Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Recensie: Drift van Peter van Beek

Dit boek werd mij aangeboden door de Crime Compagnie

Wat er op de site van De Crime Compagnie staat over dit boek:

Aan boord van de veerboot naar Texel vindt rechercheur Lone Telander het bevroren lichaam van een oudere man in een achtergebleven vrachtwagen.

Ze beseft meteen dat deze moord niet op zichzelf staat en vraagt versterking. De dood van de man blijkt het begin van een reeks gruwelijke moorden, waarbij Lone en haar collega’s volledig in het duister tasten. Totdat de moordenaar wel heel erg dichtbij komt..


Wat ik vond van het boek:
Het verhaal stak goed in elkaar en het neemt een wending die je niet ziet  aankomen. Het enige nadeel vond ik de vele personages waardoor je pas  later in het boek door hebt wie-wie is. Daarnaast wordt er heel uitgebreid  geschreven over de achtergronden van de politie mensen. Met de nadruk op veel details. Ik vind een boek persoonlijk boeiender als het wat meer opgaat in de moorden. Al met al zeker een goed boek om te lezen hoewel je door sommige scenes heen moet prikken aangezien dat in mijn ogen geen toegevoegde waarde heeft.

Drift is o.a. te koop bij Bol.com voor 14,95

Rating: ★★

0
Blog, Boeken, film/tv & youtube
Previous Story
Next Story

8 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Annelies@Boekboetiek
  22/09/2013 at 19:55

  Ik vond het ook goed.

 • Reply
  Limoentje
  20/09/2013 at 04:23

  Heb een tijd geleden ook gelezen en ben het wel met je eens!

 • Reply
  Bo Bea
  17/09/2013 at 21:48

  lijkt me een leuk boek maar dan wel om de eerst keer een flinkt stuk te lezen (ivm de vele personages)

 • Reply
  Kinga
  16/09/2013 at 14:59

  Klinkt als een leuk boek! Jammer dat ik alleen enorm tijdgebrek heb de laatste tijd, maar ik ga ‘m onthouden!

 • Reply
  Diana
  16/09/2013 at 13:50

  Ik ga hem op mijn verlanglijst zetten. Bedankt!

 • Reply
  Kirsty
  15/09/2013 at 20:21

  Hoewel dit niet echt mijn genre is, lijkt het me wel een leuk boek!

 • Reply
  Shifra - A Cup of Life
  15/09/2013 at 11:18

  Klinkt helemaal als een boek voor mij! Ik houd heel erg van dit soort boeken. Het is dat de tijd me nu even ontbreekt, maar ik onthoud het boek :).

 • Reply
  Monique
  15/09/2013 at 09:23

  Klinkt wel goed. Ik ben benieuwd!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png