mel Gibson gedachtes van vrouwen verstaat of dat je net als Pipi Langkous super sterk bent en een paard zou kunnen optillen? Om dan nog maar te zwijgen over dat super lieve aapje als huisdier: meneer nielson.

Super krachten. Je denkt er wel eens overna. Wat nou als je maar 1 kracht zou mogen kiezen welke zou dit dan worden? Wil je snel zijn, slim of juist sterk?

De kracht die ik zou kiezen is misschien niet de meest voor de hand liggend. Kennen jullie de film Fantastic Four? Vast wel (en anders moet je even gaan googlen.) Ik zou graag de krachten willen bezitten van Sue Storm ook wel, Invisible Woman. Jezelf doorzichtig kunnen maken, dát lijkt me nou super vet. Oh en het onderstaande filmpje vanaf minuut 5. DAT zou ik ook super cool vinden om te kunnen doen bij mijn man 😛


Let niet op de ondertiteling, een beter youtube filmpje of voorbeeldje kon ik niet vinden.

En nu natuurlijk de vraag:
Welke superkracht zou jij wel willen bezitten en waarom?

0
Hersenspinsels
Previous Story
Next Story

20 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  annouska
  23/09/2013 at 17:45

  Oh wauw echt een nadenkertje. Ik wilde vroeger nooit echt een super held zijn of kracht bezitten, tenminste zo ver ik weet.

 • Reply
  Jasmine
  21/09/2013 at 22:03

  Oh ken de kracht. Die heb ik nou nodig voor spreekbeurten. Zelf zou ik de kracht willen hebben om me te kunnen verplaatsen in zowel plaats als tijd zoals in de film Jumper.

 • Reply
  Elke
  21/09/2013 at 13:43

  Het is niet echt een superkracht, maar ik wou vroeger altijd vampier zijn. Ik weet niet waarom, toen was de twilight hype er ook nog niet, maar het leek me gewoon erg koel! Nu ben ik allang niet meer van die mening na de twilight films gezien te hebben & ook omdat ik vegetariër ben en zeker geen bloed of vlees ga eten! 😉 Maar als ik echt een superkracht zou kiezen… Dan zou ik gaan voor dat je alle superkrachten die er bestaan kan uitvoeren want ik kan niet kiezen. 😉

 • Reply
  Bo Bea
  21/09/2013 at 01:04

  ohh ik willde vroeger altijd een vriend je a la spiderman, die me meeneemt de stad door en me ondersteboven hangend een kus geeft, hihi crazy me 😉

 • Reply
  RenéSmurf
  20/09/2013 at 23:29

  Ik ken Zeeuws Meisje, maar dat is een tv serie uit de vorige eeuw. Ja, die superkrachten zijn prachtig he, altijd al geweest.

 • Reply
  Bianca
  20/09/2013 at 20:49

  Wat onwijs leuk artikel hihi… ik zou SNEL willen kunnen vliegen…. hoe gaaf is het als je overal ter wereld heen kan vliegen 😀

 • Reply
  Dina
  20/09/2013 at 20:32

  Als superkracht zou ik graag willen dat ik van die über chagrijnige mensen gewoon in 1 tel zo vrolijk kon maken, zó vrolijk, dat het bijna pijn doet.

 • Reply
  paula
  20/09/2013 at 20:09

  Maakt niet uit, maar ik zou wel een dagje willen ruilen met mega mindy, al is het alleen maar voor Toby dan hè! 🙂

 • Reply
  Anke
  20/09/2013 at 19:58

  Hmm, ik denk dat ik dan heel slim zou willen zijn. De Sheldon-superpower ofzo, haha. Maar onzichtbaar lijkt me soms ook wel wat! Ach, eigenlijk is het zonder superkrachten ook juist wel lekker makkelijk en simpel, of al misschien juist al moeilijk genoeg, superkrachten kunnen natuurlijk ook een soort last worden…

  • Reply
   SAS
   21/09/2013 at 09:00

   Als jij Sheldon-superpower hebt kom ik zeker een keertje op de thee bij je. Hij is zó geweldig ^^

 • Reply
  Kirsty
  20/09/2013 at 18:47

  Wat een moeilijke vraag! Als ik een superkracht zou hebben, zou ik willen dat dat de kracht om mensen te helen was, zodat ik als iemand ziek is ik diegene weer beter kon maken.

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  20/09/2013 at 18:01

  Hihi je man achter het behang plakken, maar dan net even anders.
  Ik zou het overigens echt niet weten!

 • Reply
  Monique
  20/09/2013 at 16:43

  Ik zou wel onzichtbaar willen zijn! 🙂 Lijkt me wel chill.

 • Reply
  Nina
  20/09/2013 at 11:59

  Pfoe, ik zou het echt niet weten!

 • Reply
  Wendy
  20/09/2013 at 11:43

  Ik heb heel vaak gedacht: wat zou ik graag willen horen wat andere denken. Maar aan de andere kant denk ik dat dat vaker niet leuk is dan wel leuk. Dat je bijvoorbeeld er achter komt dat iemand je helemaal niet zo aardig vind als dat het lijkt. Maar om nou te zeggen dat ik alleen leuke gedachtes wil kunnen horen…

 • Reply
  Michelle
  20/09/2013 at 11:43

  Iets met de krachten van de natuur, met dieren kunnen praten lijkt me ook heel gaaf en anders kunnen vliegen ofzo? Mooi de wereld over vliegen om zo alle mooie plekken te ontdekken.

 • Reply
  Kiss & Make-up
  20/09/2013 at 11:30

  Vliegen lijkt me sowieso heel cool, maar kunnen transporteren lijkt me ook wel handig 🙂 En iets met natuurkrachten, vuur of wind of storm ofzo, dat moet ook cool zijn!

 • Reply
  Nicky
  20/09/2013 at 10:15

  Hahaha, dat is inderdaad een leuke kracht om te bezitten (van de film) Ik denk dat ik voor superslim zou gaan, dan zou ik zolang het duurt alleen maar schrijven, zoveel mogelijk op papier zetten.

 • Reply
  Simone
  20/09/2013 at 09:25

  Het is denk ik niet echt een superkracht. Maar ik denk dat ik het wel cool zou kunnen vinden dat ik de toekomst een beetje kon bepalen. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor anderen. En dat als mensen dan ernstig ziek worden e.d. dat ik ze dan kan genezen.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png