Geboren: Hoera!

 photo vlaggen_zpsc15a5602.png

Mijn beste vriendinnetje Wendy en haar verloofde Joost zijn de trotse ouders geworden van Kylie-Jane op 14-09. Heel erg veel geluk, gezondheid, plezier & liefde gewenst! We komen snel de kleine bewonderen.

 photo meisje-geboren-cirkels_zps361172fc.jpg

0

About the Author

SAS

Uit de jaren '80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ Mama van Noa ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: 'Because when you stop and look around, this life is pretty amazing...'

24 Comments

Rosa

Gefeliciteerd, altijd nieuws om blij van te worden! Wat heb je een super leuke, laid-back blog! Fijn sfeertje 🙂 Ook heel leuk iemand happily married te zien, daar hoop ik ook op one day 🙂

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.