Dit is je kans: De antwoorden #3

De antwoorden van het blogje Dit is je kans!, waar jullie mij alle vragen die in jullie op kwamen konden stellen. Eerst was ik bang dat er niet zoveel respons zou komen, maar jeetje wat een een vele leuke vragen heb ik gehad. Dank daarvoor! Ik heb zoveel leuke vragen gehad dat er 3 categorieรซn online komen:

 • Persoonlijke vragen #1
 • Toekomst vragen #2
 • Favoriet vragen #3
 • J
  De laatste alweer van de 3 delen. Nogmaals bedankt voor het stellen van zoveel (leuke) vragen.

   photo clouds_h2---_zps7f1dd42725_zps029c8475.jpg  Monique vroeg:
  Wat vind je de mooiste cover van een boek?
  Ik vind de covers van de boeken van Sebastian Fitzek erg mooi.

  Kelly vroeg:
  Wie is je favoriete youtuber?
  Die heb ik niet. Veel vind ik filmpjes van katten, minion’s en celebs erg leuk om te kijken.

  Diana vroeg:
  Wat is nou jou top 3 favoriete thee?
  Pfhoe. 3 maar?! haha. Mijn top 3 zou zijn: vanille, honing en cherrie. Maar eigenlijk vind ik alle thee lekker, behalve citroen & kaneel.

  Bo vroeg:
  Welk land of stad zou je nog dolgraag willen bezoeken?
  Ik wil ooit eens naar Ierland toe. Ook wil ik meer eilanden van Griekenland bezoeken en zeker nogmaals eens naar Londen.

  Miss Sentinelli vroeg:
  Welke kleding en/of accessoires zou jij graag willen aanschaffen voor het najaar?
  Ik wil zeker nog wat lekkere warme truien aanschaffen.

  Lyanne vroeg:
  Je favoriete boeken allertijden! Daar ben ik wel benieuwd naar.
  Moeilijk om er eentje te kiezen. Ik kies er dus lekker een paar: Nora Roberts – De gloed van vuur, Simon Beckett – De geur van sterfelijkheid, Ruth Newman – Vleugels, Kate Brady – De laatste scheeuw en alle boeken van Sebastian Fitzek.

  Simone vroeg:
  Wat is je favoriete seizoen en waarom?
  Ik hou van de herfst en winter. Heerlijk het koudere weer mรฉt het liefste sneeuw.

  Iris vroeg:
  Wat eet je het liefste bij je kopje thee? (Koekjes, gebakjes, chocolade, etc.)
  Leuke vraag! Ik eet er een koekje bij of inderdaad een reep chocolade. Of nog een koekje. En dan nog 1.

  Jasmine vroeg:
  Een van de meest memorabele momenten in je leven, of de leukste.
  Dan kom ik toch heel clichรฉ uit op onze trouwdag (en alles wat daarmee te maken had). Dat was wel de mooiste dag uit mijn leven tot nu toe. Ook wil ik zeker de geboorte van Lizzy & Kylie-Jane niet vergeten. Prachtige momenten toen ik ze voor het eerst zag. Ook het halen van mijn diploma’s vond ik erg bijzonder.

  21 reacties op “Dit is je kans: De antwoorden #3

  1. Leuke antwoorden! Ik drink het liefst de hele dag groene thee met citroen, zo zie je maar smaken verschillen. Eigenlijk lust ik alle thee behalve thee met mint/munt die je duidelijk proeft daar draait mijn maag van om; vind het net tandpasta.

  2. Haha ja filmpjes van katten vervelen nooit!
   Wat een leuke antwoorden ๐Ÿ™‚ Ik wil het ook eens doen, maar dan als ik meer volgers heb ๐Ÿ™‚

   x Marjo

  3. Haha, ik moest met jou maar geen thee gaan drinken ๐Ÿ˜‰ Kaneel is absoluut favoriet, enalle vruchtensmaakjes (en honing, jakkie) gaan hier ongeopend de prullenbak in…

  4. Leuke antwoorden! Ik vind katten filmpjes ook leuk en ik vind citroen thee juist heel erg lekker – je hebt me nu op het idee gebracht om thee te gaan zetten haha!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *