Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Films die ik afgelopen weken heb gezien #2

10 films die ik de afgelopen weken heb gezien:

The Amazing Spider-Man

J


Peter Parker moet zijn tijd verdelen tussen de liefde van zijn leven, Gwen Stacey, en het vechten tegen boeven. Hij is bijna klaar met school, maar is zijn belofte aan de vader van Gwen niet vergeten. Peter moet uit haar buurt blijven om te zorgen dat ze veilig blijft, maar dat lukt hem niet. Het leven van Peter verandert wanneer hij tegenover de nieuwe schurk Electro komt te staan. Zijn oude vriend Harry Osborn keert terug. En Peter ontdekt nieuwe informatie over zijn verleden.
Rating: ★★

Furious VI

J


Dom (Vin Diesel), Brian (Paul Walker), en de rest van het team hebben $100 miljoen overgehouden aan hun succesvolle overval in Rio de Janeiro. Ze zijn nog steeds voortvluchtig en wonen nu verspreid over de hele wereld. Hobbs (Dwayne Johnson) is een internationale criminele organisatie op het spoor onder leiding van Owen Shaw (Luke Evans). Wanneer Hobbs ontdekt dat Dom’s doodgewaande voormalige vriendin Letty (Michelle Rodriguez) de rechterhand is van Shaw, schakelt hij de hulp in van Dom en zijn team. Ze reizen af naar Europa om in de straten van Londen de strijd aan te gaan met deze meedogenloze criminelen.
Rating: ★★★

G.I. Joe: Retaliation

J


Het G.I. Joe team moet het opnemen tegen Zartan, Storm Shadow en Firefly. Zartan is vermomd als president van de Verenigde Staten en heeft nu alle wereldleiders in zijn broekzak, met als gevolg een naderende wereldoorlog waar vele onschuldigen het slachtoffer van gaan worden. Tevens beschikt hij over een aantal nieuwe handlangers die het G.I. Joe team moeten uitschakelen.
Rating: ★★

Identity Thief

J


Diana (Melissa McCarthy) leidt een luxueus leventje in de dure buitenwijken van Miami. Met een oneindig saldo op haar rekening koopt ze alles wat haar hartje begeert. Er is echter één probleem: de rekening staat niet op haar naam. Ze pleegt identiteitsfraude op ene “Sandy Bigelow Patterson,” een simpele accountant die aan de andere kant van Amerika woont. Met maar één week te gaan voordat zijn kleine bedrijf de mist in gaat, moet de échte Sandy Bigelow Patterson (Jason Bateman) naar het Zuiden vertrekken om de vrouw te confronteren die misbruik maakt van zijn persoonlijke gegevens en zijn geld zien terug te krijgen. Eenmaal aangekomen komt hij erachter dat je eigen identiteit proberen terug te krijgen moeilijker is dan hij had verwacht.
Rating:

Despicable Me II

J


Gru (Steve Carrell), het duivelse meesterbrein, is terug en heeft zijn leven gebeterd en drie kinderen geadopteerd. Samen met zijn assistent en de kinderen beleven zij een nieuw avontuur, waarbij de Minions weer voor de nodige problemen zorgen. Een paar Minions zijn aan het lanterfanten wanneer ze een geluid horen buiten. In eerste instantie blijkt het een kat te zijn die ze bang maakt, maar vervolgens worden ze ontvoerd door een mysterieuze kracht.
Rating: ★★★★★

Oblivion

J


De wereld is vergaan door een jarenlange nucleaire oorlog. De overlevenden kunnen niet meer op de grond leven en zijn genoodzaakt om op wolkenniveau een nieuw bestaan op te bouwen. Beneden op de aarde leven aliens die tegen de straling kunnen. Soldaat Jack Harper is een van de laatste robotreparateurs op aarde als onderdeel van een grote operatie om belangrijke grondstoffen te verkrijgen. Zijn missie zit er bijna op, totdat hij een vreemdeling redt uit een neergestort ruimteschip.
Rating: ★★

Iron Man III

J


Sinds een intensieve strijd met buitenaards leven in New York heeft Tony Stark last van angstaanvallen en kan hij niet meer slapen. Hierdoor werkt hij bijna dag en nacht aan zijn Iron Man pakken en probeert steeds meer nieuwe dingen uit. Maar dan wordt de wereld opgeschrikt door een reeks aanslagen van de mysterieuze Mandarin. Tony besluit om de terrorist uit te dagen, waar deze op reageert door vol in de aanval te gaan. Tony ontdekt al snel dat niets is wat het lijkt en hij moet proberen al zijn kracht en kennis te verzamelen om de plannen van Mandarin tegen te gaan en zo zijn naasten te beschermen.
Rating: ★★★

Epic

J


Een tienermeisje wordt getransporteerd naar een diepe bosrijke omgeving waar een strijd gaande is tussen de krachten van het goede en de krachten van het kwade. Ze voegt zich bij een groep wezens en samen worden ze belast met de taak om hun wereld te redden, en die van ons.
Rating: ★★

Star Trek Into Darkness

J


‘Star Trek into Darkness’ volgt de bemanning van de Enterprise, als zij terug naar de Aarde worden geroepen. Daar ontdekken ze dat een niet te stoppen terreurbeweging binnen de Starfleet de vloot heeft vernietigd, samen met alles waar zij voor staat. Als gevolg daarvan verkeert de wereld in staat van crisis en moet Captain Kirk (Chris Pine) een klopjacht leiden op de verantwoordelijken. Hij blijkt daarbij nog een persoonlijke rekening te moeten vereffenen. Kirk leidt zijn team door een wereld die meer weg heeft van een oorlogsgebied, waarbij vriendschappen verscheurd zullen worden en offers gemaakt moeten worden voor de enige familie die Kirk nog heeft: zijn bemanning.
Rating: ★★

Now You See Me

J


‘The Four Horsemen’ is een groep goochelaars onder leiding van Atlas. Tijdens het uitvoeren van hun magische show overvalt de bende een bank op een ander continent om vervolgens de winst onder het publiek te verdelen. De FBI-agent Dylan is vastberaden om de goochelaars te laten boeten voor hun misdaden. Hij wordt echter gedwongen om samen te werken met Alma, een rechercheur van Interpol. Uit wanhoop keert Dylan zich tot de beroemde magiër Thaddeus die beweert dat de bankoverval gepleegd is middels vermommingen en videobedrog. Over één ding zijn Dylan en Alma het eens: The Horsemen moeten een handlanger hebben, en het vinden van die persoon is de sleutel tot de oplossing.
Rating: ★★★★
Je kan denk ik wel zien welke films zijn gekeken samen met M. en welke echt voor mij waren 😉 (hoewel ik de laatste, tegen verwachting in wel erg goed vond)

Zie hier Deel 1: Films die ik afgelopen weken heb gezien

0
Boeken, film/tv & youtube
Previous Story
Next Story

22 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Bo Bea
  02/09/2013 at 21:31

  Fast 6 is prachtig, ik vindt oa vin diesel, michelle en tyresse in hun rollen geweldig. G.I. Joe: Retaliation wil ik ook nog zien

 • Reply
  the fourohseven
  27/08/2013 at 11:19

  ik kan nog steeds niet geloven dat ik Identity Thief helemaal heb gezien. Wat een baggerfilm was dat.

 • Reply
  Veronica
  26/08/2013 at 19:45

  Ik heb alleen de laatste gezien, in de bioscoop en ik vond hem heel gaaf! Van bovenstaande films staan er nog wel een paar op mijn lijstje!

 • Reply
  Nicky
  26/08/2013 at 13:25

  Leuk! Furious 6 en iron man vind ik leuk om te zien en despicable me 2 wil ik nog graag zien.

 • Reply
  Yvonne
  26/08/2013 at 08:56

  Die laatste was echt supergoed!! dispicable me heb ik met dochterlief in de bios gekeken 🙂

 • Reply
  Lief meisje
  26/08/2013 at 08:55

  Ik heb alleen de Furious 6 gekeken. Alleen in een beetje slechte kwaliteit.

 • Reply
  Marcella
  25/08/2013 at 22:05

  Gave films, heb nu ook zin om weer film te kijken!

 • Reply
  Renesmurf
  25/08/2013 at 22:00

  zo, dat zijn er nogal wat! Ik denk dat ik daar niet eentje van ga zien.
  De smurfenfilm, die wil ik nog wel zien.

 • Reply
  Moira
  25/08/2013 at 21:41

  We hebben verschrikkelijke ikke met Junior in de bios gekeken afgelopen vakantie: heel geestig 🙂

 • Reply
  Kelly
  25/08/2013 at 17:11

  Faf6 vond ik persoonlijk erg leuk.

 • Reply
  Regina
  25/08/2013 at 16:49

  Ooh die laatste had een vriendin het ook al over! Die wil ik nog wel zien 🙂

 • Reply
  Kiss & Make-up
  25/08/2013 at 15:56

  Van deze films heb ik zelf enkel Star Trek gezien, maar die vond ik echt supergoed. Despicable Me II zou ik ook graag nog zien.

 • Reply
  Iris
  25/08/2013 at 15:16

  Ik heb alleen Despicable Me 2 van dit lijstje gezien! Ik ben heel benieuwd naar Now You See Me, lijkt me heel tof, heb er al veel goede dingen over gehoord. Ik ga hem binnenkort kijken 😀

 • Reply
  Eline
  25/08/2013 at 12:50

  Leuke films! Despicable Me II wil ik heel gaag zien!

 • Reply
  Lieze
  25/08/2013 at 12:22

  Verschrikkelijke ikke is zo leuk!

 • Reply
  Marije
  25/08/2013 at 12:20

  Jeetje wat véél!! Ik gun mezelf echt nooit tijd voor al een film laat staan zo’n hele lijst hihi! zitten wel goeie tussen!
  Oja ben in de vakantie nog wel met de meiden naar de smurfen 3D geweest 😉 X

 • Reply
  Wanda
  25/08/2013 at 12:07

  Dat zijn heel wat films joh! Wij kijken nu heel weinig films maar dat zal straks in de herfst/winter wel gaan veranderen.
  Dat boek is inderdaad goed, bestaat eigenlijk uit 3 delen waarbij ik het middendeel wat verwarrend vond maar uiteindelijk komt het wel allemaal bij elkaar. Wordt wel erg boeiend geschreven…

 • Reply
  Saar
  25/08/2013 at 11:43

  Ik ga op zoek naar de Identity Thief!

 • Reply
  Miranda
  25/08/2013 at 10:09

  Ik ben benieuwd naar Furious 6 en IDENTITY THIEF

  • Reply
   SAS
   25/08/2013 at 10:22

   Ik vond Identity Thief tegen vallen.. Had hem veel leuker verwacht!

 • Reply
  Mich
  25/08/2013 at 08:26

  Zo dat is een mooie collectie! The Identity Thief lijkt mij een leuke film!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png