One year of forever and always together

Precies vandaag (als dit blogje online komt op 08:30) is het een 1 jaar geleden dat we getrouwd zijn. 1 jaar alweer, wat vliegt de tijd. WOOW.

Er is alweer een jaar voorbij sinds ik mijn super leuke vrijgezellenfeestje had.
Een jaar sinds we samen in ondertrouw gingen op het stadhuis.
Een jaar sinds ik mijn mooie trouwjurk uitkoos.
Een jaar sinds ik bijna een sapje over mijn mooie trouwjurk heen gooide
Een jaar sinds ik de mooiste dag van mijn leven had.
Een jaar sinds we mooie trouwfoto’s (1/2) namen in De Hortus Botanicus (bloementuin)
Een jaar sinds ik zijn achternaam aannam.
Een jaar sinds we een mooie huwelijksreis hadden op het mooie Terschelling.

Een jaar sinds we samen ons nieuwe leventje begonnen.
En ik ben gelukkiger dan ooit.

 photo 300_zps73000f15.jpgPhotobucket

Natuurlijk heeft een huwelijk ups & downs. Ons eerste huwelijksjaar heeft wel wat te voor duren gehad aangezien ik mijn baan kwijt raakte. Hoe zeer ik mijn best ook deed ik heb best wel veel op mijn man afgereageerd en ben een lange periode gestrest geweest.

Wat ik heb geleerd van het eerste huwelijks jaar?
Een huwelijk heeft tijd nodig om aan gewerkt te worden. Samen en apart. Geef elkaar de ruimte maar maak ook zeker plannen om samen iets leuks te ondernemen. Quality time met elkaar is erg belangrijk, zeker in drukke periodes of periodes van stress.

Een huwelijk is geven & nemen, is er zijn voor elkaar, dingen delen, elkaar irriteren, kunnen lachen & huilen. Elke dag proberen de ander gelukkiger te maken (samen met jou). Nee wij zijn zeker niet prefect maar ik mijn ogen wel perfect voor elkaar.

 photo 13_zpsc71e0167.jpg


loveyousomuch

PS: Aangezien eind Juli mijn blog raar deed kwam deze post een aantal keren al online. Vandaar de felicitaties op een eerdere datum

16 reacties op “One year of forever and always together

  1. Alweer een jaar getrouwd? Goh, het gaat echt hard joh… ik kan me je blogs van toen nog heel goed herinneren! Gefeliciteerd trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *