7 doelen van My Life List

Zoals jullie weten hou ik al jaren een My Life List bij (zie bovenin de menu-balk) Nu heb ik hem laatst even bijgewerkt.. Er waren heel wat dingen oud en dingen die ik al had ondernomen. Nou heb ik 7 doelen uitgekozen waar ik de aankomende tijd mee aan de slag wil gaan:

 photo large_zps16d63516.png

 • Leren koken
 • Zoals de meeste van jullie (denk ik) al weten ben ik geen keukenprinses. Ik hou ook totaal niet van koken. Gelukkig heb ik een lieve man die elke dag (lekker) kookt maar nu ik wat meer vrije tijd heb door mijn nieuwe baan wil ik wat vaker in de keuken gaan staan. Om het stapje voor stapje te doen begin ik eerst wel met het helpen klaar maken van gerechten.

 • Minder stressen
 • Iets wat ik erg moeilijk vind aangezien ik nogal een stress-kippetje ben. Vooral nu met alle veranderingen en uitdagingen in mijn nieuwe baan heb ik nogal last van stress. Met kleine stapjes ga ik vooruit en loop dan ook bij de fysio voor mijn lichamelijke klachten.

 • Een week niet Twitteren / Computeren (1/2)
 • Dat Twitter lukt wel, aangezien ik daar meer een lurker ben dan dat ik daadwerkelijk typ. In onze vakantie ga ik proberen zo min mogelijk achter de computer te zitten. Hopelijk lukt dit een week.

 • 2 maanden niets kopen
 • Spreekt voor zich. Ik koop alleen de hoognodige dingen. De écht hoognodige dingen (niet de dingen die hoognodig zijn voor mijn idee).

 • Wekelijks fanatiek gaan skaten – start 15 Juli 2013
 • Dit lukt al aardig. Elke week skeeler ik een paar keer er week, steeds verdere afstanden. De verste is tot nu toe ruim 8 km. Heerlijk om te skaten.

 • Een hele dag alleen maar Disney films kijken
 • Oeh. Dit lijkt me zó zalig. Binnenkort maar eens een Zaterdag of Zondag inplannen om dit daadwerkelijk te doen. Of in onze vakantie, maar of M. daar zo blij mee is…

 • Alle boeken van de serie ‘Nancy Drew’ weer opnieuw lezen (21 delen + 4 nieuwe)
 • Ik ben al een heel eind opgeschoten. Ik ben nu bij deel 18. Nog 3 boeken en 4 boeken van de nieuwe serie en ik heb ze weer allemaal gelezen. Nostalgie.

  23 reacties op “7 doelen van My Life List

  1. wat leuk z’n doelen list, dan doe je ook echt wat je wilt of wat je leuk lijkt, een hele dag Disney films kijken lijkt mij ook zalig alleen vriendlief krijg ik nooit zover

  2. Leuk om zo terug te kijken op jouw doelen! Je bent echt fanatiek gaan skaten, erg leuk om te lezen dat je er zoveel plezier in hebt! Fijn ook dat je nu meer vrije tijd hebt!

  3. heel de dag disney films kijken en verstand op 0.. wat een goed idee! En twee maanden niks kopen? Als je dit kan vind ik dit wel heel knap haha 😉 tenminste.. als ik naar mezelf kijk weet ik dat ik dit niet kan

  4. Hmm een dagje disney films, dat is heerlijk. Het koken moet wel lukken, gewoon stapje voor stapje aanpakken dan kom je er wel. Succes met alles 😀

  5. jaja, misschien moet ik ook maar eens een lijstje maken!
   Hoewel, ik red het allemaal prima en wil het dan langzaam aan uitbouwen en zo, met koken.
   En weet ik veel wat er nog allemaal op onze levenspaden komt.

   Ik luister momenteel de hele zaterdagen naar oude casettebandjes, ha, wel even wat anders dan Disneyfilms, maar wel zo merkwaardig.

  6. Poeh een hele dag films kijken lijkt me al een hele opgave (ik kan niet lang stilzitten) laat staan disneyfilms haha. Niet dat ik ze niet leuk vind hoor maar ik denk dat ik na twee films toch aardig uitgekeken ben. Maar goed, ik kan dan ook écht echt echt niet stilzitten…

  7. de meeste van deze doelen zie ik zelf wel zitten, maar het minder computeren??? Daar zou ik het lastig mee hebben. Ik doe het al minder dan vroeger, en dan nog minderen…..

  8. Je man kookt elke dag? Lijkt me wel wat, gewoon thuiskomen en het eten op tafel! Nu moet ik zeggen dat vriendlief ook wel zijn deel in de keuken doet en ik heb geen hekel aan koken, maar als ik laat thuis ben, is het wel lekker als je zo kunt aanschuiven!

  9. Aw een week niet computeren is stiekem zo fijn! In NZ had ik er vaak geen eens tijd voor/zin om tijd voor te maken. Al denk ik dat ik het thuis er een stuk moeilijker mee zal hebben. En een dag lang Disney films kijken? Dat klinkt als een feestje! Succes met alles! 🙂

  10. Oh Nancy Drew is zo leuk! Ik heb de boeken ook nog ergens op zolder liggen, eens goed zoeken en dan ga ik ze ook nog eens opnieuw lezen. Heb alleen de vier nieuwe nog niet.

  11. Dat moet lukken! Alleen dat minder stressen lijkt mij moeilijk voor een stress kip ( ik ben het ook op bepaalde momenten ) meestal moet ik dan even iets anders doen / tijd voor mezelf om van de stress af te komen alleen dit gaat wel moeilijk als je stress momenten heb op je werk.. Succes : )

  12. Wat knap zo’n lijst bijhouden, ik zou mijn geduld verliezen ;). Veel succes met het weinig achter de computer zitten en het niets kopen. Die Disney films kijken is volgens mij totaal geen opgave (dat zou het bij mij in elk geval niet zijn 😉 )

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *