Even kort.. #2

Vorige bericht gemist? Zie hier het bericht Even kort..

Om nog even terug te komen op mijn bovenstaande bericht: waarin ik vertel dat ik mijn baan (alweer) kwijt ben. Ik wilde aller eerst jullie allen bedanken voor de super lieve berichtjes die jullie hebben achter gelaten. Het deed me zeker erg goed. Ik kijk er dan nu ook positief tegen aan (ik moet wel).

De redenen die ze gaven ga ik niet herhalen aangezien het (in mijn ogen) hele kleine dingen zijn. Je gaat er zo over nadenken en ik kwam zelf tot de conclusie dat ze me waarschijnlijk gewoon nodig hadden in de drukke vakantie periode. Ik krijg niet voor niets een flex contract vanaf 1 Augustus (onder het mom dat ik er daarna een dag vast bij krijg) om me vervolgens krom te werken en dan na de 3 weekse vakantie van mijn baas ineens te horen dat mijn contract per November gewoon stopt. 1+1=2 zeg ik altijd maar.

 photo SC20130616-222129-1_zpsb0ce88a6.jpg

Niet getreurd aangezien ik toch niet helemaal happy was met deze baan (om meerdere redenen). Ik ga vol goede moet opnieuw zoeken naar een baan! Wat wel een voordeel is van het vele overwerken in de maand Augustus dat ik nu gewoon vrij ben tot November. Ik heb zoveel gewerkt dat ik heb gekozen dit op te nemen. Ik wil me focussen op een nieuwe baan en ik zit daar toch niet echt lekker meer na het nieuws.

Ik ben dus weer druk aan het solliciteren en de plannen die we hadden (zoals bijvoorbeeld de badkamer verbouwen) staan nu even in de ijskast. Het is allemaal even afwachten hoe het gaat lopen maar ik weet zeker dat er een plekje is waar ik me helemaal thuis ga voelen en ze me (voor de verandering) ook gaan houden.

 photo 20130901-210900_zps4718005c.jpg

There’s always gonna be another mountain
I’m always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I’m gonna have to lose

Ain’t about how fast I get there
Ain’t about what’s waiting on the other side
It’s the climb

14 reacties op “Even kort.. #2

 1. Wow, als jij tot november kan thuisblijven, heb je inderdaad heel wat overuren gedaan. Heb jij eigenlijk ooit geslapen, gegeten, … tijdens je werk?
  Neem even de tijd om te bekomen (ik heb dat ook gedaan nadat ik op mijn vorig werk ben weggegaan) en alles even te laten bezinken. Ik duim alvast dat je iets leuk vindt!

 2. toch vind ik het nog steeds rot voor je hoe het gelopen is. Ik hoop dat je straks een baan vind die beter bij je past en waar je het meer naar je zin gaat hebben.

 3. Fijn dat je er niet meer heen hoeft, zou ik ook niet meer willen. Maar mooi dat vrij nemen zo ook kan. Ik wens je veel succes met solliciteren en hoop dat er snel wat moois op je pad komt!

 4. Achteraf dus een beetje lullig verlopen.. Ik zou mij ook niet meer op gemak voelen tot het einde. Dus wat dat betreft heb je er goed aan gedaan. Nu kan je rustig op zoek gaan naar een baan. Succes!

 5. Ik hoop voor je dat je snel een baantje kan vinden! Ik blijft het een rot streek vinden van je inmiddels ex-werk

 6. Hi Sas,

  Ik wilde even reageren op jouw artikel, ik kan me er heel erg in vinden. Ik heb namelijk ook zoiets meegemaakt, precies dezelfde situatie en ook net voordat ik op vakantie ging hoorde ik ‘we verlengen je contract niet’. Echt, ik was overdonderd, juist omdat ze zo ‘blij’ met me waren. Ik heb daarna ook een hele tijd zonder werk gezeten, was echt geen pretje. Maar nu heb ik gelukkig een leuke baan en werk ik er al een jaar ( thank god), ik ben iedere dag dankbaar dat ik weer kan gaan werken omdat ik precies weet hoe het is om zonder te zitten. Ik wens je veel succes in deze tijd en ik weet zeker dat je straks weer lekker aan het werk kunt gaan. Als tip geef ik je mee om nu in deze tijd lekker te doen waar je zin in hebt, geniet gewoon van het feit dat je even niks hoeft te doen! xx

 7. Goed van je om te lezen dat je weer verder kijkt. Kan me best voorstellen dat het lastig is. Hopelijk vind je snel een hele leuke baan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *