Dit is je kans!

Omdat het alweer een hele tijd geleden is: Ask me anything. Welke vraag heb je me altijd al eens willen stellen? Over mijn blog, persoonlijke leven of hoe ik over dingen denk? Het lijkt me leuk jullie vragen te beantwoorden in een blogpost.

 photo clouds_h2---_zps7f1dd427.jpg

Over een week komen alle antwoorden online te staan, mits ik natuurlijk vragen krijg.. 😉

31 reacties op “Dit is je kans!

 1. Ik heb mijn hersens even laten kraken voor een vraag. Maar ik heb er 2.

  Wat is je favoriete seizoen en waarom? En stel dat bloggen niet zou bestaan, wat was dan je (grootste) hobby geweest?

 2. Yaaaay, fun times! Effe kijken… Heb je bepaalde rituelen? Bijvoorbeeld een routine die je elke morgen stap voor stap hetzelfde uitvoert, of bepaalde trekjes die je onbewust altijd herhaald zoals het geluid van de TV op een oneven nummer zetten>

 3. Ik volg je nog maar net dus misschien heb je er al eens over verteld, maar zou je willen vertellen over je trouwdag? Wat maakte het een dag om nooit te vergeten :)?

 4. Wat maak je het liefst voor jezelf klaar wat te maken heeft met eten?
  Wat was je favoriete eten vroeger bij je ouders thuis?
  Wanneer ben je begonnen met bloggen? En waarom?

 5. Wat ik me afvraag is, ik zie heel veel foto,s van skeeleren, dat is jou ding volgens mij helemaal. Maar hoe en wat ga je dat in de herfst/winter doen. Is er iets anders wat je gaat doen om op conditie en in vorm te blijven?

 6. Heb je een levensmotto? Uit wat voor gezin kom je? Staat er een vakantie op de planning? Wat zou je nu het allerliefste willen?

 7. Wat zou je ervan vinden als er een veroordeelde en inmiddeels op vrije voeten zijnde crimineel naast je kwam wonen?

 8. Wat zijn je toekomstplannen? Kinderen? Een huis kopen? Bloggen je werk maken? Een studie? Wil je huisdieren? Hoe ziet je droomhuis er uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *