Dit is je kans: De antwoorden #1

De antwoorden van het blogje Dit is je kans!, waar jullie mij alle vragen die in jullie op kwamen konden stellen. Eerst was ik bang dat er niet zoveel respons zou komen, maar jeetje wat een een vele leuke vragen heb ik gehad. Dank daarvoor! Ik heb zoveel leuke vragen gehad dat er 3 categorieën online komen:

  • Persoonlijke vragen #1
  • Toekomst vragen #2
  • Favoriet vragen #3
  •  photo clouds_h2---_zps7f1dd4272_zpsf24876d9.jpg



    Lief meisje vroeg:
    Wat maak je het liefst voor jezelf klaar wat te maken heeft met eten?
    Het liefste maak ik dan wentelteefjes. Iets wat makkelijk te maken is en errúg lekker.

    Jess vroeg:
    Heb je een levensmotto?
    Ik geloof heel erg in ‘What goed around comes around.’

    Miranda vroeg:
    Wat ik me afvraag is, ik zie heel veel foto,s van skeeleren, dat is jou ding volgens mij helemaal. Maar hoe en wat ga je dat in de herfst/winter doen. Is er iets anders wat je gaat doen om op conditie en in vorm te blijven?
    Wat een super goede vraag en daardoor ben ik er over na gaan denken.. Ik zou eigenlijk niet weten wat ik in de plaats wil doen. Het skeeleren ga ik zeker missen! Wel wil ik aan mijn buikspieren gaan werken en yoga gaan beoefenen.

    Paula vroeg:
    Ik zou graag willen weten hoe vaak je bij bagels & beans hebt gegeten…
    Haha lief, lief, lief nichtje. Té vaak haha. Ik denk pak en beet wel zo’n 30 keer. Héérlijk!

    Rianne vroeg:
    Wat is nou jouw ultieme geluks moment?
    Ik denk dat er in elke dag wel iets moois zit of iets moois uit voort komt.

    Danique vroeg:
    Wat zou je ervan vinden als er een veroordeelde en inmiddeels op vrije voeten zijnde crimineel naast je kwam wonen?
    Een gewetensvraag maar nee, ik zou daar echt niet blij mee zijn. Ik ben zo iemand die niet echt geloofd in het feit dat mensen 180 graden kunnen veranderen. Ernaast wonen zou mij dus geen goed gevoel geven. Of ik er actie op zou ondernemen weet ik niet.

    Miss Sentinelli vroeg:
    Heb je op dit moment bepaalde doelen die je graag wilt behalen? Zo ja welke?
    Ik hou sowieso een My Life List bij waarvan ik zeker veel wil behalen. Waar ik nu druk mee bezig ben is het vinden van een baan en genieten van de vrije tijd die ik heb.

    Melissa vroeg:
    Heb je bepaalde rituelen? Bijvoorbeeld een routine die je elke morgen stap voor stap hetzelfde uitvoert, of bepaalde trekjes die je onbewust altijd herhaald zoals het geluid van de TV op een oneven nummer zetten.
    Nu ik erover nadenk zijn er wel een aantal dingen die ik standaard doe, zonder er bij na te denken. Zo moet ik altijd als ik iets scheef zie hangen het recht hangen, begin ik altijd met m’n benen met afdrogen uit de douche, ik match mijn ondergoed altijd bij elkaar (boven-onderstuk), als ik een boek lees stop ik pas bij een hoofdstuk en als ik doorheb dat ik een stukje zonder hoofdletter ben begonnen moet ik het altijd aanpassen. En zo kan ik nog wel even doorgaan 😉

    Simone vroeg:
    Stel dat bloggen niet zou bestaan, wat was dan je (grootste) hobby geweest?
    Een hobby die ik nu ook zeker heb: Lezen. Ik denk dat ik heel wat dagen/weken in een boek zou kunnen zitten.

    Nicky vroeg:
    Als je een boek mocht schrijven welk genre zou je kiezen en waarover zou het gaan.
    Uiteraard zou ik dan een thriller schrijven. Zo eentje waar ik zelf gek op ben, met een twist in het einde. Dat je het boek weglegt en denkt: HUH?! dat zijn de echt goede boeken.

    Rene vroeg:
    ja, waarom lezen we elkaar? Maar ja, die vragen stellen is hem beantwoorden! En alleen ware loggers snappen dat.
    Inderdaad, alleen bloggers snappen dat!

    Rosa vroeg:
    Ik volg je nog maar net dus misschien heb je er al eens over verteld, maar zou je willen vertellen over je trouwdag? Wat maakte het een dag om nooit te vergeten.
    Er zijn heel wat momenten die deze dag ontzettend mooi maakte. Om wat voorbeeldjes te geven: Ik vond het ja-woord heel speciaal, het feit dat mijn beide ouders getuigen waren. Dat alle dierbare erbij waren van ons beide. De fotoshoot die we hebben gedaan. En zo kan ik wel even doorgaan. Je kan alles ook vinden in de categorie Trouwen.

    Lief meisje vroeg:
    Wat was je favoriete eten vroeger bij je ouders thuis?
    Bloemkool at ik het liefste.
    Wanneer ben je begonnen met bloggen? En waarom?
    Ik ben pfhoe, begonnen met bloggen op web-log.nl. Die maakte ik aan in 2008. Na 1.5 jaar ben ik overgestapt naar dit domein en ben er na al die jaren nog steeds erg blij mee. Ik hou een blog bij als dagboekje voor mezelf, maar ook voor mensen die ik niet vaak zie. Mijn vrienden/familie weet ook van mijn blog af en zo hou ik ze op de hoogte. Tevens vind ik het toch ook erg leuk om reacties van jullie te ontvangen. Hoewel dat niet een reden is waarvoor ik blog maakt het het bloggen zeker wel een stuk leuker!

    Jess vroeg:
    Uit wat voor gezin kom je?
    Ik ben enig kind. Met andere familieleden heb ik weinig tot geen contact. Alleen mijn (enige) opa&oma zie/spreek ik nog en mijn nicht Paula, die ik toch wel beschouw als mijn grote zus.

    22 reacties op “Dit is je kans: De antwoorden #1

    1. Heel leuk om te lezen. Ben benieuwd wat je nu precies gaat doen ipv skeeleren. Hoewel het met dit weer nog prima kan.

    2. Leuk om dit artikel te lezen en je wat beter te leren kennen!
      Ik volg je pas sinds kort dus ik wist eigenlijk nog niet zoveel over je. Leuk! (:

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *