De antwoorden van het blogje Dit is je kans!, waar jullie mij alle vragen die in jullie op kwamen konden stellen. Eerst was ik bang dat er niet zoveel respons zou komen, maar jeetje wat een een vele leuke vragen heb ik gehad. Dank daarvoor! Ik heb zoveel leuke vragen gehad dat er 3 categorieΓ«n online komen:

 • Persoonlijke vragen #1
 • Toekomst vragen #2
 • Favoriet vragen #3
 • photo clouds_h2---_zps7f1dd42723_zpsb1581d07.jpg  Jess vroeg:
  Staat er een vakantie op de planning?
  Nee, nu even niet meer. Alleen Centerparcs (Maart 2013) en Preston Palace (September 2013) stonden op de planning. Maar je weet maar nooit, misschien boeken we over een tijdje wel een last-minute.
  Wat zou je nu het allerliefste willen?
  Een baan…

  Billy vroeg:
  Je volgt me al een hele tijd, wat zou je graag eens samen met mij (en onze partners) meemaken?
  Ik zou het wel leuk vinden om samen een drankje te gaan doen op een terrasje.

  Anouk vroeg:
  Wat zijn je toekomstplannen? Kinderen? Een huis kopen? Bloggen je werk maken? Een studie? Wil je huisdieren? Hoe ziet je droomhuis er uit?
  Wat een hoop (leuke) vragen! Mijn toekomst plannen zijn over een aantal jaren een mooie eengezinswoning kopen (met grote tuin) die we dan totaal naar onze smaak gaan verbouwen. Dat kan mijn man gelukkig allemaal zelf met zijn beroep. πŸ˜‰ Misschien nog wel een hond en vele mooie reizen maken. Een leuke baan hebben waar ik met veel plezier heen ga. Yara & Ayla gaan natuurlijk ook gewoon met ons mee. Kinderen denk ik niet, maar zeg nooit nooit. Van bloggen me werk maken lijkt me wel wat, maar ik denk niet dat dit te behalen is om het realistisch te houden. Verder wil ik graag gezond en gelukkig blijven net als mijn dierbare.

  Inge vroeg:
  Hoe ziet jouw leven er over 10 jaar uit?
  Ik hoop zoals ik hierboven beschrijf.

  Miranda & Tineke vroegen:
  Als je naar de toekomst kijkt wat hoop je dan te zien?
  Een gezonde en gelukkig toekomst samen met mijn man en onze 2 katten.

  Iris vroeg:
  Wat is je droomberoep?
  Het beroep waar ik voor geleerd heb: werken met kinderen. Dit geeft me zoveel voldoening en nu ik een andere baan heb gehad zeker weet ik zeker dat dit mijn passie is.

  Nina vroeg:
  Wat zou je ooit nog in je leven willen doen?
  Een verre reis maken.

  Lois Lorinde vroeg:
  Wat zou je doen als je kon toveren?
  Hier moet ik even over nadenken.. Ik zou het eigenlijk niet weten. Mensen gelukkiger maken denk ik en negatieve gedachten omzetten in positieve. Ik zou deze kracht wel heel gaaf vinden te hebben.

  Jhemyla & Marije hadden de vraag:
  Ik las dat vrienden van jullie een kindje hadden gekregen.. Kriebelt het bij jou al een beetje? Of hoe Iris het vroeg: Wanneer krijg je een baby?!?!?!
  Haha deze vraag had ik al verwacht. Eerst kreeg ik hem toen we waren getrouwd, toen met m’n nicht die beviel en nu m’n beste vriendinnetje. Nee, het kriebelt niet. Het is echt super leuk die kleintjes te zien en ik hou ook super veel van ze. Maar om er zelf 1tje in huis te hebben? Wat ik al eerder aangaf: ik zeg nooit nooit dus misschien voor in de toekomst. Voor nu ben ik het voor een groot deel eens met het mooi omschreven blogje van Iris: 10 redenen waarom ik geen kinderen wil.

  Michelle vroeg:
  Als geld en tijd geen rol speelde, wat zou je nog eens in je leven echt willen gaan doen of bereiken?
  Ik zou een eigen huis willen laten bouwen en een wereldreis maken samen met mijn man.

  0
  17 reacties

  17 thoughts on “Dit is je kans: De antwoorden #2

  1. Bo Bea schreef:

   deze vragen zijn ook erg goed en leuk om te lezen

  2. Marcella schreef:

   Leuk om te lezen!

  3. Iris schreef:

   Hahahaha, op de één of andere manier verwacht ik elke keer een “Ik ben zwanger!!” blogje hier, ik heb geeeen idee waarom. Maar ik hoop dan maar voor jou dat ik voor nu geen paranormale voorspellingen kan doen, hiha. Ik moet er ook niet aan denken hoor, zoals je al wel aan m’n blogje zag inderdaad πŸ˜‰

   1. SAS schreef:

    Haha laten we het hopen van niet nee :’)
    Iniedergeval de aankomende jaren (en misschien) niet. Maar zeg nooit nooit. Misschien ben ik over 5 jaar zo’n moeder van 10 kids πŸ˜› (uhhhh nee. Denk het niet)

  4. Saskia schreef:

   Leuk om te lezen!

  5. Merel schreef:

   Het zou zo leuk zijn als je een baby’tje kreeg, maar ik denk dat ik begrijp wat je bedoelt met dat je er geen wilt.

   Liefs

  6. Jennifer schreef:

   Leuk om weer te lezen πŸ™‚

  7. Miss Sentinelli schreef:

   Super leuke vragen! En erg leuk om je antwoorden te lezen :).

  8. Kirsty schreef:

   Leuk om te lezen! Vind het wel heel gaaf dat je zo open bent en positief!

  9. Monique schreef:

   Leuk om te lezen! πŸ™‚

  10. Kelly schreef:

   Leuk beantwoord!

  11. Lyanne schreef:

   Heel leuk om te lezen!

  12. Marije schreef:

   Haha leuk blogje van Iris! πŸ˜€ Ennuh.. duidelijk antwoord op mijn vraag πŸ˜‰ Xx

  13. Diana schreef:

   Mooie toekomstdromen heb je.

  14. Marjolein | A Spoonful of Dork schreef:

   Wat een leuk lijstje zo en leuke antwoorden! Zeker die op wat je zei doen als je kon toveren πŸ™‚

   x Marjo

  15. Michelle schreef:

   He wat leuk om mijn vraag terug te zien. Een mooie toekomst planning..

  16. Lief meisje schreef:

   Dat van kinderen hebben of krijgen kan ik mij zo voorstellen. Ik heb dat ook totaal niet, maar als het lot beslist zijn meer dan welkom.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *