Recensie: Drift van Peter van Beek

Dit boek werd mij aangeboden door de Crime Compagnie

Wat er op de site van De Crime Compagnie staat over dit boek:

Aan boord van de veerboot naar Texel vindt rechercheur Lone Telander het bevroren lichaam van een oudere man in een achtergebleven vrachtwagen.

Ze beseft meteen dat deze moord niet op zichzelf staat en vraagt versterking. De dood van de man blijkt het begin van een reeks gruwelijke moorden, waarbij Lone en haar collega’s volledig in het duister tasten. Totdat de moordenaar wel heel erg dichtbij komt..


Wat ik vond van het boek:
Het verhaal stak goed in elkaar en het neemt een wending die je niet ziet  aankomen. Het enige nadeel vond ik de vele personages waardoor je pas  later in het boek door hebt wie-wie is. Daarnaast wordt er heel uitgebreid  geschreven over de achtergronden van de politie mensen. Met de nadruk op veel details. Ik vind een boek persoonlijk boeiender als het wat meer opgaat in de moorden. Al met al zeker een goed boek om te lezen hoewel je door sommige scenes heen moet prikken aangezien dat in mijn ogen geen toegevoegde waarde heeft.

Drift is o.a. te koop bij Bol.com voor 14,95

Rating: ★★

8 reacties op “Recensie: Drift van Peter van Beek

  1. Klinkt als een leuk boek! Jammer dat ik alleen enorm tijdgebrek heb de laatste tijd, maar ik ga ‘m onthouden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *