Our Anniversary Recap #2

 photo genieten_zpsaeccda8a.png

Heerlijk genoten bij het water, uit eten geweest bij De Haagse Schouw (waar we ook ons huwelijksontbijt hebben gehouden). Daarnaast vele felicitaties gekregen (bedankt!), lieve kaartjes, taart en een bosje bloemen. Onze huwelijks taart hebben we maar niet geprobeerd na een jaar in de vriezer.. (ook al is het traditie)

 photo PhotoGrid_1377027668127_zps5297560d.jpg

Op naar volgend jaar!
Zie hier deel 1 van Our Anniversary Recap

43 reacties op “Our Anniversary Recap #2

 1. Nee, je had die taart beter meteen op kunnen eten, daar is die immers voor!
  Wie wat bewaart heeft wat, maar niet als het te lang bewaard wordt!

 2. Hmm nee snap dat je de taart niet hebt uitgeprobeerd..
  Wij hadden geen taart, dat scheelt ook.. ๐Ÿ˜‰

  Foto is echt mooi.. moet heerlijk genieten zijn geweest!

 3. Ziet er heel mooi uit zo bij het water. Dat van de bruidstaart wist ik ook niet dat dat traditie was, maar ik denk ook niet dat ik het zo snel nog zou eten nadat het een jaar in de vriezer heeft gelegen haha. De bloemen en de kaartjes zijn ook erg mooi.

 4. Wat een heerlijke dag! Haha onze huwelijkstaart heeft de trouwdag niet eens overleefd, top dat jullie die van jullie een jaar hebben kunnen bewaren ๐Ÿ˜€ En uiteraard nog van harte gefeliciteerd!!

 5. Nog gefeliciteerd, wat vliegt de tijd he. Wij nu twee maandjes getrouwd haha. Maar je had je stuk taart dus wel bewaard, maar niet gegeten?

 6. Nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie katoenen huwelijk! Zo te lezen/zien hebben jullie heerlijk genoten van jullie diner @ een top locatie en wat lief al die kaartjes en bosje bloemen ^^

  nog vele gelukkige jaren samen <3 op naar de koperen huwelijk 12,5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *