Je zou het zomaar een ziekte kunnen noemen

Eigenlijk heb ik het niet nodig. Niet zoveel. Maartoch.
Je zou het zomaar een soort ziekte kunnen noemen.

Thee.

Ja jullie weten nou wel dat ik een echte theeliefhebster en theeleut ben.
Maar dat ik zo erg ben.. Nee. Dat weten JULLIE zelfs niet.
het is een verslaving geworden. Langzaam. Zonder dat ik het zelf doorhad.

Het begon van de week met de actie bij de AH. 2 doosjes voor 2 euro.
2 euro!
Inslaan dus. (want ik had nog niet genoeg thee..)

Zoveel inslaan, dat ik een hele nieuwe indeling (ja, je leest het goed) moest creรซren anders paste het niet. Ik heb nu dus 2(!) planken helemaal vol staan met thee.
Vanille thee, lavendel thee, aardbeien thee, mango thee, fruitsmaakjes thee, groene thee, korrel thee, losse thee, honing thee, witte thee, cherry berry thee, sinaasappel thee, herfst thee, winter thee..

Tsja en zo kan ik nog wel even doorgaan maar dan wordt het een erg lang blogje.
Ik heb dus voor de komende 20 jaar thee. Dus als iemand gezellig een bakje wil komen doen..?!

 photo teaaaa2_zps5faed61b.png
Om even een beeld erbij te schetsen: mijn 2 mooie planken die HEEL ver naar achter doorlopen. Past nรฉt..

31 reacties op “Je zou het zomaar een ziekte kunnen noemen

 1. Wat een leuke blog heb je! Je hebt er een volger bij! Ik zie veel overeenkomsten :D… thee, lavendel, vanille, dawson’s creek! Hihi.. leuk om te lezen!
  Ik ben ook dol op thee. Ik heb ook altijd teveel thee in huis en soms probeer ik het dan eerst allemaal op te maken voordat ik een nieuwe mag kopen van mezelf.. maar ja dan ontdek ik weer een thee die ik toch echt moet proberen. Ik ben een ontzettende theeleut, ik denk dat ik zo’n 8 koppen thee op een dag drink :D. Heb er ook over geschreven op mijn blog!

 2. Jeumig! Dat is echt een hoop thee! Ben je niet bang dat een deel al haar smaak heeft verloren voordat je er van hebt genoten?

 3. Haha ik kom wel op de thee hoor! Zelf heb ik overigens die neiging ook om meer thee te kopen terwijl ik niet eens zoveel drink haha! Heb zo mn periodes.. Zal straks wel weer komen met kouder weer ๐Ÿ˜›
  Maar dan koop ik ook terwijl ik nog zoveel heb staan! Moet nu van mezelf minimaal de helft opmaken voor ik weer mag kopen ๐Ÿ˜› Hebben echt geen 2 planken voor thee namelijk ๐Ÿ˜‰

 4. Heeerlijk zoveel keus. Ik ben ook een echte theeleut en mijn voorraad komt misschien zelfs wel bij die van jou in de buurt. ๐Ÿ™‚

 5. Misschien is een theekransje een idee? Ik moet wel toegeven dat ik ook regelmatig thee koop hoor terwijl er nog genoeg in de kast staat maar ik heb er geen 2 planken voor nodig…

 6. Dat is wel veel ja ๐Ÿ˜› Achja als alle winkels ooit zonder thee komen te zitten, zit jij goed ๐Ÿ˜‰

 7. Haha poeh dat is inderdaad een verslaving, mijn thee staat ergens in een hoekje weggeduwd want ik drink het zelf niet en Johan ook niet. Maar ik weet het wel te vinden als er bezoek is! Jij hebt wel heel erg veel hihi!

 8. Maar thee is gewoon zรณ, ja, zo. Hiervan moet je ook gewoon zoveel mogelijk smaakjes in huis hebben!

 9. Ik ben een ontzettende theeleut, maar zoveel thee heb ik niet…Inderdaad, je bent verslaafd ๐Ÿ˜‰ Ik kom graag een keer een bakkie bij je doen ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *